- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[TROLL]Már kint van.[/TROLL]
-
doongoo
addikt
valóban step és engem érdekel
Ha már elfér ott, akkor nyugodtan mutathatja...Egyébként a watchface analog hodinky (prémium opciókat is megfizetve hozzá)
A time steelen és a time roundon is ezt használom...
Ha a time steelen megy, akkor a classicon is kell neki elvileg. -
-
-
Nincs illúzióm és amit írsz, az lesz könyv szerint (és tegyük fel, hogy a Pebble Time csak egy koncepció volt), onnantól viszont elég nagy tábor fogja gyűlölni mind a Pebble-t és mind a fitbitet. Konkrétan megint haladhat az aktivitásmérős okosóra piac az Apple és Samsung kénye kedve szerint
Viper26
Van már hivatalos közlemény a Pebble részéről? -
harry3
őstag
Akkor lehet, hogy rosszul képzeltem el. Én azt hittem, hogy feltelepítem a 3rd party appot, ami automatikusan fut a háttérben a fent említett menüpont alatt, miközben én egyedi watchface-t állíthatok be.
Nem ismerem a Pebblet, ezért bocsánat, ha hülyeséget írok. -
peanar
senior tag
Próbáltad törölni az aksi monitorozó alkalmazást? Egyszer próbáltam én is valamelyiket, de valótlan dolgokat mutatott, gyorsan merült így uninstall és 1-2 töltés után vissza állt normál állapotba (valami olyasmi is volt, hogy 10%-al kevesebbet is mutatott). Csak próbából tettem fel egy ilyet, nem tartom szükségesnek az átlag 7 napos üzemidő optimalizálását..
-
-
Vicceltem, nem kell mindent komolyan venni, relax...
Az akksi lehet töltőfej meghibásodás, töltő telektronika meghibásodás, akkumulátor meghibásodás, vagy egyszerűen csak pillanatnyi akku töltési hiba (túláramtól, bármitől), ami pár ciklus után (ami pebblééknél akár hónapokban mérhető) visszaáll normál működésre.
A három hónapos óra garos irányra is jó, ha akarod cseréltetni vedd fel a kapcsolatot a Pebble Supporttal. -
-
-
-
Ez szerintem az a hiba, ami nekem is előjött: [link]
Legalábbis valahogy így kezdődött nálam is, most meg már semmilyen app, wf beállítását nem tudom behozni. A Pebble Supportnak is írtam, eddig semmi reakció.Próbáld ki, hogy először másik wf-re váltasz, majd úgy nyomsz a Multif. fogaskerekére.
-
-
-
majdnemkocka
tag
sajo13 válaszához még csak annyit tennék hozzá, hogy az Endomondo azért használ külön appot az órán, mert te választod ki, hogy milyen adatokat (max 3 sor) szeretnél megjeleníteni. (Továbbá ha jól vettem észre, az Endomondo app figyeli, hogy milyen állásban van a kezed és ha csak lóbálod, akkor ritkábban firssíti a kijelzőt, hogy spóroljon (gondolom a BT-t is ritkábban használja).
-
sajo13
senior tag
Endomondo-hoz kell az órára is app és a mobilra is, majd a mobil app-ban be lehet kapcsolni a Pebble supportot.
Strava és Runkeeper meg úgy működik, hogy elég csak a telefonra az appot tenni, az órára nem kell semmi app, majd a telefonos app fogja küldeni az órára a default sport képernyőre az adatokat.Ez a Pebble beépített screenje: [link]
-
doongoo
addikt
Runkeepert használom. Telefonra telepítve a Runkeeper apk, órára nem kell telepíteni semmit. Telefonos alkalmazásból indítom a tevékenységet (pl. futás) és ekkor megjelenik egy kis alap kezelőpanel az órán (mutatja az eltelt időt, megtett távot és a sebességet ill. az óráról lehet szünetelteni ill. indítani is a mérést). Ha bezárom a telefonos alkalmazást, akkor tűnik el az óráról is a kezelőfelület.
-
majdnemkocka
tag
Én a FitCatet használtam, mert cuki
(most meg már egy Mi Band 2-t, amíg meg nem jön a P2)
Androidra inkább a PlexFitet ajánlják, iPhone-on marad a Misfit.
- Automatikus alvásfigyelés mindkettőben van (bár én erre meg a Sleep as Android-ot használom)
- Azt hiszem, a Misfit nem szinkronizál a Google Fit-be (ha ez szempont).
- A PlexFitben egy csomó mindent lehet finomhangolni, ha nem pontosan mérne az alapbeállításokkal. -
hatpersze
tag
Nekem is így kapcsolódott a készülék a karórán elkövetett fr után (ps), de aztán visszaállt az eredeti (egy) kapcsolathoz, nem emlékszem mit csináltam már, talán valami engedély hiányzott neki a telefonról (s7) ha jól rémlik...
Nagyon jó hogy ennyire próbál energiát megtakarítani, vigyázni a "biztonságomra" ez a telefon, de már néha fárasztó, mindenre külön engedélyt adni, kivenni az altatásból dolgokat. hm...
-
-
Tiger.
nagyúr
Ez nem igaz, itt írta valaki hogy elvette volna ha lett volna rajta 41eft. Nem vagyok troll. Sőt te magad írtad, most kifizetem majd postazzak, hamar megjelent. De ha te ennyire biztos vagy ebben rendelj meg 2db hisz úgy is csak postázás előtt vonja le addigra atutalom a vételárat.
-
-
Jelen szituban függ a kereskedőtől is. Az "előrendelésnél nem terhelünk" esetekre mostanában az alábbi metódust szoktam tapasztalni (idén több cuccot is előrendeltem különféle cégektől, innét tudom):
1. A checkout végén megadod a kártyaadatokat, ekkor történik valamilyen ellenőrzés, kereskedője válogatja hogy milyen. Van amelyik zárol (és nem terhel!) 1 EUR-t, vagy valamennyit, majd rögtön el is engedi. Némelyik pedig csak egy egyszerű ellenőrzést végez (valid e a kártyaszám? mely országhoz tartozik? szálltunk e oda?), ilyenkor a kibocsátó bankhoz nem is fordul.
2. X idő múlva - amikor elkezdenének szállítani - küldenek egy e-mailt hogy X napon belül terhelni fognak, legyen ott a pénz a kártyán. Ha nem lesz ott, akkor nyilván nem adják át a futárcégnek a csomagot, és küldenek egy új e-mailt, hogy lépj be, és updateld a fizetési adatokat, majd nyomj egy új checkoutot ha minden rendben.
A Kickstarteres kampánynál pedig úgy nézett ki, hogy nem is volt automata terhelés a kampány végén (mert ugye ott is úgy volt, hogy csak akkor kellett kifizetni amikor lejárt a kampány), hanem küldtek egy levelet hogy lépjek be, és nyomjak rá a checkoutra. Majd rá 1 hétre jött egy másik levél hogy most lécci játszam el ugyanezt az áfa+vám összegével is, szóval kétszer kellett fizetni
[Nekem egyébként elég nagy értékű terméknél volt olyan, hogy már az UPS úton volt a csomaggal, de még mindig nem terheltek
Egy fórumtárs olyat is tapasztalt szintén ennél a cégnél, hogy már bontotta ki a dobozt javában, de még mindig nem terheltek, csak a rá következő napon
Érdekes szitu lett volna lenullázni a kártyát még aznap, vagy tenni rá egy limitet
Úgyhogy elég változatos dolog, de azért olyan helyzetet én még nem láttam hogy ne lehetett volna gyorsan kideríteni (pl. egy telefonnal a banknak) hogy mi a baj.
@Tiger: nem foglalják le a pénzt, és a helyett hogy itt értetlenkedsz tényleg hívd fel a bankot. Itt senki nem fogja tudni neked megmondani hogy hány EUR-t meg hogyan meg mikor meg miért nem tudtak zárolni, terhelni, etc... a kártyádon.
-
Ne viccelj már, rengeteg cég csinálja így pedig a kártyaellenőrzést. Zárolnak 1 EUR-t, majd rögtön el is engedik. De lehetett akár a teljes vételárra is egy próba, nem ismerem a Pebble ez irányú policyját. Viszont a bank meg fogja tudni mondani, elég egy telefon hozzá.
@Tiger.: milyen október?
Január, vagy még később fogod megkapni... Akik a Kickstarteres kampányban rendeltek (ohh, bocs, "támogattak"), azoknak pedig idén november végén indul a postázás.
Amúgy hívd fel a bankot, és megmondják hogy mi nem sikerült, ha 1 EUR, akkor tegyél rá annyit, aztán kész. Csak arra figyelj hogy majd január környékén a postázás előtt tényleg rajta legyen az összeg, bár szerintem erről fogsz kapni értesítést előtte.Williamgrant: nem Kickstarter, már vége a kampánynak, a Pebble shop-ban lehet már csak előrendelni. De a probléma kapcsán ez tulképpen lényegtelen.
-
noorbertt
őstag
Ne haragudj de nekem néha sok hogy milyen problémák vannak egy két ember életében
Én használom amire kell és nem rakok rá aksi kímélő és figyelő programot ami nyilván meríti az órát és ki sem kapcsolom amikor nincs rajtam.
Ennél viccesebb a pokemon go topik ahol egy egy ember két külön accot is használbszarok milyen pihent emberek vannak
Mivel nem tudok érdemben segíteni így nézd el nekem és ignorald ezt
-
JrCsG
tag
Battery+ nálam is megy, most TimeStyle WF-el (elég sok értesítéssel) 6-8 napot "tud" az óra úgy, hogy nem én voltam az első gazdája
Nálam a beállítások így néznek ki:
DISPLAY:
Backlight: On
Motion Enabled: Off (emlékeim szerint engem ez "szívatott" régen)
Ambient Sensor: On
Intensity: Medium
Timeout: 3 SecondsSYSTEM:
Stand-By Mode: OnQUIET TIME:
0:00-7:00 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest