2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Óriási sikernek ígérkezik a Galaxy Note8

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AndroidAuthority

Az S Pennel és Infinity Displayjel szerelt óriástelefon előrendelési rekordokat döntött és még az S8 párosnál is népszerűbb lehet.

Hirdetés

Akkora blama volt tavaly a Samsungnak a Galaxy Note7 akkumulátorügye, hogy a teljes visszahívás mellett zárt ajtók mögött alighanem a sorozat elkaszálása is napirendre került. Szerencsére nem így lett: a Note8 az eleve remek és közel kávamentes S8+-nak adott némi szögletesebb formát, még egy kamerát és persze S Pent digitalizálóval, horrorárat a csomagolásra sütve. A Note széria egyébként is arról ismert, hogy évről évre magasabbra teszi a phabletes mércét, és ez a nimbusz hozzájártul ahhoz, hogy Dél-Koreában csak az első napon 395 ezren előrendeljék, miközben az előd a problémák ismeretét megelőzően is csak 380 ezerig jutott – 13 nap alatt. A két S8 két nap alatt 550 ezer előrendelést produkált összehasonlításképpen.

A Samsung Galaxy Note8 formában is funkcióban is az abszolút elitet képviseli
A Samsung Galaxy Note8 formában is funkcióban is az abszolút elitet képviseli [+]

Az Egyesült Államok is megbocsátó a múlttal: több előrendelés érkezett a Note8-ra, mint bármelyik korábbi S Pennel szerelt phabletre. Úgy tűnik tehát, hogy teljesen helyreállt a márka iránti bizalom, és persze az új jövevény elég sokat fejlődött generációsan, hogy sokan kosárba helyezzék. Több amerikai szolgáltató egyébként már napok óta megkezdte az előrendelések teljesítését, és eddig negatív hír nem érkezett. Nálunk szeptember 14-éig tart az előrendelési időszak, melynek a keretében egy DeX-állomás üti az érdeklődő markát, akinek 334 990 forintot kell a Note8-ért otthagynia.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.