Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Palibá

tag

válasz macskea #35 üzenetére

macskea: Egyetértek veled. ;)
    Ha meg már a nagy és hatalmas "Őstag" Glenda mindenek felett álló lény személy, aki nyomdafestéket nem tűrő trágár hozzászólásaiban szóba hozta a benyalást manduláig, hát nem mi vagyunk azok, akik benyalnak itt bárkinek is, hanem éppen Ő maga, hiába tagadja ennek gyakorlását. Biztosan nem ok nélkül teszi, megeshet, hogy jó barátja/főnöke/ismerőse a hírszerkesztő Úrnak, aki felé ezúton is mély tiszteletemmel adózom, hogy teljesen ingyen és bérmentve, pusztán a tirpák, "gyökér" olvasó közösség szórakoztatásáért ennyi helyesírási hibát zsúfol mindennapi fordításaiba. Az elején nem is személyeskedtem, csak megjegyeztem, hogy ott van egy valószínűsíthetően nem oda illő szó, ami nem kapcsolódik a témához, erre jöttek az igazságérzet császárai, és lehordták az olvasókat, akik a saját idejükkel fizetnek a cikkek olvasásakor meg a bennük lévő hibák javítására történő javaslatok, kommentárok beírásakor. Egy normális hozzáállás az lenne, hogy valaki akinek megvan rá az eszköze, megköszöni és javítja az észlelt hibát. Akinek meg nincsen, az csendben elismeri azt. Nem pedig hőbörög, és személyeskedik, meg regisztrációjának korábbi időpontjára hivatkozva, vélt felsőbbrendűségétől vezérelve böfög bele, hogy ki olvassa és ki ne... Én a magam részéről örülök hogy ilyen jól fut az oldal, magas a látogatottsága, sok szakmai hírrel és teszttel látja el a nagyérdeműt! De épp azért, mert Magyarország legismertebb ilyen témákkal foglalkozó online médiuma, elvárnám, hogy az a lehető legmagasabb színvonalon szolgáltassa az információkat. Ez nem pénz kérdése, csupán precizitás és az ember saját munkájára való igényességének a kérdése. Részemről itt a vége ennek a témának.

• Glenda

addikt

válasz macskea #31 üzenetére

Nem fogok óvatosan beszélni azzal, aki vendégként keményen kritizálja a kvázi vendéglátót. Úgy, hogy fogalma nincs arról, hogy miért ír így valaki. Megnézném hányán csinálnánk ezt így Andante után. Főleg a köpködés után a fórumon.

Igen, nekem ilyen nyers stílusom van. Nem szeretek jópofizni, nagy kezdőbetűvel írni a személyes névmásokat meg manduláig benyalni. Viszont hidd el, a való életben is jobban tisztelik az emberek azt, aki megmondja az őszinte véleményét, mint azt, aki állandóan jópofizik.
    Goromba lennél te is, ha ennyi hülyeséget olvasnál. Konteóra, meg kétmilliószor már leírt dolgok újratárgyalására (szaracsempe, Elop trójai faló, Androiddaljobblenne) nem vagyok hajlandó értelmes módon válaszolni, amilyen a kérdés, olyan a válasz is.

Új hozzászólás Aktív témák