Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Próbálgattam vissza olvasni meg keresgélni, hogy mi a helyzet az aksis dolgokkal. Az én problémám az lenne, hogy most a Q05 elég sokat fogyaszt pl ha filmet nézek vagy bármi. Ez előtt ugye a 44s volt ami nagyon jó volt, viszont ahogy olvastam másoknak meg épp az új sokkal tovább bírja. Gondolkodtam egy fr en mert a bekapcsolásnál is a cm logója úgy forog mintha laggolna vagy fps droppja lenne. Szerintetek egy fr segít vagy tegyem vissza a 44s-t? De bármi jó ötletre vevő vagyok. Egyébként másnak is tölt így a cm boot animáció?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest