Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Vannak drágább cuccaim is. Alapjáraton bejáratva nagyon szépen szólnak. De ahogy analóg vagy digitális formában minimálisan "finomhangolom" már megint egy másik szintet képvisel. Lehet olyan fülest gyártani, amely valamennyi frekin iszonyat jól szól, de azt nem a belépőszinten kell keresni. Ez igaz. Na meg minden ember másképp hall.
sheratan
Tudod ez bizonyos mértékben olyan, mint amikor van egy faxa i7-es PC-d és belerakod egy normál 15k-s házba. Más pedig belerakja ugyanazt a konfigot egy 80k-sba. A Piston Hybrid az ársávjában egy nagyon jó füles, amit csak minimálisan kell EQ-zni. Megnézném a Te Hybrid-edet azokkal a szörnyen sok és zavaró mélyekkel és basszussal. Ugyanis a nagyon frankó hamisítványok, már hangban sincsenek "messze" az eredeti Xiaomi termékektől. Ugyanakkor pont jellemző rájuk a zavaró mély és bass. Például Piston 3-ból 6 (hat!) féle hamisítvány is volt nálam, amit ingyen szórogattam el itt a PH-n. Hybrid-ből csak (!) 3 félével találkoztam eddig. Ebből egyet a barátom vett magának. Mindaddig boldog volt az ő példányának hangzásával, míg meg nem hallotta az enyémet. Az, hogy honnan tudom, hogy az enyém eredeti 100%-ra? A Xiaomi-tól veszem (nem, nem az ilyen shop, meg társaiktól), nem resellertől. A hamisítványokat 5-25USD ársávban pedig különböző shopokból és Aliról vettem összehasonlítás végett (full refund mellett bebiztosítva, mivel mindenhol a 100% original Xiaomi product fel volt tüntetve).[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- iPhone topik
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11