- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Dark Archon #165 üzenetére
Értem, köszi
A neten talált képekből valami hasonlóra gondoltam én is, de azért van a fórum, hogy kérdezzünk
-
jippa
aktív tag
válasz
Dark Archon #162 üzenetére
Érintkezik. Nem most mértem ki, hanem még összerakáskor.
-
izriot
tag
válasz
Dark Archon #136 üzenetére
Ha minden igaz, akkor a tápokban a PE a fémházba sajtolt metrikus anyacsavaron keresztül csatlakozik szemes saruval a házhoz (testhez), az pedig a PC házzal oly módon van vezető kapcsolatban, hogy abba helyezed bele és ha passzentos, akkor létrejön a fémes kontaktus.
Na most, ebben az esetben a tuning házból a táp ki lett véve és egy tartókonzolon kapott helyet, ami le van festve, illetve még ki is van párnázva zajcsillapíás okán. Ha a csavar furatok is ki lettek festve belülről, akkor nem sok esély van a fémes kapcsolatra, illetve ha jól emlékszem, eloxált csavarokkal van felfogatva, ami szintén nem lehet valami jó vezető.
De valaki javítson ki, ha tévedek, régen szedtem szét már tápot.Ha a megoldás valóban az SLI kábel minőségében keresendő, akkor a legegyszerűbb egy egyedit legyártani. Elektro boltban (pl Mikronika, Lomex, Elektrokontha) kell kérni 2 olyan csatlakozót, amire szükség van, lehetőleg szerelhetőt, de ha csak nyákba ültethető van az se baj, csak macerásabb megforrasztani. Aztán a kettőt csavart érpárú kábelkorbáccsal össze kell kötni. Ez egyszerűen kivitelezhető, ha szétbontasz pár méter UTP kábelt. Ennél már csak az volna jobb megoldás ha PiMF kábelt tudnál beszerezni, ez nem más mint Pairs in Metal Foil, vagyis páronként kasírozott alufóliával árnyékolt, majd a köteg szövött galvanizált részfonattal is árnyékolt. Fontos, hogy az összes árnyékolás mindkét oldalon le legyen kötve a PE-re, mert nagyfrekvenciás jelről van szó (IEC 61000-5-4-2 ja jól tévedek).
Mondjuk ugyanez megoldható házibarkácsban UTP-vel és alufóliával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- iPad topik
- Formula-1
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Sorozatok
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest