- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Szerintem ez egy nagyon hasznos program, gratula a készítőjének!
"nagyon szomorú lennék, ha egy ilyen célú és bonyolultságú a programot elfogadnák Mo.on diplomamunkának."
Mármint milyen célú? Már az is gond, ha az ember a többiek életét akarja picit könnyebbé tenni? Nyílván ebből is lehetne "fegyver", de pl. egy mezei kés sem különb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
2. Nem te vagy a ph tulaja, szal nem a te dolgod, hogy mit fogadnak el, és mit nem, a másikmeg, hogy már írtam párszor, hogy a program saját topic-jába le lett írva, hogy mi egy HÁZIGAZDA véleménye.
3. az, hogy milyen szakon milyen programot fogadnak el diploma munkának, neked abba meg nem sok beleszólási jogod van, szerintem. Sőt, sztem éppenséggel sokkal jobban elfogadják itt is, hogyha olyan programot készítesz, amit akár több ember is használ, megelégedéssel. Ez tanártól, előadótól függ, szerintem.Erről ennyit.
-
Hát, ha én bármelyik diplomavédésemen (közös védés volt mindegyiken, tehát végig kellett nézni sok másik embert) ilyen progit láttam volna, összetettem volna a két kezem.
OK, ez mérnökinfó meg számtechtanár szakok voltak, de olyan tök dolgokat csináltak egyesek (programot senki nem írt igazából) hogy nem tudtam, röhögjek, vagy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged