- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh1972
tag
A note 7 blama miatt, muszály volt beletenni ebbe minden földi jót, hogy a bizalom újra felépüljön. Nekem a specifikáció betalált. Mondhatni jövőt álló! Legközelebb úgy 2-3 év múlva kezdek majd nézegelődni a boltokban.
-
Somatom
veterán
válasz
handrash #107 üzenetére
Nem irtam, hogy magától billen. De, majd kiderül, ha meglesz a Note 8 -hoz a root metódus.
ethernith:
Erre kíváncsi vagyok, mert nálam az asztali mód alapvető elvárás. Évek óta Androidot használok otthon, asztali környezetben. Egy éve RemixOS -t. A videók alapján a DeX felülete nagyon hasonló. Mi a baj vele? -
Somatom
veterán
Ezt benéztem.
De, a vége úgy is ott lenne, mert DeX is kéne.
Kíváncsi leszek arra, hogy az előrendeléses vásárlók közül hányan "jóárasítják" az N8 -at a DeX eladásával. Anno a Telekom adott ajándékba egy Talkband B2 -t valami csúcstelóhoz. Így tudtam venni aprón egy új Talkbandet fél ár alatt. Hátha DeX is lesz olcsón -
OCTAMD
őstag
N8DS 825€-val indul németben,kereskedő ennyibe kapja
-
Somatom
veterán
Egy szakmai fórumon kicsit vicces az, hogy jól van ott, és punktum. Ez nem érvelés.
Én minden telómra olyan tokot rakok, amivel asztalra tudom tenni, megdöntve. Nézd meg ezt a képet! Sztem túl mélyen ül a szenzor. Arról nem is szólva, hogy ebben a pozícióban nagyon nem mindegy, hogy szemből, a támasztás ellenében bökdösöm a telót, vagy a hátuljánál matatok. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
MikeWazowski #67 üzenetére
3 ismerősömnek is S8+ van, és nekik is ótvar az üzemidő.
És a tiédnek? -
RaveForce
veterán
Az, hogy legyszi ignoralj, milyen nyelven irjam meg le? Esetleg irasos kervenyt nyujtsak be? Igen ez a velemenyem es tapasztalatom nekem es sok embernek aki hasznalja elegedetten. Sajnalom hogy ilyen eleted van, hogy ilyen gyerekes cinikus, szanalmas masok idezgeteseben kell kielned magad...
kivanom, hogy jobb legyen, de tenyleg.
-
handrash
őstag
Sajnos ennyi pénzt nem szánok rá, pedig több note-om is volt. 😥
-
OCTAMD
őstag
Kukk
-
Somatom
veterán
válasz
thebear007 #72 üzenetére
Akkor ezt az "apróságot" se felejtsük ki a különbségek felsorolásánál!
A tiltás szerencsére nem érint, mert már régóta csak független készülékeket veszek. -
válasz
thebear007 #72 üzenetére
Forrás?
Amúgy ha igaz, valszeg megoldhatatlan lenne a gari vesztése nélkül.
-
.Szaki.
addikt
Szerintem érthető, sokan leragadtak a Note4-nél, a Note7 szomorú sorsa miatt pedig pláne nem volt alternatívájuk egészen mostanáig, így érthető a siker, ezen felül tényleg kiváló készüléknek ígérkezik, így azt is el tudom képzelni, hogy páran más típustól/márkától igazoltak át a Note8-hoz.
-
m@xsys
senior tag
Na majd meglatjuk mennyit is esik az ara fel-egy ev alatt. Barmilyen Samsungbol csak nagyon bukosan lehet kiszallni es ezek tenyek. Akinek tetszik es droid vonalon mozog, az is bizony elgondolkozik, hogy ennyit erdemes e adni erte. De kivanom, hogy legyen sikeres termek, tenyleg erje meg az arat!
-
joey04
titán
a teljes visszahívás mellett zárt ajtók mögött alighanem a sorozat elkaszálása is napirendre került.
szerintem meg egy pillanatra sem merült fel.
-
-
Halkow.
senior tag
Legszebb telefon jelenleg szerintem, S széria sose fogott meg így mint a noteok.
-
OutsideR
aktív tag
Amúgy nem csoda hogy nagy rá az érdeklődés.
Európában a Note4 óta nem lehet Note-ot kapni (oké, 7-est lehetett de tudjuk mi lett vele)
Tehát az utolsó Note ami hivatalosan kapható volt (és nem hívták vissza 2 hónap múlva) az a 2014-es Note4.
Az USA-ban pedig a 2015-ös Note5. Nem tudom ki hogy van vele, én a Note4 után vártam az 5-öst , persze csak a vacak S6+ jött ide, nem is vettem, majd még jobban vártam a Note67-et. Meg is vettem, visszahívták. Most itt a 8-as, háááát... a hetes jobban tetszett (árban is), de jelenleg csak a 8-as elérhető. -
beteg
őstag
Igaz. Az 5-re gondoltam.
ollie: Én azt tudom, hogy nem telefonálok, netezek, navigálok vele többet, mint mondjuk az S7 Edge-el, sőt, eddig soha nem húztam lejjebb a fényerőt, most még az is majdnem 50%-on van, mégis reggel 6:15-től este 8-ig képes 13% alá menni az aksival.
ethernith: Áruld már el légy szíves, mit értesz normális beállításon?
De ez nem meggyőzés kérdése, ez tény, az S8+ aksiideje erős visszalépés. Ha pedig a Note 8 ennél is gyengébb, akkor...
-
beteg
őstag
De, sajnos S8 Plusom van. És a Note 6 kivételével az összes flagship Samsungot nyúztam egy ideig.
Nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára ennyire rettenetesen szar üzemidejű telefonom. Még a hőskorban.
Ha nektek is ez van, nem tudom, mit csináltok, vagy mit nem csináltok rajta, hogy kibír egy napot. -
kocsij
tag
Ha jól megnézem az S8+-hoz képest plusz 1 kamera, plusz S-pen és kisebb akksi majdnem +100 ezer forintért többért kapható. Szerintem ez már rohadtul nem éri meg az árát főleg ha majd az akksi fél nap alatt lemerül benne.
-
A legnagyszerűbb ficsör még szerintem is a toll, aki nem nagyon csipázza a droidot.
Az LG nem úgy működik - így a Galaxy Note valoban egyedi és zseniális.
Minden más csak utánzat. -
Soleco
tag
Az S8+ és a Note 8 között az a pálcika az egyetlen lényeges különbség?
.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
thebear007 #43 üzenetére
Hasonlót akartam írni én is, mert a 8+ üzemidejével az ég világon semmi baj nincs. Sőt.
-
atike
nagyúr
Ezek valós adatok....?
-
beteg
őstag
Szerintem ez marketing duma, de legjobb esetben is féligazság.
Az S8+ üzemidejéből kiindulva a Note 8 vezetékes telefon lesz. Nem hiszem el, hogy ennyi tájékozatlan vásárló lenne, aki látatlanban kiadna ilyen magas árat érte. -
7Heads Drago
veterán
Ha nem lenne edge és legalább 4000-es akku benne lenne sztem jobban fogyna. Nem hiszem el hogy egy ilyen lekerített kijelzőn annyira frankó rajzolni. A Userek nem 5%-os üzeimdő javulást várnak el sztem. 30-50% már sokkal jobb lenne egy ilyen munkaeszköznél. Mert ez inkább az mint telo.
-
Scholes9
nagyúr
Fasza. Csak ne legyen gond vele.
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #30 üzenetére
Kakas spancim mindig jóhelyen kapirgálsz.
-
mrThomi
addikt
Haggyuk mar ezt a baromsagot komolyan...
-
janeszgol
félisten
Én sem gondolom, hogy az S szériánál sikeresebb lesz, mivel kevés embernek van szüksége a tollra. De mivel az utóbbi években, pláne európában elég hányatott sorsú volt ez a széria, gondolom a rajonók tűkön ülve várják. Ezért lehet előrendelésben nagyon sikeres.
-
-
jUUh
addikt
Van ára...
-
Straw
senior tag
válasz
Quasi_modo #22 üzenetére
De igen, viszont a 6-ot direkt hagyták ki hogy egymáshoz húzzák a számokat, és marketingelték is mikor a note 7 berobbant a köztudatba
-
Ádám16
addikt
Hát, nem értem ezeket az adatokat Note4 tulajként.
Volt szerencsém a SES-ban megfogdosni a készüléket, és ha pl. a Note 7/FE kapható lenne, egyértelműen azt választanám, de azt kell mondjam, hogy jelen állás szerint még az S7E is jobban bejön, mint a Note8.
Ez a képarány szerintem úgy szar, ahogy van. Amikor fogtam a telefont, olyan érzésem volt, mintha egy hosszú táblacsokoládé lenne a kezemben.
Ujjlenyomatolvasó ergonómiailag nagyon rossz helyen van. Az akksi kisebb, mint az S7E-ben (ok, papíron jobb csak, de ismerem a Samsung hozzáállását, ha most szoftveresen valami tuti, 2-3 év múlva nagyon nem lesz az...)
Egy dolog miatt kéne nagyon ez a készülék: S Pen. Aki használta, megszokta, annak nagyon nehéz ezt lentebb adnia, de 330.000HUF-ért én kompromisszummentes készüléket várok el.Egyébként a siker receptje most a telefonnál szerintem:
1. Aki Note-ot használ(t), annak nincs más választása, mert a Note5 1-2 éven belül nem lesz támogatva
2. A tavalyi negatív reklám is reklámnak beérik a gyümölcse -
Viktor77
titán
Ezt a hsz-t mindenki mentse el.
Megjósolom, hogy az S9/Note9 páros meg még népszerűbb lesz mint az S8/Note8 páros.
-
twollah1976
őstag
Ennek is kirobbanó lesz a sikere?
-
Gabbana
aktív tag
Tíz éve már xperiam volt, kizárólag a ceruza miatt.
Tényleg nem értem, miért nem gyárt mindenki más is ceruzás telefont.
Nincs választási lehetőségem, nincs konkurencia nincs piac -
[CsuCsu]
őstag
Azert is veszik ennyien, mert a Note userek nem tudtak valtani az elozo korben.
-
Prowler
senior tag
Nem semmi számok, lassan akkora (ha nem nagyobb) a hype a Samsung körül mint amikor az Apple bejelent egy új készüléket. Nagyon sikeresek a Galaxy S/Note szériával egy ideje.
Biztos, hogy rengetegen rendelik meg, anno aki a Note 7-re várt és ki kellett hagynia annak tökéletes lesz. Az S8-at is viszik rendesen, a készülék jó alapokat teremtett a Note8 számára.
-
Quqesz
nagyúr
Ezt az összeget még mindég fáj kimondani is.......
-
Soybex
őstag
Nem értem.. Note 4ben vacak az újjlenyomat olvasó de akkor még ez volt a csúcs "lefele húzogatós" most hogy jobb a technológia azzal basszák el hogy elérhetetlen/kényelmetlen helyre rakják.. zseniális
-
rodrigez
senior tag
A "szerint" szerintem szerelt akart lenni az alcímben.
-
S e t h
nagyúr
Az S8 párosnál is népszerűbb.
Ezt ki eszi meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Klaus Duran: 2025 dude
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest