Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz
Stauffenberg #31 üzenetére
Azért azt lássuk be, hogy az emberek majd 97%-nak jó a kattintok és legyen kész a kép a mobilon. A maradék 3% pedig nem ezt a szutykot fogja venni ha már jó képeket akar lőni RAW-ban és utólag sz@r@kodni egy másik programban, hogy utána elmondhassa hogy lőttem 1 fotót.
Úgy hogy hozzáveszem ha nekem kellene RAW-ban fotózni akkor sorozatfotózásra kéne állítanom (mert én olyan dolgot fotózok amikor 100 képből választasz ki 2-t, ilyen esetben pedig RAW formátumnál kihasalna a telefon, mert képetelen lenne követni amit akarok)Te ezeket a képeket ki is szoktad nyomtatni, amiket mobilról fotózol? Csak azért kérdezem mert nekem nem életszerű hogy családostúl mondjuk kisgyerek mellett akár kutyával nekiállni RAW-ban fotózni, majd modani a többieknek, hogy ácsi most majd lementem majd még gyurmázok rajta itt az erős napsütésben addig igyatok meg egy limonádét, azt majd megnézhetitek hogy milyen lett a végeredmény.
Azért meg végképp büntetném a céget hogy indiában 89e Ft-ért megkapod a telefont.. ne jöjjön senki az Áfával, köfával, béfával meg a többivel.. ott ennyi az ára nekik az unióban csak nálunk a legdrágább a készülék, és még mindig nem az ÁFA végett......
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elődjénél kedvezőbb áron, ám kompromisszumokkal kínál olcsó 5G-s mobilt a OnePlus.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest