- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
doongoo
addikt
Hát ha az órát recoverybe tudod rakni, akkor a telóra kell csak feltenni az appot és onnan mennie kell(ene) eszerint: link
Ha az 1.5.4 bejön, akkor a beállítások bluetooth alatt el kell felejtetni a korábbi párosítást és újra megpróbálni
Igaz, hogy iOS-t ír, de ugyanez igaz az androidos appra is
-
zdanee
őstag
-
zdanee
őstag
Ha felteszed a 2.x-et, az 1.x appokat nem tudod többé telepíteni. Le kell tölteni belőlük a 2.x verziót. Amúgy 2.x alatt egyikre sincs már szükség, de 1.x alatt én is a Pebble Notifiert favorizáltam. 1.x alatt volt valóban, hogy elvesztette a kapcsolatot, de ha a telefon kezdeményezte az adatküldést (új notification) mindig ment, csak ha mondjuk az RSS appot akartam használni, akkor az nem. No erre nekem az volt a megoldás, hogy a Futura Weather watchface valahogy ilyenkor is tudott kapcsolódni, és utána jó volt.
@babli: ezen a héten jön a hivatalos 2.0. Amúgy így: [link]
Oh, és enyém a π bejegyzés
-
77Kilroy
csendes tag
Én annyira geek vagyok, hogy nem bírtam ki és rendeltem egy fekete steel-t. Ez lesz a negyedik okosórám, pedig nekem is csak két kezem van. (és van még két "kicsit" drágább butaórám is)
Sajnos valóban ezek a kütyük a gyengéim. Ez a Pebble meg különösen a kedvencem hiszen hónapok óta nagyon bevált a használata. Amit egy picit sajnálok, hogy a Steelhez adott fém- és bőrszíj szerintem nem lesz jó a mostani Pebble-emhez. A képek alapján legalábbis.
Ne akarjátok tudni mennyit költök évente ilyesmikre! Igaz, a feleségem az ékszereivel versenyben van velem. Úgyhogy nem szólhat egy szót sem.Az oldal Február végére ígéri a Steel kiszállítását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest