- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Abban hiánypótló, hogy ha nem használsz mail klienst, mint pl. én, mert nincs rá szükségem. Akkor nem kell böngészőt, mail fiókot nyitogatnod, hogy megnézd, hogy van e privid esetleg, vagy hozzászólásod a termékeidhez, hanem csak fut a progi, és az alapján tudod figyelni, mint beszéltük lejjebb, kényelmesebb.
Hát pl. én nem is szoktam olyan hirdetőre ráírni, aki nem up-olja a termékét, sőt ha megnézem az adatlapját, látom hogy szinte be sem lépett az oldalra azóta, hogy feladta, akkor meg végképp.
Szükséges, ezt is leírtam már, a program eredeti topic-jába már valaki írta, átnézte a progit, nincs benne semmi. Meg most őszintén, mint érne pl. a TE felhasználóneveddel, jelszavaddal, mond már meg légyszives..

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest