- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
MadMancs #189 üzenetére
Na jó értem én ezt, de most szinte sms nélkül használom az e-számlát.
Korábban ezer Ft fölé ugrált csak az sms havonta
Nálam illetve nálunk ez elvi kérdés lett. Jön a plasztik kártya az árával együtt ugyebár, mellette legyen egy fizetős app?
No meg a legdrágább bank lett a sarcaival együtt. -
tomp
félisten
válasz
MadMancs #174 üzenetére
Ha már mobilapp miért nem használják az Apple Pay/Google Pay megoldást? Webes/appos vásárláshoz jó pár éve van itthon is Google Pay.
Csak pár lépés és már fizettük is a jegyet...
2020-ban minimum olyan minőségben kellene mennie mint a Burger King appnak! Fizetés Apple vagy Google Pay-el. Ha fent van a Google Pay akkor felugrik alulról a kicsi Pay kártyaválasztó. Fizetés és kész. Ha nincs fent az app akkor megnyitja a Google Pay böngészős oldalát ahol fel vannak sorolva a fiókban lévő kártyát. Kiválaszt és fizetés. -
tomp
félisten
válasz
MadMancs #169 üzenetére
Simple... Igazi garázscég minőség...
Én simán felszálltam volna a vonatra aztán a kaller majd izmozza le a céggel.
A tranzakció azonosító azt jelzi, hogy a Simple sikeresen levonta a pénzt de erről a MÁV már nem értesült mivel se a pénzedet nem látták se a Simple visszajelzését, hogy sikeres fizetés volt így a MÁV rendszere értelem szerűen nem állította ki a jegyet. Hetente ez van a SimplePay-nél. Levonják de már nem továbbítják a pénzt... -
Tetsuo
őstag
válasz
MadMancs #134 üzenetére
Na, ezért a kavarás miatt is jobb a bankkártya. Mindent azzal vásárolok, amit lehet és jóval biztosabb a rendszer, mint a nettől, telefontól, appok szeszélyétől, liszenszektől függő egyéb bohóckodás.
Ja, és a rendszeresekre csoportos beszedést kell kérni, onnantól nincs vele gond. Ehhez persze olyan banki szolgáltatáscsomagot kell választani, ahol ezzel járunk jól (jobban, mint mással). -
arnyekxxx
veterán
válasz
MadMancs #131 üzenetére
telóról/pc ről elrendezni mindent mint papirfecniket várni postán majd sorbanállni vele.
én naponta elmegyek a postaláda mellett így nem igazán tétel kivenni belöle a csekket és a QR kódot telefonnal lekattintani rajta semmivel nem macerásabb mint végigmenni a netbankos fizetésen. Szerintem itt senki nem beszélt a postára elsétálós csekkbefizetésről. -
arnyekxxx
veterán
válasz
MadMancs #120 üzenetére
a simplepay a saját leirása szerint online bankkártya elfogadási megoldásJelent -e plusz költséget a vásárló számára az új konstrukción keresztül történő bankkártyás fizetés indítása?Természetesen nem. A vásárló továbbra is a partner felületén összeállított kosarának értékét fizeti ki, a SimplePay irányába a vásárlónak semmilyen költsége nem merült fel eddig sem és ezután sem fog.
tárgytalan, szóval ez az egész az instant transzfer izé lenne, elő olvasásra nem igazán értettem mega működését
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest