Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #267 üzenetére
Köszi! Valamennyire segített. Bár olyan nincs köztük, ami nekem az ideális lenne (twitter feed egyből a PROHARDVER oldalon). Mindenesetre írtam ezen oldal üzemeltetőjének. Nekik legalább külön twitter tabjuk van.
Egyébként nagyjából ezeket a variációkat próbáltam én is. A saját, alap Facebook provilom üzifalára szépen ki is mennek a Tweetek. Csak a PH fan oldalra nem akarnak...
-
blueMerle
veterán
válasz
Sk8erPeter #260 üzenetére
Veszettül fogom nyomkodni a Like gombokat ahol csak meglátom ésszel vagy anélkül.
-
Blindness
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #245 üzenetére
Úgy gondolom, hogy én álláspontomat érvekkel támasztottam alá, így nem teljesen világos mi szükség volt erre az alacsony színvonalú arrogáns üzenetre, főleg azt is figyelembe véve, hogy te ezen topicban már többször alulmaradtál a vitában, és súlyos inkompetenciát mutattál alapvető érvelésmenetek és az ahhoz felhasznált eszközök (pl. irónia) interpretálásában. Ennél fogva e felsőbbrendűnek mutatkozó, valójában azonban igen alantas megjegyzést nem igazán tartom helyénvalónak.
@Jim Tonic: Te üzenetre ugyanez érvényesül. Mellesleg két évvel ezelőtti felmérés szerint az intelligencia hányadosom 128, melyet hajlandó vagyok bizonyítani is, ha állod a teszt költségeit. Feltételezve tehát, hogy az IWIW felhasználói a társadalomból véletlenszerűen kerülnek ki az átlagos IQ 100 körül mozog, melyet a 128 az én matematikai ismereteim szerint semmilyen módon nem ront.
@PazsitZ: Jogos, teljesen. Sajnos az én életkorom rétegére az ilyen viselkedés jellemző, de úgy gondolom, hogy ez nem az én felelősségem.
Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj...
-
tildy
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #241 üzenetére
Végülis van benne ráció, kb mintha no_nmae alapján lenne megítélve a logout, rá lehet ilyet húznia facebookra is...
-
válasz
Sk8erPeter #231 üzenetére
- idézek a cikkből: "Azoktól is elnézést, akiket esetleg ez a bejegyzés bánt/sért, nem állt szándékomban ilyesmi."
- az (ön)irónia azt jelenti, hogy magamon viccelődök, elég nehéz volna így lejáratni magam... hiszen ugye épp magamból csinálok viccet, én. értelemszerűen a sunázom a lájk gombot, meg pár itteni hozzászólásom is az.
- szó sincs arról, hogy bárkit is gyökérnek tartanék, nem állítottam ilyet. írtam egy "publicisztikát" (ami a műfajból adódóan sarkít, túlhangsúlyoz), egy ellenvéleményt. nem állítottam, hogy nincsenek pro érvek, sőt, egyet én is rögtön mondtam.
- a "paranoia" részt nem is értem, hol írtam, hogy a facebook az életemre tör, ezt mondták a hangok?
cyrano után szabadon: magamat kigyúnyolom, ha kell, de mástól ezt nem tűröm el. tényleg maradjunk annyiban, hogy finomabb humort, gúnyt kérsz számon rajtam, miközben észre sem veszed, amikor épp ilyesmi tréfák süttetnek el. nincs harag, PH! kedvence vagy
, csak picit olvass néha a sorok között is.
(és tényleg nem lennének kint a facebook, twitter gombok, és nem dolgoznánk ezerrel azon, hogy egyedi tartalmat szolgáltassunk ezeken a csatornánkon, ha annyira lenéznénk mindenkit, aki használja, és magát a közeget is. született egy negatív töltetű vélemény, és elindultak a feature-ök. egész pontosan ennyi történt. písz!
)
-
Porcupain
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #231 üzenetére
Én sehol se olvastam olyat, ahol gyökereknek nevezte volna a trébook felhasználókat, vagy, hogy lenézni őket. Csak nem látja az értelmét! Nagy különbség. Nekem meg az undorító, ahogy véded azt a trébúkot, ahol a személyes adatokat nem tartják tiszteletben! Pl az adatvédelemi beállítások még mindig elég körülményesek!
Mi jogon dönti azt el mark zuckerberg, hogy embereket nem érdekli az adatvédelem?
(#227) blueMerle: Ezt akár a google-ról is lehetet volna írni
-
BiP
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #223 üzenetére
tényleg no offense, de ez pont, hogy inkább talált, mint ovi-style.
Amúgy meg azon megsértődni, meg vitatkozni, hogy valaki használja és/vagy szereti a facebookot valakinek meg nem tetszik a tendencia, a jelenség, teljesen felesleges, ill. amennyiben mégis értekezés van róla, felesleges sértődgetni, annyit simán nem ér az egész.
-
válasz
Sk8erPeter #223 üzenetére
figyelj szkétörpétör... ha szeretnél valamit mondani, mondd. ha nem, akkor viszont ne bújj sejtelmes (ám kevéssé érthető) félmondatok mögé.
én azt hiszem, hogy elég világosan állást foglaltam: személy szerint nem szeretem, nem értem a közösségi portálok iránti felfokozott rajongást, divatot, de elfogadom, hogy "most ez megy", és mivel kb. egymillió ember használja is például a facebookot, nem tehetem meg, hogy teljesen elzárom tőlük a ph portálokat. ergo kinyitottunk rájuk, és mivel "ez van", igyekszünk kihozni belőlük a maximumot tartalmilag is.
ennyi. ha szeretnél erre reagálni, tedd értelmesen, plíz. ha hergelni szeretnél, azt inkább privátban.
ha viccelődni, akkor meg... nos, polírozz még a humor-csatornán.
-
válasz
Sk8erPeter #217 üzenetére
ööö... he? te írsz iróniáról/öniróniáról, de látszólag nem ismered fel, ha szembejön.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #207 üzenetére
elolvastam, megértettem, nem vitatkozom, igazad van.
de nekem akkor sem kell, és amíg megtehetem, (azaz nem kényszerítenek bele), nem is fog kelleni....
Parci: ok főnök....
-
ALBY
senior tag
válasz
Sk8erPeter #194 üzenetére
"Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit oszt meg magáról.
Ha ez neked nem tetszik, ne olvasd.
A "zinternet" csak egy lehetőség, nem kötelesség."
Így van ahogy mondod. Saját felelősség. Mikor ezeket naponta használja, végiggondolja szerinted az a lány/srác hogy mikor mit hagy maga után? Sajnos nem igazán. Csak ezt hiányolom a nagy többségből.
Aktív témák
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest