- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Szóval hátránnyal indulnak azok a hirdetők, akik mankó nélkül indulnak neki.
Jaj ne fárasszuk már egymást, majd akkor nekem a kis kezemmel kell az UP-ra kattintani, jaj de rossz
Nincs negatív oldal. Senkinek sem lett rosszabb, csak van, akinek jobb lett. Annak lehet kényelmetlen, aki linuxos, és sok aprója van, és kézzel kell uppolni - mint eddig. Na és? Akkor inkább legyen rossz másnak is, ha nekem nem lehet, vagy mi?A napi up limitet ez sem lépheti át, és a házigazdák is tudnak róla, innen kezdve nem ütközhet szabályokba.
-
Konflikt
addikt
Épp ez az indok...
Aki használja, az előnyben van ahhoz, aki nem használja.ez eleg gyenge es bena indok. aki nem nez kurol a ph-n, az magara vessen. kul is csak ez azoknak elony, akiknek mondjuk szamos aprojuk van, nem 2-5 db.
inkabb orulni kene a fejlesztesnek, h vki a szabadidejet aldozza arra, h a ph user-ek bizonyos muveleteket gyorsabban tudjanak a progi segitsegevel vegezni. ez en inkabb fejlodesnek neveznem, nem aggalyosnak..
-
19balazs86
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
19balazs86
tag
Igazából szerintem inkább csak neked mint használónak olyan előny, h nem kell szenvednek a sok hirdetés UPolásával és 1ébb dolgokkal. Másnak annyira nem teszel keresztbe hisz most mennyien tolnap már percenként UP-ot. Valaki úgy is mindig megelőz. Ez a progi akkor lenne 'szemétség' mással szemben, ha nem lenne UP limit...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged