- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
2001 ota vagyok tag (AxA időszakot is beleértve). Itt ugye nem megvétel volt csak névváltás. 2014-15 volt csodakártyám, majd 2017 ben újratársitottam az új EP kártyával (régi lejárt de nem küldtek újat 16 ban mert nem volt tagdíj befizetés), akkor még simple nélkül, szerensére azóta is anélkül működik. Viszont ha app ba szeretnék manuálisan kártyával befizetni már csak simple lehetséges.
-
MadMancs
veterán
válasz
lakotibi #178 üzenetére
Én is erre tippelek, mert máv appon kívül még mem volt simple gondom. Persze az nem azt jelenti hogy máshol nem lehet (lásd tomp esetét. Nekem mondjuk lényegtelen is miért nem müködik, a lényeg az hogy teljesen megbízhatatlan. Szerdán utazunk, oda vissza 19000Ft. Szerinted ezt már máv appra merem bízni így? Persze hogy nem. Hiába próbálják app felé terelni az embereket, így nem fog menni.
-
MadMancs
veterán
Azért hogy a negatívba pici pozitív is legyen, viszonylag gyorsak voltak. De akkor is gáz, pl ha az ember utazás előtt venne jegyet. Pl 260km es utnál nem szoktam mostanába átszállás utánra megvenni a jegyet csak előtte, köszönhetően annak hogy máv 90km es úton képes késni 50percet is, amivel csatlakozást lekésem, IC lévén meg buktam a következő 170km es útra szóló jegyet. 2x kellett visszakönyörögni tőlük az árát. Ilyen távon már nem 2Ft ról beszélünk 2 főre. Apphoz csak a kedvezmény miatt ragaszkodom, alap esetben is 10%, @ jelzésű esetén 20%. 2-4ezer símán megspórolható lenne. De így hogy ilyen megbízhatatlan az egész..
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Na ma én is belefutottam a MÁV - Simple hülyeségbe. Máv appban jegyet vettem, app szerint nuku visszajelzés nincs jegy. Simple küldte email hogy sikeres tranzakció, jött sms, levonták. Máv szerint simple nél reklamáljak, simple szerint máv nál kell reklamalni mert tr azonosító alapján a pénz mar naluk van. Azaz egymásra mutogatnak.
Így mind a kettőnél tettem panaszt. -
MadMancs
veterán
válasz
lakotibi #159 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek.
Egyedül MÁV appal volt gondom 2-3 alkalommal (kb 60ból) de ott se szakadt meg a tranzakció csak elhúzódott. És csak máv app, elvira felületen minden oké (elvirát használom ha másnak veszek jegyet de nem együtt utazunk). Szóval nem vagyok benne biztos hogy ez csak simple hiba. Akármit is ír közleménybe máv. Simple app, egyetlen egy terminál fajta van amivel nem mindig sikerül elsőre ha app nyitás nélkül érintek. Tokból sose veszem ki telót, eleve biztonságosabb mint a bankkártya. Ott semmi se véd véletlen érintés ellen (hallottunk mar ilyet, és nem sok ember rohangál RF védett pénztárcával), míg teló esetén ha feloldod nem lehet véletlen, ha meg nem oldod fel azonosítást kér ( nálam ujjlenyomat vagy minta). -
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #144 üzenetére
Simple is engedi nfc fizetés. Sőt home gomb duplanyomásra kapásból simple fizetés indul.
lo_jo: Ezt nem tudom pontosan, K&H Visa-ra azt mondta nem lesz jó, simple be regisztrálva működik csak neki.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #142 üzenetére
Dehogynem. Hugom is simplet használ iOS-en mert applepay és visa nem barátok. Simple megeszi egy ideje.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #133 üzenetére
Ez teljesen érthető, hisz otp termék (ezért lenne jó ha lenne végre nálunk is Gpay). De virtuális simple kártyával megoldható más bank is, csak úgy meg töltögeti kell, feltöltés után meg tranzakciós díj. Nem túl gazdaságos. Érdekes hogy ApplePay már elérhető, pedig jóval kevesebb iPhone van forgalomban mint droid. És nem lehet kifogás hogy droidot lefedi simple, mivel iOS re is volt eddig is.
-
-
MadMancs
veterán
Teljesen jó lenne.. Ha..
En biztos nem fogok még tranzakciós díjat is fietni minden vásárlás után. Jó, van olyan lehetőség otp nél hogy 100000Ft ig 600pénzért ingyenes, de ezt a keretet ki is merítem egyéb esetekben. Szóval fck. Maradok a jól bevált simple nfc fizetésnél, havi átlag 30-35 tranzakciót bonyolítok vele ingyenesen, es működik megbízhatóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest