- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
Nem fogok óvatosan beszélni azzal, aki vendégként keményen kritizálja a kvázi vendéglátót. Úgy, hogy fogalma nincs arról, hogy miért ír így valaki. Megnézném hányán csinálnánk ezt így Andante után. Főleg a köpködés után a fórumon.
Igen, nekem ilyen nyers stílusom van. Nem szeretek jópofizni, nagy kezdőbetűvel írni a személyes névmásokat meg manduláig benyalni. Viszont hidd el, a való életben is jobban tisztelik az emberek azt, aki megmondja az őszinte véleményét, mint azt, aki állandóan jópofizik.
Goromba lennél te is, ha ennyi hülyeséget olvasnál. Konteóra, meg kétmilliószor már leírt dolgok újratárgyalására (szaracsempe, Elop trójai faló, Androiddaljobblenne) nem vagyok hajlandó értelmes módon válaszolni, amilyen a kérdés, olyan a válasz is. -
Glenda
addikt
Nem vagy itt annyi ideje, hogy bármit is elvárhass. Ha nem tetszik, ott a többi alternatíva, de nem kellene a topicot ilyennel teleszemetelned. Így tettem én az itcaféval, pedig ott azért komolyabb gondok voltak, mint a helyesírás. Nem olvasom, problem solved.
Ja, és nem vagyunk gyökerek,
Nem a lófaszt.
-
Glenda
addikt
Az ember teljesen ingyen, mobilon (lehet már tableten) írja a cikkeket a rendes fizetős munkája mellett, vonaton/buszon.
Egy időben nagyon elkezdték ezzek piszkálni itt a fórumon annyira, hogy azt mondta több cikket nem ír. Gondolom Bognak sikerült meggyőznie. Kár lenne érte, ráadásul elég üres lenne az oldal az ő hírei nélkül.
Erről ennyit szeretnék beszélni, nem többet. Mindenesetre remélem ez után már kicsit nagyobb megbecsüléssel nézitek majd a munkáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest