Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goxi
tag
Mi a szitu a piston 3 Pro - val. Pár hónapja volt hír, hogy megjelent, azóta meg semmi. Valami zavaros dolgok vannak kínai honlapokon, akol a Hybrid házában (?) kínálnak P3 prót, de.. .nem tudom ezzel most mi van?!
-
törölt tag
Az ilyen szempontból nem jelent semmit, hogy valaki DJ vagy sem. Szerintem. Volt Xiaomi telefonom, és ezek a beállítások nem hoznak olyan hangminőségbeli különbséget. Csak hogy értsd: az 1 literes Suzuki Swift-nél vannak olyan beállítások, hogy a Nürburgring re van optimalizálva, vagy a Monzára. Ja, rá lehet írni, hogy optimalizálták, de attól az nem lesz belőle Ferrari. Ugyanígy a belépő kategóriás Piston fülesre optimalizált tökátlag hangú Xiaomi telefon sem fog olyan elképesztően jól szólni.
-
GeryFlash
veterán
Szerintem az a komment addig lehetett bármennyire is komolyan venni míg nem írta le a ,,TUCTUCTUC" kifejezést. Innen lehet tudni, hogy pontosan fingja nincs az elektronikus zenéről, ellenben a megállapítása stabil alapokon álló sztereotípiákból építkezik.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz Willhunting #37 üzenetére
Nem ismerem azt a fülest, így minőség terén nem tudok veled vitázni, de az biztos hogy amit az árazásról állítasz (Magyarországon legalábbis) nem állja meg a helyét:
Hybrid 9500 Ft
Rock Zircon 12000 FtAztán lehet csak az Edigital áraz túl (ha igen, akkor g**i pofátlanul), mert máshol meg 10-15 dollár között látom, ami ha nem hamisítvány akkor tényleg elég korrekt ár.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Szerintem mindent a maga ársávjában kéne kezelni. Senki nem álljtotta, hogy a Piston kategórikusan jó, csak hogy abban az ársávban a legjobb. Tőlem meg aztán rohadt messze áll a Xiaomi fanság, továbbra se vennék tőlük például telefont mert azért az élettartamukkal elég vagyok, de ettől függetlenül egy fülhallgatónál ami mindig tönkremegy 1-1,5 éven belül ha az ember 7/5-be használja munkába menet pont nem érdekel a tartósság, csak a minőség. És a haterek továbbra se tudtak még jobbat mondani 10 ezer Ft alatt, emiatt is látszik hogy a Xiaomi a legjobb az árkategóriájában.
-
Dominó85
addikt
Egyének vagyunk és mindenkinek mások az igényei. Arra hogy zenét hallgassak a buszon, metrón vagy akár otthon, teljesen rendben van a Pistonok minősége. Nyilván ha lan partyzok, arra szintén van füles/fejesem.
A másik, hogy vannak olyan emberek akik egy Opelt ki sem próbálnak, mert szerintük az Audinál kezdődik egy kocsi. Egy harmadik erre csak legyint és beül a Ferrariba. Attól, mert még ennyire különbözőek vagyunk, nem biutos hogy annyival rosszabb az az Opel. Városban a Ferrari meghal, az Audi felesleges kényelmet ad. Az Opelnek is négy kereke, fűtése van sokkal olcsóbban. Biztosan nem a legjobb a példa. A lényege az, amit te is írtál: Tanuljunk meg mindent a helyén kezelni.
Bolond az aki jön itt a Xiaomi fansággal és elvakultsággal. Közben 3x ingyen reklámozza (nem fanságból persze) a Klipsch-et. Ebben a 20-60USD-s ársávban bizony a Pistonok viszik a prímet a kevés, jó minőségű konkurencia mellett.
Hétfőn érkezik egy 100USD-s Wavefun BT 4.0 sport füles. Kíváncsi leszek mit tud ilyen ár mellett... Sajnos Xiaomi sport BT fülesem még nincsen (nem is tervezem). Pedig akkor lenne jó viszonyítási alapom.
* Péter - 06302461862 *
-
Fejvadi
nagyúr
Azt hiszik, 6 ezerért olyat vesznek ami megveri a 80 ezrest.
Most vettem egy Meizu-t, duplájába került és a Piston lenyomja.(#21) sheratan
Az csak hab a tortán, olyanoknak mint te. Tudod, mert volt Xiaomi telefonod, hogy a Piston ehez lett belőve, ezért is tudod a telefonban kiválasztani, hogy milyen Pistont dugtál bele, mert akkor fog a legszebben szólni.
Amúgy van egy haverom, aki Dj volt és nagyon profi fülesei vannak, de azt mondta a Pistonra, hogy nagyon is jó. Én hiszek neki, de amit én hallok, teljesen megvagyok elégedve. Kevés embertől hallottam még, hogy leszarozza mint te. -
Lehet csak bekoszolodot az egyik oldala volt már ilyen nekem is, annyi különbséggel , h nekem mind a kettő elhalkult. Igaz ez Sony de szerintem mindegy.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
D4ni
őstag
Pont lejárt a piston 3-am garija, megjegyzem alig használtam, és saját dobozában tároltam igyekezve hogy ne sérüljön a kábel. Erre nem elhalkul a jobb oldala? Plusz a mikrofonja valami kritikán aluli volt... Többet nem veszek xiaomit, a note 2-vel is megszívtam a porosodást... Látom ez sem esett tőle messzire.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Pont minap szemezgettem a Hibrid HD-vel. )
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz GeryFlash #24 üzenetére
60 dolláros a dual hybrid. Láttunk már olyat, hogy nem jobb, hiába drágább, de most nem is arról van szó, hogy jobb-e, mert ezt nem kérdőjelezte meg igazából senki, csak azt írtam, hogy én a Piston Hybridért nem adnék pénzt, mert nekem nem tetszik. De abban az árban amúgy semmi más sem tetszik.
-
GeryFlash
veterán
válasz #16820480 #23 üzenetére
Egy 100 dolláros füles jobb mint egy 30 dolláros, hihetetlen.
-
Dominó85
addikt
Vannak drágább cuccaim is. Alapjáraton bejáratva nagyon szépen szólnak. De ahogy analóg vagy digitális formában minimálisan "finomhangolom" már megint egy másik szintet képvisel. Lehet olyan fülest gyártani, amely valamennyi frekin iszonyat jól szól, de azt nem a belépőszinten kell keresni. Ez igaz. Na meg minden ember másképp hall.
sheratan
Tudod ez bizonyos mértékben olyan, mint amikor van egy faxa i7-es PC-d és belerakod egy normál 15k-s házba. Más pedig belerakja ugyanazt a konfigot egy 80k-sba. A Piston Hybrid az ársávjában egy nagyon jó füles, amit csak minimálisan kell EQ-zni. Megnézném a Te Hybrid-edet azokkal a szörnyen sok és zavaró mélyekkel és basszussal. Ugyanis a nagyon frankó hamisítványok, már hangban sincsenek "messze" az eredeti Xiaomi termékektől. Ugyanakkor pont jellemző rájuk a zavaró mély és bass. Például Piston 3-ból 6 (hat!) féle hamisítvány is volt nálam, amit ingyen szórogattam el itt a PH-n. Hybrid-ből csak (!) 3 félével találkoztam eddig. Ebből egyet a barátom vett magának. Mindaddig boldog volt az ő példányának hangzásával, míg meg nem hallotta az enyémet. Az, hogy honnan tudom, hogy az enyém eredeti 100%-ra? A Xiaomi-tól veszem (nem, nem az ilyen shop, meg társaiktól), nem resellertől. A hamisítványokat 5-25USD ársávban pedig különböző shopokból és Aliról vettem összehasonlítás végett (full refund mellett bebiztosítva, mivel mindenhol a 100% original Xiaomi product fel volt tüntetve).[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
törölt tag
Igen, hát az az árkategória az 1500 Ft, annyiért ennyit lehet nagyjából kapni, és a hasonló árú konkurenciához képest végül is használható, de összességében szerintem szörnyű. A Hibrid is. Én nem tudnék vele zenét hallgatni, de elfogadom, hogy sok ember meg pont ilyen hangot keres, és pont nem akar többet költeni a témára.
Fejvadi: Ja, oké Equalizert mindenkinek
-
MineFox54
őstag
Ez tényleg így van, hangtechnikus tanoncként mondom. Minél kevesebbet EQ-zol, annál jobb. Digitálisnál ez nem játszik, de azért elmondom: ha analóg cuccal EQ-zol, az fázist is tol. Meg persze ha kiemelsz egy frekit, mondjuk 6dB-vel, és a hangerő -3dB-re van beállítva, akkor a kiemelt frekin kb 3dB-vel túlvezérled a füles kimenetet.
-
daninet
veterán
Mosolyoghatsz rajta, van egy közepesen drága Klipsch fülesem, soha nem húztam sehova az EQ-t, nagyon szép a hangképe. Csak rontani lehet rajta.
Az EQ az egy kompromisszum. Ebben a kategóriában nem nagyon tudsz különbséget tenni ugyan, de fentebb már nagyon fontos mi és hogyan nyúl bele a hangképbe. Egy random ingyenes zenelejátszó program pl valszeg nem jól.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
MineFox54
őstag
8K-tól kb semmi nincs
-
Dominó85
addikt
Ezért sem értem ezt az állandó sírás-rívást. Valamennyi "valamirevaló", minőségibb Pistonom van itthon és el nem adnám őket. Mindegyikhez be van állítva egy profil a Blackplayer alkalmazásban és mesésen szól mindegyiken valamennyi hangtartomány. No meg mindenki a maga füléhez állítja a hangzást. Aki pedig olyan baromságokkal jön, hogy az a jó füles, amit nem kell EQ-zni... Azon egy széleset és nagyot vigyorgok, mondjuk ilyesmit.
* Péter - 06302461862 *
-
GeryFlash
veterán
Mégis budget kategóriában miylen jobb füles van mint a Piston/Hybrid?
-
moleculez
veterán
válasz jonnyjoker01 #10 üzenetére
Amúgy ilyen hagzású BT fülest tudna ajánlani valaki sportos megoldásban?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
B.Gaboo
tag
Ha telefon akkor Oneplus, ha füles akkor Klipsch.. mindenki foglalkozzon azzal, amihez ért.
A Xiaomi fülesek is max ár/érték arányban jók, de azért nem ezeket hoznám fel példának, ha zenehallgatásról van szó (még budget kategóriában sem).
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
GeryFlash
veterán
válasz jonnyjoker01 #10 üzenetére
Erről valami leírást/tutorialt küldenél hogy miképp műveljem, nem vagyok egy basszus fasiszta de pár technonál jól jönne...
-
jonnyjoker01
veterán
-
eclipse19
senior tag
Lehetett volna még egy kicsit halványabb szürkét használni a grafikon felirataihoz és sötétebbet a háttérhez.
Ez a magas kontraszt kiégeti a szemem.Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
GeryFlash
veterán
Piston 3-at nem is lehet kapni... Mondjuk a Hybrid ugyanaz, de azért az nem 6 ezer FT, noha szerintem megéri a felárát.
-
moleculez
veterán
Ha kihal JVC Xtreme Xplosion-m akkor adok egy esélyt a Hybridnek, annyira magasztalják a mélyeit.
#3 engem az érdekelne a járatás mennyit változtat a hangzáson?
Mindenesetre annyit biztosan eladnak belőle, hogy megérje nekik, a többi meg nem számít. Átlag Józsinak teljesen jó, vakteszten nem mondaná meg mi micsoda.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
judas13
addikt
Kihagyom.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
mike710
aktív tag
Csak kíváncsiságból,mennyi ideig járattátok be a fülhallgatót?
-
Bár nevére hasonlít a bullets, nem egy dizájn remekmű, szóval elég ronda, szerencsére van mibe válogatni...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
törölt tag
Mondjuk a Piston 3 már kifutott elvileg, szóval most van a Piston Basic (ami egy vacak), a Hibrid (ami szerintem szörnyű, túl sok a basszus, és nem is elég tiszta), és a Hibrid HD (amit meg nem hallottam még, de állítólag magasba húz).
Szóval bár robbantott a Xiaomi pár éve, de aztán most szerintem alig van ajánlható fülesük. A Hibrid ajánlható, ha valakinek csak a basszus a fontos, amúgy meg nem is tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest