- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaSzKa
senior tag
válasz
BobChemistry #366 üzenetére
érdekes
-
MaSzKa
senior tag
válasz
Moddingfan #353 üzenetére
jó lenne ha össze vetnéd 1 Sapphire HD3870-el csak a 8800GT az OC verziós így nem fair
?ft volt
vrjuk a tesztet Logout-os leírás is fasza lenne
-
MaSzKa
senior tag
válasz
Alpachino #348 üzenetére
nekem a gyári x1950 Pro is ezt tudta hőmérsékletbe
Sapphire HD3870 sokkan melegebb viszont cserébe ultrahalk
viszont ha felrakod az új bios-t akkor csendesmarad és a hőfofok is nagyot javulnak
mivel a HD3870-em k♠rva jó hűtés van amit nem érdemes lecserélni
tehát a hd3850-re pluss költség még 1 jó hűtés ami kb 6eFt- nak felel meg
ezért éri meg megvenni jobban a HD3870-et
-
MaSzKa
senior tag
te az átlagemberről beszélsz
de nagyon sokan különbséget tudnak tenni főleg aki összpontosít rá
akkor szerinted miért jönnek a HD tv filmek 25 helyett 50fps-el? szerintem sokkal folyamatosabb képet tud adni
az viszont igaz lehet hogy 60fps felett már tényleg nem lehet meg mondani hogy 60 vagy 100fps de 30 és 50fps között látni lehet a külöbséget
ez nem úgy müködik ahogy te gondolod hogy 30fps kész slussz annyi onnatól semmi
-
MaSzKa
senior tag
válasz
elfelejtette #200 üzenetére
Végre valaki akinek van esze
egyébként itt a bizonyíték hogy a HD3850-re aluminiumhűtőt szerelnek
a képen jól látszik a kettévágott felület szürkésezüstöt ami aluminimra vagy aluminiumötvözetre utal
ha rézből lenne a súlya is jóval nagyobb lenne és az ATinak is többe kerülne
biztos sokan halloták ezt a kifejezést Magyararany=réz, aluminium
nagy pénz van benne sok kisebbségi és hajléktalan keres evvel napi 5-6eFt-okat
-
MaSzKa
senior tag
Azt nem írtátok bele a cikkbe hogy kész az új CrossFire ami akár 4 kártya sorba kötését támogatja és januárba jöhet a HD3870 X2 (kiváncsi vagyok 4 ilyen dög mire képes)
ezek az új HD38xx Támogatják a CrossFire Hybrid üzemmódot! így összeköthető akár 1 HD3870 és 1 HD3850 is CF-be
Intel P35-ős alapok nagy részén 2 PCI-E csatoló van a második 4x-es csak ez CF-be 10% teljesítmény csökkenést okoz kb
Crossfire ezekkel a karikkal sokkel ígéretesebbnek tűnik, mint 8800GT SLI-be kötve
2xHD3870 megveri sok esetbe a 8800Ultrát de a GTX-et simán ami ugyanabba az árba van ehhez hozzáveszzük azt hogy az ATI árat csökkentett és az új driverrekkel jobb lesz és talán még így is kevesebbet fogyaszt akkor jó vételnek fog tűnni
viszont vannak hátilütői a dolognak: megfelelő alaplap kell és a játékfejlesztőkőn és a driverírokon is múlik nem beszélve arról hogy nagyobb a hangja mintha csak 1 kárta lenne benn a gépbe és sokak számára értékes helyet foglal el a gépbe bár hardcore gamereket ez nem fog izgatnia Sláger egyenőre mindenképp a HD3850 lesz mivel sokmindenki csak ezt tudja megfizetni és bőven megéri váltani 8600GT/GTS, X1950GR/PRO, és HD2600XT-ről is
én semély szerint Sapphire HD3870-et veszek nagy valószínűséggel megint és gyári hűtővel fogom használni 1 évig
tavasszal megjelenhetnek a HD3650/70-esek is amik szerintem zsákszámra fognak vásárolni sokan mivel jelenlegi HD2600XT árba lesz és annél minegy 20-40%-al lesz gyorsabb
-
MaSzKa
senior tag
Az árakról annyit hogy mivel én is adok veszek, ezért van 1 Eladó Sapphire HD3850 512MB-om és van fogalman a valós magyarországi árakról, mit és mennyiért lehet kapni:
Alapverziók:
HD3850 256MB 38-47eFt
HD3850 512MB 47-55eFt
HD3870 512MB 55-65eFt
8800GT 512MB 65-75eFtszóval pont ki vannak ezek az árak találva és érdemes figyelni az árkategóriákat mibe milyen vga fér bele
Vélemény:
HD3850 256MB jó kártya ár/teljesítménybe a hűtés vacak ezt cserélni kell ami +5eFt kevés a ram 1280x1024 alatt megfelelő lehet Aa és AF nélkülHD3850 512MB jó kártya ár/teljesítménybe a hűtés vacak ezt cserélni kell ami +5eFt megtuningolva 10%-ékkal pont 1 HD3870 teljesítményét nyújtja olcsóbban
HD3870 512MB jó kártya ár/teljesítménybe hűtés tökéletes és kiviszi a házból a meleget nem kell cserélni így megmarad a garancia nekem ilyenem volt és újra ilyet veszek nagyon megtetszett (nagyon jól lehet tuningolni))
8800GT 512MB jó kártya/nagyon gyors persze hibákkal és fakó színekkel
azt hiszi mindenki hogy milyen jó ködöt is tud milyen valószerű ez holott nem direkt van ez hanem azért csinálja hogy gyorsabb legyen a kártya bizonyos helyeken mert ha köd van akkor nem kell kiszámolni a háttérbe amik távol vannak
videózásra nem alkalmass olyan jól mint az ATI/AMD a hűtés vacak ezt cserélni kell ami +5eFt -
MaSzKa
senior tag
Belekötnék a cikkbe ha lehet!
Nekem van/volt Sapphire HD3850 512MB és HD3870 512MB
szétszedni nem szedtem szét de a memórákon lévő bordák aluminiumból vannak csak galvanizálva vannak rézzel (meg kell karcolni jó erősen és egyből kiderül)
mivel nem szedtem szét ezért a GPU-n fogalmam nincs hogy az alu vagy oda már réz került
nekem tuningba vidáman 860/2650-en ment hiba nélkül több órát ennél tovább nem teszteltem viszont Vmoddal és BiosUnlock-kal sokkal tovább ment volna
Tuningoláskor 100%-ékra állítottam a ventit ami alapon vagy 60%-on vagy 100%-on volt csak hajlandó menni elötte Sappjire x1950 Pro-m volt amin 1mhz-s lépésekbe sikerült állítani
a topicjába a megfelelő biossal 885/2700 sikerül minden Sapphire tulajnak
tapasztala a hűtésről hogy nagyon halk a x1950 Pro-hoz képest amikor megy a játék nekem akkor is ugyanazon a fordulaton ment és ultra halk volt az más kérdés hogy 90fokos volt
alapon is 2x melegebbet fújt ki mint az x1950 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest