- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz Stauffenberg #31 üzenetére
Azért azt lássuk be, hogy az emberek majd 97%-nak jó a kattintok és legyen kész a kép a mobilon. A maradék 3% pedig nem ezt a szutykot fogja venni ha már jó képeket akar lőni RAW-ban és utólag sz@r@kodni egy másik programban, hogy utána elmondhassa hogy lőttem 1 fotót.
Úgy hogy hozzáveszem ha nekem kellene RAW-ban fotózni akkor sorozatfotózásra kéne állítanom (mert én olyan dolgot fotózok amikor 100 képből választasz ki 2-t, ilyen esetben pedig RAW formátumnál kihasalna a telefon, mert képetelen lenne követni amit akarok)Te ezeket a képeket ki is szoktad nyomtatni, amiket mobilról fotózol? Csak azért kérdezem mert nekem nem életszerű hogy családostúl mondjuk kisgyerek mellett akár kutyával nekiállni RAW-ban fotózni, majd modani a többieknek, hogy ácsi most majd lementem majd még gyurmázok rajta itt az erős napsütésben addig igyatok meg egy limonádét, azt majd megnézhetitek hogy milyen lett a végeredmény.
Azért meg végképp büntetném a céget hogy indiában 89e Ft-ért megkapod a telefont.. ne jöjjön senki az Áfával, köfával, béfával meg a többivel.. ott ennyi az ára nekik az unióban csak nálunk a legdrágább a készülék, és még mindig nem az ÁFA végett......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háború Izraelben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör