- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Hát, nem értem ezeket az adatokat Note4 tulajként.
Volt szerencsém a SES-ban megfogdosni a készüléket, és ha pl. a Note 7/FE kapható lenne, egyértelműen azt választanám, de azt kell mondjam, hogy jelen állás szerint még az S7E is jobban bejön, mint a Note8.
Ez a képarány szerintem úgy szar, ahogy van. Amikor fogtam a telefont, olyan érzésem volt, mintha egy hosszú táblacsokoládé lenne a kezemben.
Ujjlenyomatolvasó ergonómiailag nagyon rossz helyen van. Az akksi kisebb, mint az S7E-ben (ok, papíron jobb csak, de ismerem a Samsung hozzáállását, ha most szoftveresen valami tuti, 2-3 év múlva nagyon nem lesz az...)
Egy dolog miatt kéne nagyon ez a készülék: S Pen. Aki használta, megszokta, annak nagyon nehéz ezt lentebb adnia, de 330.000HUF-ért én kompromisszummentes készüléket várok el.Egyébként a siker receptje most a telefonnál szerintem:
1. Aki Note-ot használ(t), annak nincs más választása, mert a Note5 1-2 éven belül nem lesz támogatva
2. A tavalyi negatív reklám is reklámnak beérik a gyümölcse
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest