- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Vannak drágább cuccaim is. Alapjáraton bejáratva nagyon szépen szólnak. De ahogy analóg vagy digitális formában minimálisan "finomhangolom" már megint egy másik szintet képvisel. Lehet olyan fülest gyártani, amely valamennyi frekin iszonyat jól szól, de azt nem a belépőszinten kell keresni. Ez igaz. Na meg minden ember másképp hall.
sheratan
Tudod ez bizonyos mértékben olyan, mint amikor van egy faxa i7-es PC-d és belerakod egy normál 15k-s házba. Más pedig belerakja ugyanazt a konfigot egy 80k-sba. A Piston Hybrid az ársávjában egy nagyon jó füles, amit csak minimálisan kell EQ-zni. Megnézném a Te Hybrid-edet azokkal a szörnyen sok és zavaró mélyekkel és basszussal. Ugyanis a nagyon frankó hamisítványok, már hangban sincsenek "messze" az eredeti Xiaomi termékektől. Ugyanakkor pont jellemző rájuk a zavaró mély és bass. Például Piston 3-ból 6 (hat!) féle hamisítvány is volt nálam, amit ingyen szórogattam el itt a PH-n. Hybrid-ből csak (!) 3 félével találkoztam eddig. Ebből egyet a barátom vett magának. Mindaddig boldog volt az ő példányának hangzásával, míg meg nem hallotta az enyémet.Az, hogy honnan tudom, hogy az enyém eredeti 100%-ra? A Xiaomi-tól veszem (nem, nem az ilyen shop, meg társaiktól), nem resellertől. A hamisítványokat 5-25USD ársávban pedig különböző shopokból és Aliról vettem összehasonlítás végett (full refund mellett bebiztosítva, mivel mindenhol a 100% original Xiaomi product fel volt tüntetve).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A OnePlus ismét arra a piacra akar beférkőzni új fülhallgatójával, ahol a Xiaomi hatalmasat robbantott, és jelentős lépéselőnyben van. A Bullets V2 valójában nem rossz, de ikonikus sem lesz.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest