Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szab.tam #201 üzenetére
Bírom az ilyen paranoiás hozzászólásokat.
"egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb?"
Ha még mindig nem érted, még mindig nem tudsz egy darab pozitív érvet sem felhozni mellette, akkor a legújabb hsz.-ek közül (a korábbiak többsége csak szarozni tud) pl. olvasd el, amit én írtam (+1) vagy tiv83us.
Én meg éppen azt nem értem, hogy bizonyos emberek miért olyan szemellenzősek (lásd a cikk írójának fikázós stílusát, bocs, Parci), hogy nem látják a dolgok jó oldalát is, képtelenek árnyaltabban vizsgálni a dolgokat, mert a fikázás, más emberek lenézése sokkal kényelmesebb - és végül is az is közösségteremtő erejű lehet adott esetben (sajnos)...tehát Te sem vagy jobb, mint a Fácsé-mániások, ha úgy szeretnél egy közösség részévé válni, hogy szarral dobálózol."én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph."
Hát elég érdekesen látod a dolgokat. A PH! ugyanis minden, csak nem statikus... Egy kicsit sem.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest