- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
Moddingfan #282 üzenetére
jah bocs én nagyrész játékokra gondoltam de a Flash-hez is kiváló én ebben dolgozom.
-
Interceptor
addikt
válasz
Moddingfan #280 üzenetére
20-ast is lehet venni szerintem az is elég és lényegesen olcsóbb.
-
Interceptor
addikt
válasz
VaniliásRönk #275 üzenetére
Ez nemigaz
a szuper minőségű panelek is képesek hasonlóan szépen megjeleníteni a színeket mint a crt,nekem van mind2 .
-
Interceptor
addikt
válasz
Moddingfan #273 üzenetére
Nekem azért van 8800GT karim,mert teljesítményt akartam a gépembe viszonylag jó áron,és ha azt nézzük egy kicsivel gyorsabb GTX majdnem a duplája újonnan,nagyon is megéri ez a kártya.Van aki könnyebben kipengeti a pénzt érte azért,hogy magasabb színvonalon játszhasson mert neki/nekem ez fontos,ezt kéne megérteni.Az utolsó mondataiddal megintcsak nem értek egyet,nekem is volt mindenféle karim különbséget nemigazán vettem észre.Régebben az nvidia karik 2d-s megjelenítése nem volt a legjobb de mára egészen más a helyzet.
-
-
Interceptor
addikt
Mindent felfogtam abból amit írtál de a nagyrésze arról szól,hogy tudod a másikat minnél inkább lejáratni,nah köszönöm ebből nem kérek.Nem általak le sértegetni ellenben te folyamatosan ezt teszed.Leírtam a véleményemet erre jössz te nagyokos és rögtön eligazítasz a tahó stílusoddal.Még mindig nem értem miért kell nekem bizonyítékokkal szolgálnom mikor ott vannak a tesztek
A "nem értem mire jó ez" a szapulásra értettem.
-
Interceptor
addikt
Köszönöm szépen a kedvességedet,a legutolsó linked erősen közelíti a bunkóság határát.Nem értem mire jó ez
"Másrészt mivel továbbra is csak a levegőbe beszélés megy részedről" Ez nem igaz én csak azt írom amit látok tapasztalok.Viszont volt ilyen DX9 és DX10 között , szerintem ez kevert meg téged, nemkicsit. Tévedés high-on játszok a crysissel, elvileg very highban aktiválódnak a DX10-nek nevezett effektek amit ugye a dx9 is simán tud csak vannak akik bedölnek
-
Interceptor
addikt
Nem értem mi bajod van és egyáltalán miért kell egyböl leszólni a másikat főleg, hogy most beszélünk elöször kicsit ellentomondásos ez a kijelentésed.Nekem ezelött radeonom(X1900GT) volt és bizony 1 éve még az volt a legjobb választás a kategóriájában.Ha valaki hát akkor én nem állok egyik gyártó pártján sem csak próbálok objektíven hozzáállni a dolgokhoz.Most az nvidia a legjobb választás.Nem fogok képeket beillesztgetni ide,aniso ide vagy oda nvidian a textúrák sokkal élesebbek voltak EP2- alatt,crysisben pedig nincs jól megjelenített pára a radeonokon és a havas részen is fura volt hogy a fegyver nincs megfagyva.Ráadásúl valahogy az effektek valamivel jobbak élethűbbek most az nvidia karikon.
-
Interceptor
addikt
Elképesztően durva különbség volt az nvidia javára a HL2 EP2-ben az anisotrop szűrésben
Az unreal tournament 3-ban viszont egy két helyen egy kicsivel jobb volt az atin.Az NFS-ben gáz hogy nem voltak az nvidián árnyékok,csak az exe átírása után.
Viszont Crysis alatt szebbek az árnyékok az nvidian és megfigyeltem hogy minden játékban az effektek de pl a füst,köd ,pára sokkal jobb az nvidia karikon.A crysisban elég gáz hogy az atin nem volt megfagyva a fegyver. Annyit azért megjegyeznék szerintem a rendes whql minősítésű driverekkel lenne érdemes mindig tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest