- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
válasz
Blindness #249 üzenetére
Ebben a topikban a tied az első arrogáns hozzászólás.
Semmilyen érvet nem láttam az álláspontod mellett, csupán egy szánalmas, antiszemita fröcsögést.
Nem látom, ki milyen vitában maradt alul. A Te hozzászólásodig csak véleményeket olvastam, mely nem volt senkire nézve sértő. Majd megjelentél Te a 128-as IQ hányadosoddal, és kultúrát emberhez méltatlan stílusban nyilatkoztál.
Az én IQ-m 145, de valahogy nem jutott eszembe soha erre verni. Ezen felül egy 80-as IQ-val rendelkező egyéntől sem várnék niggerezést.Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj...
Szélsőségesen... Ki is reagál szélsőségesen? Talán megérné kifizetni azt a tesztet, mert erős kételyeim vannak a 128-at illetően. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Blindness #249 üzenetére
Sehol nem maradtam alul a vitában, legfeljebb te láttad így, dehát a reakciód egyáltalán nem meglepő, nyilván rosszul esett, hogy többen is kicsit nevetségesnek találták a megjegyzéseidet.
Te beszélsz nekem "alacsony színvonalú arrogáns üzenet"-ről? Olvasd már el még egyszer, mit írtál:
"Undorító porfészek helyek ezek, mondhatnám a "sztereotipikus nigger viselkedés" helyszínei, szebben megfogalmazva azok számára, akik ezt sértőnek találják: a buta, egyszerű, mosott agyú, fogyasztói nyugati szokások elfogadása és felvétele ez. Twitter ugyanilyen szinten mozog, a vázolt - három sornál hosszabb szövegek elolvasására nem képes - retardált társadalom blogjának feleltethető meg."
Congratulations! Pont így beszél egy intelligens ember!Ezek valóban igazán komoly érvek.
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Hobby elektronika
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eGPU tapasztalatok
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest