- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
david_97 #4458 üzenetére
A10-A11 verzióknál ha custom ROM kellett, nem volt gond egyszer sem. Evolution írja h legyél a legfrissebb A12 fw-n (amikor felraktam, A11 fw-re ment fel az A12-es Evo), Arrow nem írja de az ő recovery-je nem jön be se A11, se A12 alatt. Maradt így a Cr, ott legalább kerek-perec az utolsó A11 kell. És működik is...
Jó lenne ha a Google villantana vmit idén a Pixel szériánál, egyre jobban hányzik. A OnePlus meg egyre jobban kínaisodik ROM szempontjából, legalábbis ez a ColorOS-házasság nagyon elvitte az általam oly gyűlölt Miui-szerű működés irányába. Vicc h a játék A11 alatt még ment 60 fps-sel, A12 alatt meg 30-ra korlátoz. Pont ezért adtam el anno a Samsung telót is, gyk. ugyanez a hw volt csak a sw-rel van agyonverve az egész ott is. -
K82
őstag
válasz
david_97 #4455 üzenetére
Na nekem meg az Arrow nem megy fel... Eddig Evolution X volt fent csak elsumákoltam a házi feladatot és nem volt időben frissítés, azóta pedig mások a telepítés lépései. Frissítettem a fw-t C20-ra, mindent úgy csináltam ahogy írva vagyon aztán beragad crashdump módban, csak az MSM tool segít rajta.
Kimondottam bosszantó h bármit akarok flashelni, ez fogad: [link], mindent downgrade-nek érzékel.
-
david_97
senior tag
válasz
david_97 #4331 üzenetére
[link] ezen videó alapján második flashelésre felment a nameless rom,nem tudom mi baja volt a sima fastboot parancsokkal,de úgy látszik ha program csinálja akkor oké. Esetleg arra tudok még gondolni hogy rossz oxygen os11 verzió volt fent előtte a telón,bár nem tudom ez mennyire van hatással ezekre a dolgokra. Poco f3-at sokkal könnyebb volt romolni
-
K82
őstag
válasz
david_97 #4314 üzenetére
A dpi állítható, ha másból nem akkor developer settings-ből vagy a display-nél; nálam pl. 427 az érték.
Custom ROM alatt azért az OOS Cam sem biztos h 100%, nálam csak azért van ha videót kell felvenni mert abban tényleg jobb még így is, mint a GCam.
A másik lényeges dolog h van encryption, a Nameless-t pl. ennek hiányában kukáztam. Lehet azóta van már, de nincs sok kedvem kísérletezgetni ha már egyszer működik ezen minden - még a fényerőszabályzó is normális!
-
K82
őstag
válasz
david_97 #4311 üzenetére
A legjobb egyénfüggő, én hónapok óta az Evolution X-et használom.
Működik a gyári kamera, root nélkül is mennek a SafetyNet-et igénylő alkalmazások (Revolut, Netflix, netbank stb.), gyk. Google Pixel ROM néhány extrával fűszerezve. VoLTE (Vodafone), gyorstöltés, legalább havi frissítés, nincs fc, megy minden ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest