- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
válasz
szabadgy #7988 üzenetére
Én nem tudom hogy fc-zik a gyári romon a lockscreen, amikor én utólag tettem enyémre és semmi baja.
Kissebb hibák minden rom-on vannak, lesznek is. Itt legalább dolgoznak is rajtuk. Ha nem tetszik ez, akkor vegyél mást, aztan majd annak a telefonnak a hiányosságain rágódj.
-
-
yotzo
csendes tag
válasz
szabadgy #6052 üzenetére
Természetesen nem is azzal van a baj, hogy valaki nem tud bármikor rendelni, csak az elmélet szerint sz elsőknek kellene küldeni a felajánlást. Namost az elsők vissza sem jeleztek. Megértem, ha épp nem alkalmas, és nem esik le az aranygyűrű az ujjamról, ha még egy levelet kell írni, csak egy kösz-de-kösz-nem sokat segít rajta, hogy tudjuk kinek kellhet. Na ezt lehetne vezetni a táblázatban valami módon, akár az én felvetésem alapján, akár a dátumoszloppal. Azoknak akik visszajeleztek persze köszönöm, támpontot adott legalább.
Bedobtam most két hupos fórumba is, egyelőre nincs nagy tülekedés
Ha nagyon ráérnék persze megkereshetném ott is ki tartott valaha igényt, meglátjuk eljutok-e odáig.
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabadgy #5802 üzenetére
Igen igy már van értelme
Viszont a telefont szerintem simán meg tudjátok oldani, hogy a haverod paypalával fizettek, és a te mailboxde cimedre rendelitek. A mailboxdenek csak a saját neveden lévő paypallal tudsz majd fizetni de az csak 18€ kb. amit mailboxdenek fizetni kell, a Oneplusnak meg kb 311€. Szóval a jelentősebb részét meg tudjátok oldani ismerös paypalával. Szerintem.
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabadgy #5796 üzenetére
EUR számlás paypal?
Azt két kattintás állítani. A paypalodban szabadon válthatod a paypal egyenleged egyik devizanemről a másikra, a paypal átváltásával. Tehát nem olyan, mint egy forint bankszámla, amin csak forint lehet.
A kulcskérdés inkább az, hogy ki váltja át a pénzed forintról euróra. Írtam már erről itt részletesen, így nem írnám le megint.
-
-
Lecs@
addikt
válasz
szabadgy #5546 üzenetére
Én most rendeltem. 0naPlus.netes friss infóm. A készülék Euróban 299 plusz 11 Euro Shipping & Handling árat számolnak. Ez forintban nekem majdnem 102 000 - t jelentett. ( Paypal durva módon váltja az Eurót ! )
Eljut a Mailboxde - hez, ahol attól függ milyen postával küldöd / küldeted haza ( ha magyarba kapod ) Ez lehet 5 -15 000 Ft - ig is. Mindent a Mailboxról.
-
Vagany
őstag
válasz
szabadgy #4250 üzenetére
Az első évben a posta költség is őket (Oneplus) terheli. Amúgy nagyjából értem, hogy mire gondolsz, de azt elfelejted, hogy a garanciás ügyintézés nem feltétlen lesz gyorsabb az itthon vásároltak esetében sem, simán lehet hogy 2-3 hét lesz egy gariztatás (az eddigi infóink szerint ezeket sem biztos, hogy itthon javítják majd), 1 év gari van az edigitalosra amely 1 év nekünk (kintről rendelőknek) is ingyenes + van még 1 év garink
, illetve ezért nem kevés plusz pénzt fizetsz ki, ha jól emlékszem 130e a 16 GB-os míg kintről 100e a 64GB-os.
Ha nagyon nem akarsz kintről rendelni akkor Mobileman-t keresd, ő korrekt áron adja és tényleg intéz mindent. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
szabadgy #4250 üzenetére
Röviden... Keresd meg mobileman kollégát, mindent elintéz, nincs egyéb járulékos költség sem, és egy hét alatt kezedben a telefon is. Ami pedig a 1+1 mellett szól a G2 ellenében, az a szoftver maga. Így, hogy piacon a G3 erősen gyanús, hogy a G2 támogatása meg szűnik majdnem elkövetkezendő fél éven, max egy éven belül, sőt szinte biztos vagyok benne, hogy nem kap már Android L-t. Ami pedig az akksit illeti. Hiába ugyanakkora a 1+1 szerintem jobban bírja. Munkatársamnak G2 van, de ő is meglepődött, amikor elmondtam neki, hogy 3db kétórás ha film megnézése után még maradt 35% az akksiban.
Ja a gari... Mindent mobileman intéz, ha probléma lenne.
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabadgy #1971 üzenetére
Értettem én elsőre is, csak magyar valutában írtam. 120ezer forint kb 380€-ért vesztegethetik kb, a 64GB-os kínai verziót természetesen és kínai garanciával.: A Oneplus kínai ára 320/370 $ 16/64 GB verzió, ebből kell kiindulni, erre jön még rá a szállítás, a vám, és az összes közbülső viszonteladó haszna.
Továbbá: De valoszinübbnek tartom hogy egy kis GSM bolt ennél is jóval drágábban adná. Mármint ha sikerülne találnod, de elég kevés esélyt látok rá. Webshopokban nagyobb eséllyel találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest