- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
szia,
a mostani hardverapros atallas utan tervezed az upper upgarde-jet? az remek lenne ha igen -
Konflikt
addikt
na latom feljott megint megint a tema, emlitettem en is h az otlet nem uj kb 150 hsz-al elobbre, a topic elejen.
mindenesetre jo hogy igy utolag meg lett Lortech neve, es az elso ph upper is az irasba -
Konflikt
addikt
nem a terhelesrol van szo. ki hitte volna h a notifier bejelentkezik a mailboxba..
ezt csak band1103 vetette fel. hanem arrol hogy ez ujdonsag, meg hianypotlo feature lenne az upperben. erre reagaltam. es mivel aki weben levelezik, es notifier segitsegevel kvazi levelezo kliens gyorsasagaval er fel, igy a ph pm-ekrol nem marad le az user. (felteve ha email kudes a ph-n be van allitva) -
Konflikt
addikt
válasz
hackeeeee #128 üzenetére
szived joga
mas attol meg hasznalja/hasznalhatja az addonokat.. de emlitettem egy win-es notifiert is amugy..
mod:
a lenyeg, amiert reagaltam a kommentedre, h ez a pm jelzes nem ujdonsag, nem hianypotlo. aki nemhasznal email klienst, es weben intezi a leveleit, az sem marad le semmirol a fent emlitett notifier-ek segitsegevel. -
Konflikt
addikt
válasz
hackeeeee #115 üzenetére
Abban hiánypótló, hogy ha nem használsz mail klienst, mint pl. én, mert nincs rá szükségem. Akkor nem kell böngészőt, mail fiókot nyitogatnod, hogy megnézd, hogy van e privid esetleg, vagy hozzászólásod a termékeidhez, hanem csak fut a progi, és az alapján tudod figyelni, mint beszéltük lejjebb, kényelmesebb.
nemigaz, abban sem feltetlenul hianypotlo. en sem hasznalok mail klienst (a cegesen kivul), megis egybol latom, ha jott mail, pedig weben nezem a leveleket. ugyanis a legnagyobb levelezokhoz mar van szamtalan notifier app/addon/akarmi, ami egybol ugral/forog/villog/zenel ha erkezik mail. e.g. yahoo notifier aztan itt a gmailhoz egy notifier winre, ez pedig a foxi addonos gmail notifier.
es igy tovabb.
-
Konflikt
addikt
volt mar ph upper a ph-n, az otlet nem uj.
kb. 2 eve keszitett egyet Lortech, de kb 1,5 eve abbahagyta, es mar nem is mukodik. -
Konflikt
addikt
Épp ez az indok...
Aki használja, az előnyben van ahhoz, aki nem használja.ez eleg gyenge es bena indok. aki nem nez kurol a ph-n, az magara vessen. kul is csak ez azoknak elony, akiknek mondjuk szamos aprojuk van, nem 2-5 db.
inkabb orulni kene a fejlesztesnek, h vki a szabadidejet aldozza arra, h a ph user-ek bizonyos muveleteket gyorsabban tudjanak a progi segitsegevel vegezni. ez en inkabb fejlodesnek neveznem, nem aggalyosnak..
-
Konflikt
addikt
válasz
hackeeeee #22 üzenetére
a regi ph upper (a dotnetesre gondolok) a domain nev valtozas (amiota hardverapro lett az aprohirdetesek szekcio) ota nemmegy. azota en nemtalaltam ilyen progit. szval ha szted van mukodo, akkor be is linkelheted.
mod:
az uj uppolo programert pedig grat a keszitonek! mar regota vartam h vki ujra keszitsen egyet. a regit is szinte a kezdetektol hasznaltam. este le is csekkolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest