Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Sziasztok!

    Tegnap rendeltem meg a készüléket mailboxde-hez már ma délutánra "complete" állapotba került, remélem holnap már jön az e-mail a mailboxde-től, hogy megérkezett a cucc. :) Drukkoljatok.

    OnePlus-tól is kaptam egy mailt ma, ami németül van szóval sokat nem értek belőle, de az benne volt, hogy "Shipping Method - Express és shipped by DHL" ami tök fasza mert én is standarddal rendeltem. :DD

    Másik kérdésem, hogy látom sokan használtok custom romot és kernelt annak ellenére hogy alapból CM11(S) van a készüléken.
    Ennek mi az oka? Mert testreszabhatási lehetőségek tárházát nyitja a CM, meg pláne az S verzió erre a telefonra van szabva. Csak az okra vagyok kiváncsi, hogy ennyi probléma van esetleg vele vagy egyszerűen sok 1+ tulaj kísérletező kedvű? :DD Akksi idő az milyen gyári kernellel?

    Azt olvastam hogy a 33R-el vannak gondok és sokan modemet cserélnek rajta a beszédminőség miatt. Ha megjön a telefon és régebbi szoft van rajta meddig érdemes frissítenem? 25R-ig? Nem feltétlen akarok első nap (lehet később se) mókolgatni. Nem mintha nem értenék hozzá, mert otthonos vagyok Androidba csak egyszerűen nekem nem nagyon kéne több egy gyári CM11 után. Egyszerűen csak be akarom lakni a telefont és használni, nem bohóckodni vele. :)

    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák