- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
Öööö... a progi összeomlott, miután bontottam a netes kapcsolatomat. Kiírta, hogy nem volt képes lehívni a szükséges infókat és kilépett. Ez most hiba, vagy vagy mi? Nem túl gyakran történik meg, hogy az ember netezés közben szétkapcsol, de mondjuk egy mobilnetnél előfordulhat, hogy meg-megszűnik a kapcsolat és idegesítő lehet ez a dolog.
-
geprombolo
őstag
válasz
19balazs86 #186 üzenetére
Na, én pont a buborékra gondoltam (csak a buborék szó nem jutott eszembe). Mivel be volt kapcsolva a gép, fél éjszaka csipogott, hogy üzim jött (annál álmosabb voltam, mintsem felfogjam, hogy mi nem hagy aludni
). Erre értettem, hogy nyomsz neki egy ikszet és nem ugrik fel többet, csak ha megint jön egy üzi.
-
geprombolo
őstag
válasz
19balazs86 #173 üzenetére
Mármint lent a tácán kikapcsolom és nem zargat többet? És mi van, ha további üzik érkeznek? Azokat azért jó lenne, ha ugyanígy jelezné, aztán egy "tudomásul vettem" bökés az x-re és várja a következő üzit, addig megint hallgat. Megoldható lenne?
Mondtam már, hogy tetszik a progi?Kíváncsi vagyok a következő verzióra.
-
geprombolo
őstag
válasz
19balazs86 #168 üzenetére
Az jó lesz, köszi. Esetleg a privi-jelző hangját lehessen megváltoztatni, de az fontosabb lenne, hogy ha kiikszelem a privi-jelző üzenetet, akkor többet ne ugorjon elő, fogadja el a progi, hogy tudomásul vettem a dolgot.
-
geprombolo
őstag
válasz
hackeeeee #166 üzenetére
Nem értem, hogy mire is jó az. Meg minek 75 megásra felfújni? Meg miért nem ment a progi telepítése az automatikusan települt .net-el és miért ment a kézzel feltolttal? Miért telt fél órába a kézi telepítés, miután 20 perc volt az automatikus? (mármint a .net)
Eddig nem volt szükségem a .net egyetlen verziójára sem, ezután se lesz, ha ráunok a progira, mert nem túl sok hirdetésem van fent, semmi értelme egy újabb memóriafogyasztónak. -
geprombolo
őstag
Szépen megy a progi, de nem találok különösebb beállítási lehetőséget. Mondjuk nekem elég volna, ha 5 percenként nézné meg, hogy kaptam-e privit. Nem lehetne ezt betenni a következő verzióba? Még volt 5letem, de most nem ugrik be. Majd ha eszembe jut, leírom. Ja, meg olyanok, hogy winf@ssal való indulás beállítása, meg automatikus bejelentkezés. Amúgy tetszik, csak ne a .net-re épülne! Gratula a progihoz.
-
geprombolo
őstag
válasz
#92888064 #150 üzenetére
Na, most van tényleg elegem a .net-ből! Az automatikus telepítés lefutott, mégis adta a hibát. Aztán lerántottam az általad belinkelt "kézi" verziót, újabb 60 megát letöltött a telepítő az előző 75 mellé, feltelepült, újraindult és megy a progi, mindjárt logolok be, csak elfelejtettem a jelszavamat, úgyhogy küldök magamnak egy emlékeztető levelet.
Ennyit nem szenvedtem, csak Linux alatt, ha fordítani kellett valamit, de ott noob vagyok.
Miért nem jó az automatikus telepítés és miért jó a kézi? Mert microf@s? A görcs rángassa fel meg le az összes programozójukat, meg billgécet! -
geprombolo
őstag
válasz
hackeeeee #133 üzenetére
Valami wines huncutság lesz a dologban. Sose szerettem ezt a .net dolgot, most is lerántott 75 megát, mert még a 2.0 se volt fent a gépen, hát azt is felrakta, aztán a 3.0-át, aztán a 3.5-öt. Eleve nem értem, hogy egy ekkorka progi miért kell a .net-en keresztül menjen. Nem lehet ezt kikerülni?
-
geprombolo
őstag
Nekem nem akar felmenni XP Home SP2 alá. Elkezdte a telepítést, feltette a win installert, restartolt a gép, aztán először nem bírta feltenni a korábban már egyszer letöltött .net xart, azt feltoltam kézzel, újraindítottam a telepítőt és ez fogadott:
Unable to install or run the application. The application requires that assembly System.Data.Entity Version 3.5.0.0 be installed in the Global Assembly Cache (GAC) first.
Please contact your system administrator.
Most mi van?Én vagyok az admin, nem adok magamnak admin alatti jogokat, emrt nem. Mi a hiba? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire RX 470 Platinum Edition videókártya
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged