- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #19070 üzenetére
12.1 nightly-t csak én érzem gyorsabbnak mint a Cm12S-t? egyébként kivi leszek ott a frissítésre mit is fognak összehozni.
-
vFerko
tag
válasz
vitezlejszlo #19048 üzenetére
Ezt flashelni kell recoverybol?
-
válasz
vitezlejszlo #19050 üzenetére
nem csak érzésre folyékonyabb, valóban az! Nagyon szmúsz Jelszókám!
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #19055 üzenetére
Ne fikázd már Őket, melóznak ahogy tudnak. Hogy örülne egy Samu tulaj az ilyen sebességű software supportnak, ti meg állandóan fikázzátok Őket.
Ejnye, bejnye...
-
vFerko
tag
válasz
vitezlejszlo #19054 üzenetére
És tényleg, pedig néztem ezt a menüpontot. Köszi szépen
-
vFerko
tag
válasz
"nincs power gombra telefon lerakás." <- ezt hol is kell beallitani cm12s-en? nem talalom pedig jo lenne..
-
Criton
veterán
válasz
ugye most jönni fog majd egy OTA 12S-re, valamikor a távoli jövőben.... oneplus hivatalos fórumán az a hír terjed, hogy nem csak a "ok oneplus" kerül bele, hanem eszméletlen nagy hibákat is javítani fognak, pl nektek feltűnt, hogy kevesebb a tárhely?
64GB helyett 54GB-nak ismeri fel....
én most a legfrissebb 12.1 nightlyn vagyok, nincsenek azok a lagok mint 12S-ben, de elvileg az otával ezt is javítani fogják....
-
X DoZ3R
tag
válasz
vitezlejszlo #19048 üzenetére
Es a featureoket leszamitva mi a velemenyed az o2 vs cm12 temaban? Melyik eri meg jobban?
-
Saccco
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #19044 üzenetére
Handcent sms?
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #19042 üzenetére
Minden OK, megbeszéltük. Akkor lemegyek a terembe egy kicsit nyakra gyúrni a tesók közé, mert még nem vagyok elég bikanyakú.
Szólj, ha kellek.Tedd fel az Üzenetek nevű Google appot, az hátha tud ilyet
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #19022 üzenetére
Drága Tezsvírem!
Köszönöm a feedback-et. Az a helyzet, hogy a pulyámnak a Csaomi telója pofára esett és az üveg védte meg a kijelzőt.Legutóbb még a saját Nillkin TG-met is kikönyörögték tőlem, így nekem nem maradt. Azóta pedig a nagy törzsfőnökünk ténykedésének köszönhetően a Ft erősen a béka segge alá került a jenki valutához képest.
Akkor rendelek egy eredetit, mégis csak azzal lehet villogni a gárék előtt. -
X DoZ3R
tag
válasz
vitezlejszlo #19036 üzenetére
Ahh oke, megvan
-
X DoZ3R
tag
válasz
vitezlejszlo #19025 üzenetére
Ez tuti hogy amelyik össze van nyitva a kamera es hangszoro nyilas az kamu nillkin? Ahoz kepest eleg szep csimagolasba jott, mindenen volt logo
de karcolni meg nem karcoltam direkt
-
ananasz1
tag
válasz
vitezlejszlo #19027 üzenetére
Pont ezen puffogtam én is, hogy lenne inkább az akku kapható...
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #19022 üzenetére
Na itt vannak a képek.
Ez a két tok, ami mint látszik egy csak más a papír dizájn
Ez pedig a két rendelésben kapott üvegek közötti különbség:
Amelyiknek a tetején ki van hagyva a hangszóró feletti rész, az jött nekem a barna tokban, és azt nem próbáltam karcolni, csak a másikat, a fehér tokos hangszóró felett is üvegezett üveget
Ez a második tűnik jónak. A barnásat nem tudom mennyire bírhatja, még nem estem neki
Abból is látszik, hogy nem eredeti Nillkin, hogy a Nillkinnél a kamera és a hangszóró rész össze van nyitva egy nagy vágással, míg itt külön rész a hangszóró és külön a kamera.
-
válasz
vitezlejszlo #18977 üzenetére
Ezzel a módszerrel sikerült!
Köszönöm Lejla hercegnő elfelejtett kisöccse, Lejszló!
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #18961 üzenetére
majd este megnézem, most nem nagyon van időm ezzel szórakozni.....
-
G4bi89
senior tag
válasz
vitezlejszlo #18922 üzenetére
Jaja CM12S OTA lesz. Mondjuk ez a funkció annyira nem érint, mert magyar lokáció mellett úgy sem fog menni.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #18918 üzenetére
Ellenben ha még egyszer elolvasom, akkor meg mintha a mostani CM OTA lenne leállítva (merhogy másnak nincs
) az Okéj vánplász miatt... na micsoda fejtörésre készerítik ezek az embert,...
-
törölt tag
válasz
vitezlejszlo #18884 üzenetére
Nofene. 117h uptime-om van
, látszik, hogy mozgalmas volt a hétvége.
Közben kb. naponta tuti jön egy hibaüzenet, hogy a google play services leállt, de eddig tettem rá. Ezzel foglalkoznom kéne? Mivel semmi hatását nem éreztem, gondoltam, tőlem akár cigánykerekezhet is. Főleg olyankor üzengetett, amikor képet osztottam meg facebookon, vagy ilyesmi. Lehet, ideje újraindítanom. (Mondom, ennek a koszos installnak rossz vége lesz...)
s3nsitivity: káva-leszbi vagyok, sosem tudnám megszokni.
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #18541 üzenetére
szóval akkor végül is, ez lenne a teljes stock helyzetbe való hozás? mert akkor lehet megcsinálom, mert Oxygenről jöttem át ugye....és így akkor elérhető lenne az, mint ha most kaptam volna a telefont teljesen szűz CM12S-el?
-
axlfsi
veterán
válasz
vitezlejszlo #18504 üzenetére
Erdekes (elgondolkodtato) dolgook ezek. Nekem tavaly julius ota volt fent par rom, verzio, de egyszer sem dobott el GSM jelet...
-
válasz
vitezlejszlo #18443 üzenetére
Ja, azt hittem az igazi férfi élete maga a GTA V.
-
dreko
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #18445 üzenetére
Köszi. Jól működik, vajsima
-
Forest48
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #18411 üzenetére
Köszi, sikerült
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #18406 üzenetére
Én ilyet valahogy még soha nem tudtam produkálni, egyik ROM-on sem, szerintem küldd vissza RMA
(#18405) ittakary: te egyébként most OxygenOS-en vagy?
-
manic
csendes tag
válasz
vitezlejszlo #18399 üzenetére
Szia
Nagyon köszönöm a választ. Viszont először rosszul írtam, elnézést. A kínai verzió van meg nekem, nem a globál. Bocsánat, belezavarodtam. Szóval pontosan ezért nekem nem a CM11S fut a gépen, hanem a CM11. A CyanogenMod verzióm a készüléken: 11-20141008-SNAPSHOT-M11-bacon
Elnézést, először hülyeséget írtam. Szóval erről tudok frissíteni a mostani kiadású CM12S-re? Vagy inkábba várjam meg az újabb Snapshot-ot, persze ha lesz?
Köszönöm és még egyszer bocsánat a téves infokért!
Manic
-
sparks
senior tag
válasz
vitezlejszlo #18401 üzenetére
Köszi, megvan! Na ezek szerint még nem néztem eléggé a mélyére
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #18328 üzenetére
Nálad minden stock igaz? Most ugye megint 05Q-n vagyok, ha teljesen tiszta telepítést szeretnék, akkor rakjam fel ezt twrp 2.8.6.0 alól?
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #18314 üzenetére
nullázódik
-
Danika256
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #18310 üzenetére
Ott még nem néztem, megvan köszi!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
vitezlejszlo #18265 üzenetére
Euphorian ez nálam is előfordul.
Én arra gyanakszok, hogy túl hamar éled a kijelző és a fülemmel megbököm a status bart. -
dreko
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #18226 üzenetére
cm12 nightly
Megbízható eszközök
Megbízható helyek
Megbízható arc
Megbízható hang -
Avicularia
veterán
válasz
vitezlejszlo #18205 üzenetére
Dettó ugyanígy raktam fel, annyi különbséggel, hogy a wipe menüben én ki szoktam jelölgetni mit töröljön.
Utána meg TB-al rakom vissza az appokat.
Elsőre bejön a 12S- kicsit mintha szmúszabb lenne mint a nightly.
Ami nekem 1 gondom volt a nightly-val, hogy mikor elmentem itthonról, és kikerültem a wifi hatósugarából, akkor nem állt át mobilnetre. Nem dobta el a hálózatot, de mobilnet nem volt. Mondjuk ezt se mindig csinálta, nem tudtam rájönni mivel van a hiba összefüggésben. Repülőmód ki/be megoldotta mindig a problémát.
Remélem sikerült javítani ezt a gondot és a hiba nem az én készülékemben van. -
Criton
veterán
válasz
hát te én teljesen stock rendszeren vagyok, értem itt, hogy még a recovery is stock.... de amint otthon vagyok, én már tudom is telepíteni a frissítést, majd utána egy gyári beállítások visszaállítását, amit ha remélem és mondjátok akkor elvileg mindent törölni fog, és kap az ember egy teljesen szűz rendszert, de akkor az internal SD is teljesen le lesz gyalulva, igaz?
-
mukurisho
tag
válasz
Én is így csináltam, nálam sem volt gond
-
tick
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #18185 üzenetére
Nekem ment simán 11-en és nightlyn is.
Más: hülye kérdés, de hogy adok hozzá stock launcheren egy új lapot?
-
kcsa
veterán
válasz
vitezlejszlo #18164 üzenetére
Pedig volt már róla szó korábban is
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #18164 üzenetére
én mióta közvetlen az autó akkumulátoráról töltöm a telefont, 100%-alá még soha nem ment!!!!
-
DeBe
tag
válasz
vitezlejszlo #18162 üzenetére
Valaki linkelt egy videót korábban, hogy az adatkábelbe elvágtak két vezetéket, majd egymásba kötötték.
Na én megcsináltam egy fölös kábelemmel, és lám, sokkal gyorsabban tölt. Eddig ha munka közbe ment a GPS meg a folyamatosan bekapcsolt kijelző, akkor nap végére lemerült félig is, úgy hogy közbe egyfolytában szivargyújtós töltőn volt. Mióta megbuheráltam a kábelt, azóta nem merül, marad 100%on. -
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #18136 üzenetére
hát én biztos csak este dobom fel, pont akkor kaptam az értesítést mikor indultam a munkába
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #18133 üzenetére
biztos?, valamint az image file is tölthető....
-
scope2007
addikt
válasz
vitezlejszlo #18081 üzenetére
netán Te voltál az?
Szombathelyen egyik suliba, évnyitókor a csávó odafutott a mikrofonhoz (épp az igazgató készült ünnepi nyitó beszédet tartani)
és azt mondta amit te is
kérem oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló xD -
Peet91
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #18071 üzenetére
Igazából nexusokon használtam toolkiteket, meg ismerősök ZÁMZUNG-jainak hackeléséhez Odin-t. De a lényeg, hogy aki egész nap command prompt-ot masszíroz, annak nem kell toolkit
Egyébiránt az OxygenOS úgy tette be a kaput nálam, ahogy azt kellett. Hajlandó voltam lenyelni a wakelock-ot, meg a fele akkora üzemidőt, gondoltam magamban, kihúzom vele míg ki nem jön a CM12S. Erre tegnap begorombult:
Ezért is repült vissza szépen a 05Q, meg mert elvileg OTA előbb lesz CM12S-ből, mint factory image, így pedig kézenfekvő volt. Legalább bekerülnek a cikkembe a KitKat-es benchmark eredmények is
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #18071 üzenetére
na meg mire jó az otg
-
válasz
vitezlejszlo #18070 üzenetére
erre aztán nagy szükség volt
-
fricci
tag
válasz
vitezlejszlo #18056 üzenetére
Felrakni recovery-ből raktam fel az oxygen-t, visszatérni pedig ezt a módszert használtam.
aztán biztonság kedvéért még rátoltam a gyári CM-t fastboot-ból
de mindenhol azt mondják hogy OXYGENOS ESETÉN FASTBOOTON NE TOLD RÁ KÖZVETLEN A GYÁRI CM ROMOT!
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #17944 üzenetére
Oneplus guys work on Saturday and Sunday too. But cyanogen people are lazy so they don't work on Saturday and Sunday. The certification was passed and they had the whole day yesterday but they didn't do it because they want to update that Shitty yu yureka before our devices.
-
architect26
aktív tag
válasz
sooooooon
-
kcsa
veterán
válasz
Annyi időt úgysem bír ki egy töltéssel
-
scope2007
addikt
válasz
hiszem, ha LÁTOM
-
vikla007
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #17880 üzenetére
Küldtem privátot...
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #17867 üzenetére
gsm eldobálást sok készülék csinál, szóval ott valami szoftveres gond lehet, vagy szolgáltatói, mert ahogy észrevettem, eddig telekomosoknál dobálja főleg....
-
pkiss
csendes tag
válasz
vitezlejszlo #17827 üzenetére
Szerintem meg lehet érteni, bár valóban nem precíz a fogalmazás: a töltőre tevést értettem a bekapcsolás alatt, és rajta hagyni 12 órát majd levenni és érintetlenül (bekapcsolási kísérletek nélkül) hagyni 6 órát és megintcsak töltőre tenni, nem nyomkodni semmit. Három nap után így indult újra a töltés - nekem is, ahogy többeknek is, ha a linkre olvasol. Ameddig nincs egy halottnak tűnő, semmire nem reagáló készüléked, addig lehet humorosra venni. Természetesen nincs kizárva, hogy a fenti procedúra után, de attól függetlenül indult be újra a töltés.
-
Danika256
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #17779 üzenetére
Szia
Nagyon köszi! Egyből jó lett minden!
Ez teljesen elkerülte a figyelmem, pedig teljesen jogos, hisz a modem partícióját sem menti le a TWRP sajnos. Ami zavaró volt, hogy nem egyből hülyült meg, hanem két napra rá, igaz ebben a két napban nem sokat volt időm vele foglalkozni.
Azért kár, hogy a TWRP-vel nem lehet csinálni egy fullos mentést. -
mfranky
őstag
válasz
vitezlejszlo #17797 üzenetére
Szerintem a drón...bár most olvastam, hogy a "Kinder" felvásárolta a jogokat és ezentúl Kindertojásban is lesz összerakható OP drón
-
Madoc
veterán
válasz
vitezlejszlo #17784 üzenetére
Ha rendelek,mennyiért hozzák házhoz.
-
kcsa
veterán
válasz
vitezlejszlo #17778 üzenetére
De megbánta na. Ércsed meg
-
nagyf_
csendes tag
válasz
vitezlejszlo #17733 üzenetére
Még fel sem adták a csomagot, szóval tracking numberem sincs. Úgy volt hogy max 5 napos az átfutási idő...
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #17717 üzenetére
sima nedves fogkefe is megteszi nem?
-
eddie1978
senior tag
válasz
vitezlejszlo #17649 üzenetére
Oneplus drivert telepít, ColorOs-t rak fel. Ez is Oneplus cucc.
Hogyan rakjam fel a boot-ot és a recovery-t? Fastboot alól minden felment. Eredmény nélkül.
Két kábellel is próbáltam. Win10, win2k3, LinuxMint, WinXP.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #17615 üzenetére
Én 500 óra után tettem fel az oxygent, addig cm12 és semmi gond nem volt vele, nem volt jelvesztés
-
dreko
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #17518 üzenetére
gondolhatom úgy is, hogy a google-nak nem érdeke, hogy ez a "hiba" javításra kerüljön...
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #17494 üzenetére
Igazad van kedves Tezsvírem. Szépen ki lesz ez majd stafírungolva és lesz egy jó kis romunk.
-
kcsa
veterán
válasz
vitezlejszlo #17435 üzenetére
12S jobban érdekel mint a zokszigén. Nem kell most levegő.
-
valsavis
tag
válasz
vitezlejszlo #17409 üzenetére
Köszönöm, 7-es verzióm van G Playből
gyorsan be is állítottam, hamarosan kiderül
-
valsavis
tag
válasz
vitezlejszlo #17324 üzenetére
1 teljes töltéssel
kb 43 órát bírt a telefonom13%ban áll jelenleg az aksi
éjszaka repülő módban kb 10% esett, ami idáig 0-1% volt
Deep sleepbe nem is tudott a telefon kerülnicpu wakelock-ban látszik hogy Android System és Google Service folyamatosan ébreszti
gondoltam megvárom cm12-et de azt hiszem ebből reinstall, egyértelműen az android eszi meg az aksimat
cm11 R25-n vagyok
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #17390 üzenetére
-
somasz
addikt
válasz
vitezlejszlo #17307 üzenetére
Felraktam az általad linkelt 44S-t, ugyanúgy szar a multitouch... Asszem írhatok a Oneplusnak.
Heliummal lementettem egy csomó appot, csinált egy carbon mappát. Ezt visszaállítottam az új rendszerre, viszont a Helium szerint nincs semmi a mappában. Hogyan állítsam vissza a dolgokat?
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #17347 üzenetére
jól látod
, nos akkor itt már nincs több dolgom, megyek az apple fórumba
melyik iOS-nek kéne jönnie?
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #17345 üzenetére
a CM-nek nem írtam, az OP-nak szánt levelem viszont teljesen más tartalmú volt, a végén kedvesen kérdeztem rá, hogy kb mikor várható..... OP-nak nem adtam okot, hogy így reagáljanak, de a konkrét kérdésemre viszont pont nem válaszoltak.
A CM-t úgy tudom az xda-s közösség húzta fel......
-
stickermajom
addikt
válasz
vitezlejszlo #17332 üzenetére
Már akinek
-
valsavis
tag
válasz
vitezlejszlo #17324 üzenetére
3x lefagyott a screen capture miatt a telefon
lehet többszöri újraindítás és privacy-ban a update service teljes letiltása megoldotta a problémát
-
stickermajom
addikt
válasz
vitezlejszlo #17326 üzenetére
Bar lehet te is ideges lenne, ha 2 hete csak ilyen leveleket kapnal.
Ez nem mentség. Ez a munkája. Ha nem bírja, akkor keressen mást, de a 3445345. levélre is ugyanolyan normális hangnemben kéne válaszolni.
-
valsavis
tag
válasz
vitezlejszlo #17313 üzenetére
google service használja a update servicet
-
valsavis
tag
válasz
vitezlejszlo #17310 üzenetére
Nem. Kijelzőm elsötétül ahogy kell.
Itt cpu wakelock van és emiatt nem tud a rendszer Deep Sleep-be menni
WakeLock Detectort használom
-
somasz
addikt
válasz
vitezlejszlo #17307 üzenetére
Mutatja.
TWRP-ből bármelyik SuperSU.zip-et felrakom, végig fut, rebootolok, és nincs az alkalmazások között a SuperSU, TB nem kap root jogot.
Szerk:
Beállítások->alkalmazások közt ott volt, frissítéseket eltávolítottam, most már látszik a menüben, Superuser pedig megadta a jogokat a TB-nak. -
somasz
addikt
válasz
vitezlejszlo #17298 üzenetére
micafighter leírása alapján ügyködtem, twrp fent van, de
adb sideload UPDATE-SuperSU-v2.02.zip
ennél a parancsnál azt írja ki nekem, hogy
Total xfer: 1.43x, nem pedig hogy sending: 'UPDATE-SuperSU-v2.02.zip' 100%
Így meg sem jelenik a SuperSU az alkalmazások között.
Mi a baja? -
axlfsi
veterán
válasz
vitezlejszlo #17275 üzenetére
"Különben is, régi XDA motorosok pontosan tudják: "No discussions of ETA"
"
Naja, szerinted miert nem talalsz egy fel posztot sem ezzel kapcsolatban tolem? 5 eve XDA-zok kb., nagyon jol megtanultam. Minden egyes topik OP-ja igy kezdodik
Nincs is ezzel semmi baj. Majd itt lesz, ha elkeszul. Ennyi.
-
axlfsi
veterán
válasz
vitezlejszlo #17269 üzenetére
Az a baj inkabb, hogy tul sok cuccot rendelek Kinabol
Heti 3-10 aprosag tuti befigyel
Nem ezzel van a baj... de ahonnan vasarolgatunk, mar olyan helyek, ahol ott van es fizess! Nem huzgal senki mezesmadzagot az orrod elott az eBayen, Banggoodon, TD-en, GB-en, DXcom-on, stb stb, stb.Tudod, "Shut up and take my money!" ... de ezek buzik, csak szivatnak. Mutatnak egy kepet, majd beigernek X darab datumot, hogy majd ekkor, akkor, amakkor.
Lfszt! Xiaomi PB is teljesen oke es akine kell, az nem varogat. Ezzel ellentetben, ahogy irtam is, majd, ha egyszer megszulik a rendeles lehetoseget kishazankba is, meggondolom es veszek egyet abbol is.
-
kcsa
veterán
válasz
vitezlejszlo #17263 üzenetére
Mondjuk pont az utolsó bekezdésed miatt várom a 12S-t. Enyém nincs nyitva, se rootolva, szeretnék gyári 12S-t OTA-n. Egyébként meg megnyalhatják, egy dátumot se sikerült tartaniuk.
-
kcsa
veterán
válasz
vitezlejszlo #17258 üzenetére
Pontosan ez a kérdés fogalmazódott meg bennem is, hogy mi lehet ez a megugorhatatlan szint, amit (legalább) egyszer már sikerült megoldani.
@criton: thx.
-
sonyz7
tag
válasz
vitezlejszlo #17248 üzenetére
Ezt jobban kellett, mint a nyalóka!
-
bdavid94
tag
válasz
vitezlejszlo #17233 üzenetére
köszi
-
dreko
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #17243 üzenetére
megerősítem, én is rendeltem és kifogástalan
-
sparks
senior tag
válasz
A szivargyújtók csak speciálisan töltőkábellel fognak 2A-val tölteni, sima USB adat kábellel 500 mA lesz mindig. Ugyan ez van a külső aksikkal is, csak speciális töltő kábellel megy a 2A-s töltés.
A sima USB kábelek adatátvitelre vannak kialakítva, a telefon emiatt azt érzékeli, hogy computerre van dugva, onnan meg nem fog felvenni 500 mA-nál többet, nehogy a gép károsodjon. Éppen amiatt a töltőkábellel nem célszerű számítógépre csatlakozni, mert simán bajt okozhat.
Én annó készítettem magamnak sima adatkábelből gyorstöltéshez használható kábelt. Egy eret kell rövidre zárni benne és kész, persze ehhez forrasztani kell. Itt egy videó pl., de sok ilyen van. Lehet ebayen is kapni fastcharge usb kábeleteket és átalakítókat.
Persze ezek nem tudom milyen minőségűek, mert egy ilyen kábelnél a kábel minősége is nagyon fontos a 2A miatt.Ahogy (#17234) kcsa is írta
-
kcsa
veterán
válasz
ájfónos töltők (kínaiak zöme) az androidos telefonokat csak 500mA-el töltik. Némi forrasztópákás mókolással rá lehet bírni rendes töltésre.
-
ananasz1
tag
válasz
vitezlejszlo #17206 üzenetére
+1 az LG Gpad töltőfej és Nillkin kábel kombinációra. Ugyanolyan gyorsan feltölti, mint a gyári.
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #17201 üzenetére
újra beadták a google-nek? eddig vártak, de most újra beadják? akkor ebből április sem lesz, de nagy szemetek, hogy a cm12s addig nem jelenhet meg, mert xdan már az megy, hogy kiadásra kész, semmi akadálya, csak oneplus nem akarja, hogy Oxygen előtt kikerüljön.
-
Tufaking
csendes tag
válasz
vitezlejszlo #17198 üzenetére
Köszi a választ ezzel van a problémám,hogy a gyárihoz kapott eu-s átalakító elég gyengécske és vettem usb-t hozzá de ezzel tényleg jóval több idő! Létezik erősebb kivitel ebből?
-
somasz
addikt
válasz
vitezlejszlo #17168 üzenetére
OTÁkkal szépen sorban.
Bármit szívesen felrakok rá, tesztelés céljából, ha nem jár adatvesztéssel és app újrarakással.
-
válasz
vitezlejszlo #17131 üzenetére
Auto-reply-nak tűnnek ezek nekem
-
kóóó
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #17124 üzenetére
De nekem OTA kell, mert az a kiralysag!
Az mar milyen, hogy tenni-venni kell meg itten mindenfele teveket -
eladogeppc
veterán
válasz
vitezlejszlo #17102 üzenetére
Hát nagyon köszönöm a linket, iszonyat jó lett az akku időm.
Hálás vagyok érte !!! -
eladogeppc
veterán
válasz
vitezlejszlo #17102 üzenetére
Köszönöm !!
-
Roland06
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #17090 üzenetére
Üdv.
Küldenél egy linket? Kipróbálnám én is. Siman fel tehető. (root nélkül?) nekem még "gyári" minden.. -
architect26
aktív tag
válasz
en az oxygen OSre vagyok kivancsi, hogy miben masabb, mint a cm12
-
sonyz7
tag
válasz
Ezt nem értem én sem, hónapok óta van cm12, akkor mire is várunk? Slimről nem is beszélve...
-
Ixion77
addikt
válasz
vitezlejszlo #17073 üzenetére
Igen, mert amíg a zip gartalmával piszmogsz is telik az idő, tehát kevesebb lesz hátra.
-
architect26
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #17073 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest