Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feryx_
csendes tag
Sziasztok, a Vertis Plusszom (vertis01plusbw2013111329) megadta magát. valami alaplaphiba lehet, néha bekapcsol de inkább nem, ha bekapcsol egyszercsak lefagy napokig nem kapcsolható be aztán egyszer csak beindul újra megint lefagy.. van hogy fél órát megy van hogy 2 percet sem, aksi kivételtől függetlenül.
Csinálta gyáriFwvel és cfwvel is uh' alaplaphibásnak érzem így eladó akár egyben akár alkatrészekként is!
Amit tudni kell a fent említett hibán kívül: Az ezüst az évek során körbe lekopott más baja nincs.
Eladó egyben vagy darabokban is! kb 2 hónapot használtam az új aksit ami benne van, aztán jött a hiba vettem más telót, azóta itt porosodik! A kijelző hibátlan és karcmentes, adok hozzá egy ajándék képernyővédő fóliát is.
Mivel nem tudom mennyit érhet így a kikiáltási ára kompletten (doboz+telefon+fólia) 10.000Huf-
Posta csak előre utalással!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest