Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
heidrich #8773 üzenetére
Ez az eu oldal mégsincs rendben telhesen van pár ellentmondás. Mindenesetre továbbra is tartom, hogy nekem nincs szükségem az global verzióra, mert semmit nem ad a hátulján levő feliraton kívül. Helyi neppereket pedig pár kattintás kiváltásáért nem pénzelek, nekem ez a vaterán ebay rendelést árulni kategória, bocs az érintetteknek. Ha 5ezerrel olcsóbb, akkor annyival, este elsörözöm haverokkal.
-
Ixion77
addikt
válasz
heidrich #7582 üzenetére
Ha ez vígasztal, nekem a mailboxde tollászkodik péntek óta azzal, hogy két kis dobozt berakjon egy nagyobba. Elvileg max. 1 nap az összecsomagolás, gyakorlatilag meg flusztráló, hogy ehéten se kapom meg a telefont...
Arról nem is beszélve, hogy miért nem képse végre ez az ország tényleg beletartozni az EU-ba, hogy ne a csóró németeken keresztül kelljen csencselni... Már négy napja a kezemben lenne a ketyere...
-
micafighter
nagyúr
válasz
heidrich #7576 üzenetére
Nem akarok belefolyni csak mrgjegyzem hogy az az utolsó pillanatig visszamondhatod a rendelést, és visszakapod a teljes penzt. Ráadásul ott a paypal buyer protection is, de odáig úgysem jut el a dolog mert visszaküldi az opo a pénzed probléma nélkül. Szóval ilyen fajta kockázat nincs rajtad.
-
MartOOn
addikt
válasz
heidrich #7570 üzenetére
Kiallok UFO tarsam mellett! Legalabb annyit tolhattak volna emailben hogy sorry mi most partyzunk egy hetet ne vard a telot. Odaig mar nem is fajulok, hogy 'erezd a mely együttérzésünket küldünk egy free foliat a keszulekhez...' Mert qrva jo fejek vagyunk es azt szeretnénk ha mindenki boldog lenne. (ugyanis a oneplus two-t is el szeretnenk adni...)
Mellesleg jobban belegondolva, tuti hogy a partyzas miatt csuszik? Nem a 20.000 meghivo az oka? Mert ha kikuldtek 20.000 meghivot MAJD elhuztak egy hetre partyzni... Aaaaz... Nem tul szép... -
Vagany
őstag
válasz
heidrich #7570 üzenetére
A gyerekesség a poszt-ra és az abban lévő értelmetlen káromkodásokra utal, de ha ettől jobban érzed magad akkor tőlem mérgelődhetsz még egy kicsit, felőlem a falba is verheted a fejed, de ha rám hallgatsz akkor már ma útra kelsz és a Oneplus headquarter-ben személyesen is beolvasol a portásuknak
.
-
G4bi89
senior tag
válasz
heidrich #7408 üzenetére
Én 3.-án és szintén ma lett processing. Mi a fenét ünnepelnek ezek? Mert ha jól
láttam akkor október 1-7-ig tart.Még amit az ember meghívóval a oneplus.net - ről rendel az nem az európai raktárból jön? Mert ha igen akkor pont nem érdekes mi van kinában.
Egy héten keresztül tartó ünnepet azért mi is feltalálhatnánk.
-
válasz
heidrich #6222 üzenetére
Nilkin Frosted tokot Aliról vettem, 2-3 hét alatt itt volt. Ehhez járt fólia is, asszony ezzel használja most.
Diztronicot a gyártótól, az is itt volt 2-3 hét alatt, vagy kevesebb idő volt, már nem emlékszem. Ezt még ki sem próbáltuk, de pöpec. A Nilkin hardcase jött meg előbb és mikor megjött a TPU is, nem akartuk még levenni, hogy ne sértsük meg a gyári burkolatot (kemény tok a sarkon tud sérülést okozni levételkor a szép sandstone felületen). Amíg ezek nem jöttek meg, szemüvegtokban volt (kis zsák igazából, ami a szemüveg törlésére is használható). -
micafighter
nagyúr
válasz
heidrich #3683 üzenetére
Szia. A térerőre tényleg panaszkodnak páran, de sokaknak meg tökéletes. Nekem pl semmi gond nincs vele. Ugyanakkor ahogy emvy írta ha sokan panaszkodnak akkor nyilván valós a gond. Viszont én nagyon kíváncsi vagyok, hogy aki a térerőre panaszkodik az hol van helyileg és milyen verziója van (global v kinai). Mint az az összefoglalóban is kiderül a kínai verzió kevesebb frekvenciát tud mint a global. Ez Magyarországot szerencsére nem érinti mert mindkettő támogatja az összes hazai frekvenciát.
Viszont a fentebb irtak miatt ha Magyarországon laksz akkor első sorban a Magyarországon élők véleményére fektetnék nagyobb figyelmet térerő tekintetében.
,,nekem az nem igen fér bele hogy pl. olyan helyen ahol mondjuk gyengébb a 3G jel ott már ledobja EDGE-re és stb."
Ennek a működése például Androidon állítható, nem hiszem hogy iPhone-nál lehet olyan mélyen állitgatni.
A kijelző sárgásodásátol felesleges tartani. Megkapod a telefont, 2 hétig használod, ha sárga és zavar akkor visszaküldöd. 14 napig indoklás nélkül vissza lehet nekik küldeni ha meghívóval vetted.
Szerintetek csak én parázom túl a dolgot? - > igen
Bugmentes telefon nem létezik, a mókolás pedig nem követelmény hanem lehetőség. Gyári szoftverrel is szuper a telefon. A touch panel-el van még egy kis gond, de nálam pl csak touch screen tesztnél látszik. Hétköznapi használatban sosem látom, pedig első héten rengeteget játszottam a telefonon, ott se volt semmi gond.
másik opció az az LG G3 ami nagyon bejön - > én biztos nem vennék G3at főleg 150+ feletti áron. A QHD kijelző miatt az üzemidő nem túl rózsás, és az LG szoftver + QHD + snapdragon 801 nem túl jó kombó. A kijelző felbontás miatti különbség miatt a Oneplus One teljesítménye sokkal jobb.
-
-
-
micafighter
nagyúr
válasz
heidrich #3375 üzenetére
Nyugodtan veheted mobilemantól, korrekt ember, többen vettek tőle One-t. Kínai verziót árul egyébként 1 év garanciával. Ha meghívóval veszed, akkor kicsit olcsóbbra jön ki, global verziód lesz, és 2 év EU garancia. Mobileman-nál 1 év kínai garanciád lesz és kínai verziód, de a garanciát mobileman intézi, vagyis ha mondjuk javítani kell a telefont, akkor neki kell elküldened Budapestre. Ha az 1év vs 2év időtávot nem nézzük, akkor mobileman garanciája jobb, mert neki kell elküldened a telefont, onnantól meg már az ő gondja. Ha meghívóval veszel telefont akkor pedig a Oneplusnak kell elküldened, és még nem tisztázott, hogy pontosan hova kell küldened, de jó eséllyel kínába. Ez a költség és a kockázat szempontjából fontos: ha csak budapestig kell eljuttatnod a telefont az nyilván jobb lesz költség és kockázat szempontjából mint kínába eljuttatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konteó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest