- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Interceptor #279 üzenetére
de nem okoz fejfájást ha venni akarok egy jobb videókarit.
Itt, ezen a ponton zárjuk le. Amirol TE beszélsz, az ma Magyarországon sacc. 1-2 millió ember havi fizetése, azaz a minimálbér... amiért 1 hónapig gürcöl és be kell osztania 1 hónapra...
Ja, hogy miert nem tanultak tovabb, meg hogy miert nem keresnek masik melot...akar ide is kilyukadhatnánk, de inkább vissza a topik címéhez.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Interceptor #281 üzenetére
20-ast is lehet venni szerintem az is elég - csináltál Te már A/4-es méretű hirdetést 300PDI-ban?
A fele sem fér ki a 22"-os moncsira...az A/3-ról és a WC ajtó méretű A/0-ról már ne is beszéljünk
Igazából 22"-os moncsiból kéne 2 + egy Ergotron állvány, na, azzal duzzogva ellennék, csak az a baj, hogy az kicsit borsos lenne, én meg sajna nem vagyok egy Büchner bácsi
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Interceptor #278 üzenetére
Hát, azért 22"-ban olyan moncsit venni, ami nem TN paneles...170 guriga...bitedanke
Amúgy én dohányzok, hétvégenként party van, ahogy illik, én élvezem az életet, de volt idő, amikor nekem is a gép volt az egyik központi tényező..akkor nem is sajnáltam rá a zsét...mondjuk akkor még nem is én kerestem meg, most már nagyon máshogy látom a dolgokat
Na de angyon eltértünk a tárgytól Uraim!
A lényeg, hogy a 3850 nagyon melegszik és most azon agyalok, miként csökkenthetném drasztikusan a hőmérsékletet a hűtő megbontása=garivesztés nélkül
Ötlet már van, amint lesz időm a kivitelezésre tesztelek és természetesen be is számolo, már amennyiben van rá érdeklődés
-
pisti
őstag
válasz
Interceptor #254 üzenetére
Nem értem mire jó ez
Na látod ez a te nagy problémád, nagyon sokmindent nem értesz. Egész konkrétan úgy kb. semmit nem fogtál fel abból amit írtam, elég szomorú, én megpróbáltam szépszóval. De úgylátszik vannak reménytelen esetek...
Amíg nem támasztasz alá valamit valami kézzelfogható bizonyítékkal az csak levegőbe beszélés, márpedig tőled eddig csak ennyi jött karakterek formájában. A nagy semmi egész konkrétan.
Ez nem igaz én csak azt írom amit látok tapasztalok.Viszont volt ilyen DX9 és DX10 között , szerintem ez kevert meg téged, nemkicsit. Tévedés high-on játszok a crysissel, elvileg very highban aktiválódnak a DX10-nek nevezett effektek amit ugye a dx9 is simán tud csak vannak akik bedölnek
Azért ez a pár mondat is jól mutatja mekkora a sötétség ott tefeléd...
Ne válaszolj mert a továbbiakban el se olvasom amit írsz, nincs értelme zagyvaságot olvasni.U.i.:
Őstag 2000+ hsz-elés ott tart, hogy a sortörést nem sikerült megtanulni használni, hogy egyebeket már ne is említsek...
-
eXodus
őstag
válasz
Interceptor #254 üzenetére
pisti válaszának 99%át átugrod és fél mondatot talász amibe beleköthetsz.
Mi ez ha nem "levegőbe beszélés"... -
pisti
őstag
válasz
Interceptor #182 üzenetére
Nem értem mi bajod van és egyáltalán miért kell egyböl leszólni a másikat főleg, hogy most beszélünk elöször kicsit ellentomondásos ez a kijelentésed.
Egyrészt már beszéltünk, egész konkrétan egy 8800GTS apróhirdetéshez tartozó témában...
Másrészt mivel továbbra is csak a levegőbe beszélés megy részedről, minden alap nélkül, ráadásul valótlanságokról van szó, ezért szólok. Nem leszólok, szólok. Bőven nem ugyanaz.Egyébként is ha szerinted most találkozunk először, akkor mitől vagyok én ATI fan, nem is ismersz, semmit nem tudsz rólam...
Az objektivitást a fentiek után nem kéne inkább emlegetned.
Csak a rend kedvéért megjegyezném azért, hogy én csináltam két váltást is X1950GT -> 8600GT -> HD3850, van bőven személyes tapasztalatom, meg ennyit az ATI fanságról...Nem fogok képeket beillesztgetni ide,aniso ide vagy oda nvidian a textúrák sokkal élesebbek voltak EP2- alatt
Jah mert nem ugyanazon a részletességi szinten volt a textúra beállítás.Konkrétan, hogy ne csak a levegőbe beszélés menjen. A Crysisben vannak grafikai bugok, meg egyéb bugok is tömkelegével, elképzelhető hogy nem renderelt neked ködöt az X1900GT, mondjuk én ilyen hibával nem találkoztam sem a 3850-en, sem a 8600GT-n. Ebből általánosítani nem túl bölcs dolog főleg, hogy számtalan tesztet átolvasva állíthatom, hogy sehol nem említettek ilyen téren eltérést a képminőségben ATI és Nvidia között. Viszont volt ilyen DX9 és DX10 között , szerintem ez kevert meg téged, nemkicsit. Ilyen eltérést tartalmazó összehasonlítás DX9 vs DX10, WiC
Ráadásúl valahogy az effektek valamivel jobbak élethűbbek most az nvidia karikon.
Erre (a nagyon komolytalan kijelentésre) meg úgy összességében a fentieket átolvasva általában ezt tudnám ajánlani neked elolvasásra, pontosabban a linkelt hsz-ben linkelt oldalt.Ha ezen túljutottál, akkor had fejezzem be azzal, hogy szerintem a maga árkategóriájában remek választás mind a 8800GT, mind a HD3850.
Remélem kielégítő volt a válaszom, kellő mértékben tartalmaz szerintem számodra tájékoztató jellegű információt, ami biztos nem válik hátrányodra a későbbi ( lehetőleg objektívebb, vagy inkább kevésbé szubjektív ) vélemény formálásban.
Jo8.
-
pisti
őstag
válasz
Interceptor #180 üzenetére
Azt hittem te ennél komolyabb ember vagy, persze tévedni emberi dolog...
De tudod mit, mutass nekem összehasonlító képeket, ne csak a levegőbe beszélj.
Az anizotróp szűréses témára én már megtettem ezt. -
pisti
őstag
válasz
Interceptor #176 üzenetére
Kicsit olvass vissza, az a HL2 EP2-s különbség közel sem az anizotróp szűrés különbségéből fakadt.
Viszont Crysis alatt szebbek az árnyékok az nvidian és megfigyeltem hogy minden játékban az effektek de pl a füst,köd ,pára sokkal jobb az nvidia karikon.
Ez meg szimplán ilyen "odaképzelt" dolog, a valósághoz nem sok köze van. No offense.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest