- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Figyelj én nem értek hozzá ezért volt kérdés a kérdés és nem több.
Én arra gondoltam hogy amikor új pm.-em van akkor én azt látom hogy megjelenik egy jelzés az oldalon piros betűvel és én hozzá nemértő azt hittem hogy ez egy olyan dolog amit a progi készítője összefogva a PH! készítőivel be tudott építeni a progiba és így talán nem kell letölteni az egész oldalt ha új pm.-t keres a progi csak veszi azt a kis adatot mit a PH! küld neki a bejelentkezett user új pm.-éről. De ezek szerint nem így van, hát bocs. -
band1103
őstag
Szóval ez a kis szösszenet csak a windows-t használóknak lesz hasznukra?
Olvastam hogy Linux alatt vannak gondok na meg vannak más népszerű op.rendszerek. Tehát hiába elérhető meg ingyenes meg stb. ha nem (drága) winszarod van akkor szophatsz egy kicsit mert ezt a botprogit használók előnyre tesznek szert veled szemben aki nem winszart használ.
Ha meg meg kell venni egy win-t csak eme progi kedvéért akkor már nem is ingyenes ez a progi.Vigyázat Szvsz köv. Ahogy hackeeeee is írja a "Véleményem szubjektív...."
Mellesleg amióta PH user vagyok ezen íráson kívül nem nagyon láttam olyan címlapos írást amiben egyfolytában reklámozták volna a házigazdák hogy lehet ilyeneket használni és hogy miket lehet és honnan lehet letölteni őket, bár meg van engedve...
Meg is lepődtem amint ezeket a hsz-eket olvastam hogy már régóta és sokan használnak botprogikat amiket a házigazdák még engednek is. Ha ez a cikk nem lett volna akkor most erről is lemaradok, de ez nem sírás a részemről mert csak én tehetek róla hogy napi8óra, heti 6nap munka és családi teendők mellet nem vagyok olyan PH! függő hogy a PH! összes fórumát ismerjem csak azért hogy le ne maradjak valamiről. Úgyhogy bocsánatot kérek minden PH!-t valóban lakó usertől hogy normális életet élek a való világban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged