- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
Moddingfan #374 üzenetére
Én nem bírom ki addig, holnap beújítok egy E6550 kóróra és egy Abit IB9-re és mehet a tuning.
Igazából 15K-ba kerül az átállás, az X2-es lapot+procit sikerült eladnom.
-
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan #360 üzenetére
Miután az emberek 65-70K-ért is ütik érte egymást: szerinted?
Csak miután beírtad, hogy 52K volt, lehet, hogy téged ütnének, ha tovább akarnád 70-ért adni.
-
Bundás22
őstag
válasz
Moddingfan #358 üzenetére
ez mind szép és jó, de a 8600GT sokkal jobb, csak mert...
miért az fps-értékeket nem írtam be vmelyik hsz-be, az tény és adat
na de abbahagyom pár hónapig föllélegezhettek(lehet megyek külföldre, ahol olcsó eme radeon, a frei dosszijé után elment a kedvem az országtól)
-
barnam_
nagyúr
válasz
Moddingfan #360 üzenetére
Sztem nagyon jó vétel volt ennyiért, ráadásul bőven van rá gari.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Moddingfan #358 üzenetére
Azt már megszoktam hogy észérvekkel nem tud fórumozni, de egy próbát mindig teszek, hátha...
-
MaSzKa
senior tag
válasz
Moddingfan #353 üzenetére
jó lenne ha össze vetnéd 1 Sapphire HD3870-el csak a 8800GT az OC verziós így nem fair
?ft volt
vrjuk a tesztet Logout-os leírás is fasza lenne
-
Bundás22
őstag
válasz
Moddingfan #353 üzenetére
jól van mindenki a sajátját védi, mikor atim volt(asus 9600XT), azt tartottam marha királynak, peace
a 110 fokot meg olvastam, valaki írta, szal meglepődtem mert elég durva, semelyik VGA-m nem ment 60 fok fölé, és már akkor melegük volt, ez viszont saját tapasztalat, gondolkodtam egy 3850-en 37K-ért vettem is volna(37-23=14K lett volna a váltás), de most másra kell a pénz, meghát föl is ment az ára
-
Bundás22
őstag
válasz
Moddingfan #335 üzenetére
a másik h 8600GT/GE még olcsóbb és továbbhúzhatók mint a radeon, sztem még alapon is odapörkölne annak a fantasztikus, csodálatos, csodaszép 1950pro-nak
így viszont köönyedén levonható a konklúzió
ati nvidia 0:1
1600X1200 khöm izé abban tényleg jobb a radeon és? az már nem középkat felbontás nem akarok senkit megbántani de túlajnározni sem szabad egy karit sem, mindegyiknek megvan a hibája az 1950pro állítólag hangos és fűt, a 3850 meg nyáron el fog olvadni ez viszont már durva, legalábbis fagyogatni fog, azért ha most max 110 fok nyáron lesz 130-140 is -
Bundás22
őstag
válasz
Moddingfan #333 üzenetére
1280ban úgy látom pariban vannak
64 vs 55
43 vs 43
55 vs 64
44 vs 52
33 vs 28
29 vs 25
vagy mégse4:3, 3:2
pedig a 1950pro "telitalálat"
a 8600-os "elcseszett fos"(idézek), bár az is lehet túl sokan vannak az Atis hozzászólók -
Bundás22
őstag
válasz
Moddingfan #312 üzenetére
DX9 alatt hülyére veri az 1950GT a 8600-os szériát
jó a kedvedért a tesztből való adatok 1024-benDX9-ben
86GTS vs 1950pro(nem GT!!!)
89 vs 74
64 vs 60
81 vs 91
68 vs 78
41 vs 34
36 vs 31
[link]azért túlzásokba ne essünk
mondjuk aláírom a GTS nem éri meg, de a GT simán ugyanolyan teljesítményre képes, sőt tovább is húzható, a 1950pro-ban nincs semmi plusszszvsz pedig "telitalálat" -
balintka
addikt
válasz
Moddingfan #326 üzenetére
Én nem tuningolok, arra a hűtése is kevés lenne. Alap órajelen megy, egyelőre mindenre elég. Ráadásul főleg régebbi game-ekkel játszom. De az MoH:A UT3 és Crysis is szépen lement rajta.
-
balintka
addikt
válasz
Moddingfan #312 üzenetére
Inno van, a legolcsóbb, de tökéletesen megy. Nem éri meg többet befektetni, max 1 évre vettem szeptemberben.
-
Alpachino
veterán
válasz
Moddingfan #308 üzenetére
Az 1950GT-ről, annyit, hogy akinek jelenleg van az még el lesz vele egy darabig, legalábbis még normalizálódnak a VGA árak biztosan. Aki meg új karit szeretne vásárolni mostanság max. 30k környékén, annak erősen nem ajánlott vétel az 1950Gt, helyette inkább egy galaxy 8600GE-t szoktam javasolni közel GTS alapórajelekkel kb. 6-7k-val olcsóbban.
-
balintka
addikt
válasz
Moddingfan #308 üzenetére
A fenének se kéne az a régi Ati kártya. 1 ponttal megveri, na és?
-
Bundás22
őstag
válasz
Moddingfan #304 üzenetére
1950GT is megeszi reggelire a 8600GTS-t
hát igen az ősrégi játékokban(pl:, prey, doom3 2004), az újakban nemegyszer fordult már a kocka
egyébként azt vettem észre h 1024-ben egyáltalán nincs egetverő különbség a felső ill középkat közöttt(30 vs 43, 89vs 110) szal alig eszrevehető, bőven játszható kategória -
Findzs
addikt
válasz
Moddingfan #304 üzenetére
most én nem arrol beszélek hogy melyk a jobb kártya hanem méket éri meg jobban
-
vsz
tag
válasz
Moddingfan #277 üzenetére
"...ha mindkettő CMYK, akkor nagy baj nem lehet"
az ilyen magasan képzett (ál)grafikusok miatt kapok én nap, mint nap agyvérzést a munkahelyemen -
Interceptor
addikt
válasz
Moddingfan #282 üzenetére
jah bocs én nagyrész játékokra gondoltam de a Flash-hez is kiváló én ebben dolgozom.
-
Bundás22
őstag
válasz
Moddingfan #280 üzenetére
lényeg, hogy a 3850 nagyon melegszik és most azon agyalok, miként csökkenthetném drasztikusan a hőmérsékletet a hűtő megbontása=garivesztés nélkül én rátennék simán a hátára egy nagy halk 12cm-es ventit, kábé ott ahol a gpu van, vagy 8cm-est(kábé 1-2K)
-
Interceptor
addikt
válasz
Moddingfan #280 üzenetére
20-ast is lehet venni szerintem az is elég és lényegesen olcsóbb.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Moddingfan #273 üzenetére
Most én elsősorban tizenéves kis kotsögökre gondoltam, akik alá apuka meg anyuka teszi a pénzt, hogy a kicsi fiuknak legyen mire verni a mellét. Csak ők képtelenek felfogni, hogy más is létezik.... Akinek munkára kell, az más, azoknak nincs választásuk, kell a jó cucc de az behozza az árát.
Természetesen ez csak magánvélemény, lehet mindent rosszul látok. No offense, hatalmat a lámáknak.
Interceptor: gondolom akkor te sem eszel, iszol, cigizel, nem laksz sehol, gyakorlatilag csak a lelked lebeg a géped elött, mert a mai magyarországon nem létezik olyan, hogy könnyen kipengeted a pénzt... csak ha a fentieket teljesited.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
TFT-n azért színeket ne hasonlítgassunk, akármilyen csúcsszuper panel van benne a színhűséghez akkor sem lesz semmi köze.
-
Interceptor
addikt
válasz
Nekem azért van 8800GT karim,mert teljesítményt akartam a gépembe viszonylag jó áron,és ha azt nézzük egy kicsivel gyorsabb GTX majdnem a duplája újonnan,nagyon is megéri ez a kártya.Van aki könnyebben kipengeti a pénzt érte azért,hogy magasabb színvonalon játszhasson mert neki/nekem ez fontos,ezt kéne megérteni.Az utolsó mondataiddal megintcsak nem értek egyet,nekem is volt mindenféle karim különbséget nemigazán vettem észre.Régebben az nvidia karik 2d-s megjelenítése nem volt a legjobb de mára egészen más a helyzet.
-
válasz
Moddingfan #168 üzenetére
Mármint az 1950GT is és a 3850 is Sapphire?
Ha nem vagyok indiszkrét, menniy volt a 3850?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest