Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Azért azt lássuk be, hogy az emberek majd 97%-nak jó a kattintok és legyen kész a kép a mobilon."
Őket viszont az a pixelkukkolás sem fogja érdekelni ami itt megy a tesztek alatt. Az egészet annak a perspektívájába akartam helyezni, hogy mekkora bullshit ez a megapixel hajszolás ami a mai telefongyártásban megy. Nincs meg hozzá az optikai felbontóképesség (de még a töredékéhez sem) és a leméretező algoritmus is teljesen debil módon működik szinte mindenkinél.
"Te ezeket a képeket ki is szoktad nyomtatni, amiket mobilról fotózol?"
Nekem arra van rendes fényképezőgépem, de volt rá példa, hogy mobilfotót nyomtattam. Standard 10x15-ös papírképig ezekből is gond nélkül lehet nyomtatni.
"Csak azért kérdezem mert nekem nem életszerű hogy családostúl mondjuk kisgyerek mellett akár kutyával nekiállni RAW-ban fotózni, majd modani a többieknek, hogy ácsi most majd lementem majd még gyurmázok rajta itt az erős napsütésben addig igyatok meg egy limonádét, azt majd megnézhetitek hogy milyen lett a végeredmény."
Ez nekem sem életszerű, nem tudom ki csinál ilyet. Én biztosan nem.
A telefon RAW + Jpeg módban ment és a RAW szerkesztése ráér később (otthon, pihenőidőben, szállásra visszaérve, stb). Az azonos fényviszonyok között készült fotókat sem kell egyesével szerkeszteni, Lightroom tudja a beállításokat egy kattintással ráhúzni a többi fotóra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elődjénél kedvezőbb áron, ám kompromisszumokkal kínál olcsó 5G-s mobilt a OnePlus.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest