Új hozzászólás Aktív témák
-
jippa
aktív tag
Szia!
Köszönöm a hozzászólásod, marhaság amit írtam, nem is úgy értettem. Ez itt nem a "baumaxos vezetékből forrasszad mert akkor tuti jó lesz" kategória. A ribbon economy megoldás, ehhez kétség sem férhet.
Már kerestem PiMF madzagot, amit írtál a 142-ben. Jól gondolom-e vajon, hogy a CAT-6 UTP kábelek , esetleg csak a konkrét linkelt példány már ilyen megoldással készült, és 8 ért összefogva adják a PiMF vezeték konstrukciót?
Miközben nyáron információk után kutattam, eljutottam a Wieson Corporation weboldalára. Minden eddig általam látott SLI bridge-et ők gyártottak, ott van a márkajelzésük minden hídon. A honlapjukon találtam egy sematikus ábrát a SLI Bridge-ről: Link
Eszerint 26 érintkező van a SLI csatlakozón, amiből 6-on test van. Emlékszem, hogy amikor forrasztottam, végignéztem a multiméterrel, hogy mindegyik testeljen mindegyikhez. Ezek a test vezetékek szépen elosztva a többi ér között végig vannak futtatva a szalagkábelen. Valsz azért, hogy így is szigeteljék egymástól a két oldalukon futó szálakat. Ha viszont rendes vezetékből forrasztom a bridge-t, a 6ból 5 ért el is fogok tudni hagyni, mert minden ér külön szigetelést kap. Úgy számolom, hogy 21 érre van szükségem, azt 8 eres CAT-6 PiMF UTP kábelből 3 egyenlő hosszúságú darabból ki lehet hozni. Természetesen a két végén egy kiválasztott test érintkező megkapja az összes testet a vezetékekből.
Rosszul gondolkodok?
Segíts kérlek, ha tudsz!
Köszi!
Üdv:
jippa
-
Tényleg, igazad van. Bár tudtommal a sajtolás érintésvédelmileg nem megfelelő, tehát hegesztik a csapot, de ez most mindegy. Az már ki is ment a fejemből, hogy itt kívül van a táp. Ha nem érintkezik a védőföld a házzal, akkor viszont még életveszélyes is, szóval marha gyorsan ellenőrizni kéne.
A csavarok - ha csak nem alumíniumból vannak, amit kétlek - nem lehetnek eloxáltak.
-
izriot
tag
"A kétoldali árnyékolás nagyfrekin"
*Az árnyékolás kétoldali leföldelése nagyfrekin...Amúgy szerintem tuti kapni belföldön is flexibilis szellőző csövet, legalábbis dolgoztam néhány projecten gépészekkel és ők sem külföldről rendelték ezeket, no meg az itthoni mobil klímámhoz is pont ilyen csövet adtak gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest