Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
Moddingfan #374 üzenetére
Én nem bírom ki addig, holnap beújítok egy E6550 kóróra és egy Abit IB9-re és mehet a tuning.
Igazából 15K-ba kerül az átállás, az X2-es lapot+procit sikerült eladnom.
-
Alpachino
veterán
válasz
BobChemistry #372 üzenetére
Meg !
Érezhetően gyorsabb, minden jétékban. Már a Galaxy 8600GE-vel is az újabb játékok gyorsabban futottak.
A 7900GS és a 8600GE között nem volt akkora külömbség, mint a 8600GE és a 3850között.
mod: A gondom az, hogy igazából a procim egy kicsit gyenge hozzá, nem tudja teljesen 2500MHz-en kihajtani az x2.
-
Alpachino
veterán
Szerintem nem szorul, hűtés cserére a 3850. Bár egy roszul szellőzött mini ATX-es házban lehetnek gondok a hőfokkal
Nekem 2 napi teljes nyúzás után, az aláírásomban szereplő órajelen sem volt gondom a hőfokkal.A 3870-et azért nem venném meg, met közel van az ára a 8800GT-hez, és ezesetben már nem kérdés, hogy melyiket is választanám.
-
Alpachino
veterán
A különböző gyártók hűtéséről csak annyit, hogy a zalmanos Galaxy 7900GS-em is alapon 53-54 fok volt, terhelve elérte a 80 fokot is és semmi problémám nem volt vele.
A jelenlegi 3850-em is kb. ezen a hőfokon üzemel, sőtt a 8600GE- m sem volt ennél hűvösebb.
Úgy látszik ebben, mármint a hőfokszabályozásról az NV és az ATI megegyezett. -
Alpachino
veterán
válasz
Moddingfan #308 üzenetére
Az 1950GT-ről, annyit, hogy akinek jelenleg van az még el lesz vele egy darabig, legalábbis még normalizálódnak a VGA árak biztosan. Aki meg új karit szeretne vásárolni mostanság max. 30k környékén, annak erősen nem ajánlott vétel az 1950Gt, helyette inkább egy galaxy 8600GE-t szoktam javasolni közel GTS alapórajelekkel kb. 6-7k-val olcsóbban.
-
Alpachino
veterán
Igen, 256Mb-os. Igazából most derült csak ki, hogy valóban bírja az aláírásomban leírt órajeleket, ugyanis jó egy órányit teszteltem a crysis-el, high beálításokkal probléma nélkül. A hőfok sem olyan vészes. ( 78C)
Az árlistáról annyit, hogy eddig minden terméknél a megjelölt árak voltak a mérvadóak, csak most ennél a karinál lett ez a "rendkívüli árengedmény"amit fel sem tüntettek. Ez nekem is egy kicsit furcsa volt, de örülök neki.
-
Alpachino
veterán
Annyira megtetszett a teszt, hogy vissza mondtam a 8800GT rendelést ( amit előreláthatólag jövőre teljesítettek volna
) és vettem ugyan ebben az üzletben egy sapphire 3850-et potom 38K-ért.
Eddig úgy tűnik jó üzletnek bizonyult. Szépen mennek vele az újabb játékok is.
Egyébként hosszú idő után ez az első saját ATI-m.( utoljára 8500-as volt, jó régen )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest