Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
2. Nem te vagy a ph tulaja, szal nem a te dolgod, hogy mit fogadnak el, és mit nem, a másikmeg, hogy már írtam párszor, hogy a program saját topic-jába le lett írva, hogy mi egy HÁZIGAZDA véleménye.
3. az, hogy milyen szakon milyen programot fogadnak el diploma munkának, neked abba meg nem sok beleszólási jogod van, szerintem. Sőt, sztem éppenséggel sokkal jobban elfogadják itt is, hogyha olyan programot készítesz, amit akár több ember is használ, megelégedéssel. Ez tanártól, előadótól függ, szerintem.Erről ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest