- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
Igen, megerősítem a matt ellenáll az ujjlenyomatnak és érzésre enyhén érdesített, nem az a tükör üveg hátlapja van.
Nálam egyértelmű volt, hogy a szürke, bár a sandstone tokban nem sok látszik belőle.Nálam amúgy a 65w Warp charge töltés volt ami legmellbevágóbb volt és ezt úgy mondom hogy a Mate is 23 vagy 25W-al töltött.
18%-on rádugtam és 20 perc alatt 85-re pumpálta fel. Elképesztő volt látni ahogy szemmel láthatóan ugráltak rá a százalékok. -
Norby86
őstag
Ezen teszt szerint akkor nekem akku időbe a Nord CE-t kéne választanom, de azt pont nem akarom mert abba nincs OIS sajnos, ami nekem fontos lenne. Azt is látom hogy a Nord 2 és a sima Nord is leszerepel akku időben, az OnePlus 8 ami még egy szinten lenne a jelenlegi Xiaomi Mi 9 Lite telefonommal. Elgondolkodtató... Nekem az OnePlus 8 is megfelelne, de feláras egy sima Nordhoz képest, kamerába elvileg ugyan az, ráadásul már csak ilyen rózsaszínben lehet kapni ami nem tetszik.
Kicsit tanácstalan vagyok, nézek további teszteket azt hiszem.
-
Stauffenberg
nagyúr
Hát aki már benyalta valamelyik komolyabb Xiaomi bugot és találkozott azzal a mentalitással, hogy nagy ívben szarnak az egészre, annak nem biztos, hogy jó a szájíze a cégnév hallatán. Mikor az exem benyalta a Xiaomi OTA bootloop bugot (ami adatvesztéssel és szervizhez fordulással járt, mert nem tudta házilag megoldani), akkor utánaolvastam és akkor már 6 hónapja ismert hiba volt és nem tettek ellene semmit, pedig tömegeket érintett.
Mikor a OnePlus rollout sikerült félre (ugyanezért, bootloopot okozott pár felhasználónál), akkor órákon belül leállt a rollout és pár nap múlva folytatódott, immár fixálva. Még az XDA-nak is szóltak, hogy szedjék le a Zip-et, ha valaki manuálisan flashelné, inkább ne tegye. Odafigyelés ment az ilyesmire.
Bugok mindenhol vannak, de nem mindegy mekkorák és milyen a gyártó hozzáállása ezek gyors elhárításához. A OnePlus 5-höz mikor kiadták az utolsó rendszerfrissítést sok-sok évvel a megjelenés után és volt benne még 1-2 kis bug, azt is kijavították, pedig addigra lejárt az utolsó utáni-utáni-utáni időpont is, amíg a hivatalos terméktámogatás tartott.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged