Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Ámen.
Néha nekem is kinyílik a bicska, de inkább csak az általad is említett bullshitekre (mé' nem S80x, 4.2" túl kicsi / 4.5" túl nagy... satöbbi, sorolhatnám reggelig). Ha valaki ilyen "egyszerű", hogy csak teleböfögi a topikot ostobaságokkal, aztán megy is (mert 80% nem néz vissza, mondjuk miért is tenné, csak addig érdekelte a dolog, amíg idefingott, kérdést meg ugye nem tett fel, amire választ várhatna), egyszerűen - vagy jó hangosan - ki kell röhögni. Súlyosabb esetben szánni. De idegeskedni rajta...
Az ingyen/nem ingyen illetve vendéglátó/szolgáltató kérdésre meg annyit, hogy ha valami ingyen van, akkor minden bizonnyal te magad vagy az árucikk. Igaz ez magára az oldalra, és faramuci helyzet a fent nevezett cikkíróra. Bár szerintem a helyzet nem annyira kritikus, mint azt sokan láttatni akarják, de létezik. Valakinek alacsonyabb az ingerküszöbe, speciel pont ilyen kérdésekben. De többet nem offolok, ha jön moderátor részemről nyugodtan törölheti is, szerintem a téma ki lett maxolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest