Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macskea

őstag

válasz Glenda #33 üzenetére

Ámen.

Néha nekem is kinyílik a bicska, de inkább csak az általad is említett bullshitekre (mé' nem S80x, 4.2" túl kicsi / 4.5" túl nagy... satöbbi, sorolhatnám reggelig). Ha valaki ilyen "egyszerű", hogy csak teleböfögi a topikot ostobaságokkal, aztán megy is (mert 80% nem néz vissza, mondjuk miért is tenné, csak addig érdekelte a dolog, amíg idefingott, kérdést meg ugye nem tett fel, amire választ várhatna), egyszerűen - vagy jó hangosan - ki kell röhögni. Súlyosabb esetben szánni. De idegeskedni rajta... :F

Az ingyen/nem ingyen illetve vendéglátó/szolgáltató kérdésre meg annyit, hogy ha valami ingyen van, akkor minden bizonnyal te magad vagy az árucikk. Igaz ez magára az oldalra, és faramuci helyzet a fent nevezett cikkíróra. Bár szerintem a helyzet nem annyira kritikus, mint azt sokan láttatni akarják, de létezik. Valakinek alacsonyabb az ingerküszöbe, speciel pont ilyen kérdésekben. De többet nem offolok, ha jön moderátor részemről nyugodtan törölheti is, szerintem a téma ki lett maxolva. ;)

Új hozzászólás Aktív témák