Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Ámen.
Néha nekem is kinyílik a bicska, de inkább csak az általad is említett bullshitekre (mé' nem S80x, 4.2" túl kicsi / 4.5" túl nagy... satöbbi, sorolhatnám reggelig). Ha valaki ilyen "egyszerű", hogy csak teleböfögi a topikot ostobaságokkal, aztán megy is (mert 80% nem néz vissza, mondjuk miért is tenné, csak addig érdekelte a dolog, amíg idefingott, kérdést meg ugye nem tett fel, amire választ várhatna), egyszerűen - vagy jó hangosan - ki kell röhögni. Súlyosabb esetben szánni. De idegeskedni rajta...
Az ingyen/nem ingyen illetve vendéglátó/szolgáltató kérdésre meg annyit, hogy ha valami ingyen van, akkor minden bizonnyal te magad vagy az árucikk. Igaz ez magára az oldalra, és faramuci helyzet a fent nevezett cikkíróra. Bár szerintem a helyzet nem annyira kritikus, mint azt sokan láttatni akarják, de létezik. Valakinek alacsonyabb az ingerküszöbe, speciel pont ilyen kérdésekben. De többet nem offolok, ha jön moderátor részemről nyugodtan törölheti is, szerintem a téma ki lett maxolva.
-
macskea
őstag
Én másfél évvel korábban regisztráltam mint te, én elvárhatom?! Ha már ez egy érv...
Egyébként meg jellemzően goromba vagy itt a fórumokban. Ha nem szeretsz internetes közösségben mozgolódni, nem kell jönni, problem solved.Nem akarok jobban
egyáltalánbelefolyni, mert az alapkérdés tekintetében igazad volt, de annyira bicskanyitogató stílusban adod magad elő, hogy az ember hajlamos lesz leszarni az igazságot, és azon gondolkodni, hogy mit kezdjen a személye (jelen esetben nem az enyém) ellen irányuló támadásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest