Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #231 üzenetére
- idézek a cikkből: "Azoktól is elnézést, akiket esetleg ez a bejegyzés bánt/sért, nem állt szándékomban ilyesmi."
- az (ön)irónia azt jelenti, hogy magamon viccelődök, elég nehéz volna így lejáratni magam... hiszen ugye épp magamból csinálok viccet, én. értelemszerűen a sunázom a lájk gombot, meg pár itteni hozzászólásom is az.
- szó sincs arról, hogy bárkit is gyökérnek tartanék, nem állítottam ilyet. írtam egy "publicisztikát" (ami a műfajból adódóan sarkít, túlhangsúlyoz), egy ellenvéleményt. nem állítottam, hogy nincsenek pro érvek, sőt, egyet én is rögtön mondtam.
- a "paranoia" részt nem is értem, hol írtam, hogy a facebook az életemre tör, ezt mondták a hangok?
cyrano után szabadon: magamat kigyúnyolom, ha kell, de mástól ezt nem tűröm el. tényleg maradjunk annyiban, hogy finomabb humort, gúnyt kérsz számon rajtam, miközben észre sem veszed, amikor épp ilyesmi tréfák süttetnek el. nincs harag, PH! kedvence vagy
, csak picit olvass néha a sorok között is.
(és tényleg nem lennének kint a facebook, twitter gombok, és nem dolgoznánk ezerrel azon, hogy egyedi tartalmat szolgáltassunk ezeken a csatornánkon, ha annyira lenéznénk mindenkit, aki használja, és magát a közeget is. született egy negatív töltetű vélemény, és elindultak a feature-ök. egész pontosan ennyi történt. písz!
)
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest