Hirdetés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rontó80
csendes tag
-
rontó80
csendes tag
Köszi.
Újra indítottam mindent, a telót és az órát is és amit javasoltál azt is megtettem. Jelenleg működik, jönnek az üzik.
Még egy kérdés, valami javaslatotok volna, házilag miből lehetne képernyővédő fóliát csinálni?
Valamint aki használt már gyárit, meg tudná mondani, hogy ragyaszóval tapad vagy csak simán, mivel szerintem polikarbonát az óra felszíne és ha ragasztót alkalmaznak akkor később, azt nehéz eltávolítani.Köszi
-
rontó80
csendes tag
Sziasztok!
Nagy örömömre kaptam a páromtól Én is egy Pebble Jet Black órát, most ismerkedünk, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Viszont volna egy kérdésem, amikor megjött az óra frissült 2.81 FW-re, az androidos app pedig 2.2-es volt, telefonom egy Asus Zenfone 5 4.4.2 android verzióval. Semmi probléma nem volt párosultak rendesen, jöttek az értesítések (sms, hívás, email, tapatalk, stb..)
Tegnap jelen fórum hatására, feltettem a leírtak alapján a beta valtozatokat (2.9 FW, 2.3 ) telefon nem változott. Az értesítések közül viszont csak az smst kapom, az email, tapatalk nem jön.Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest