Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanzika
tag
Hát akkor szerintem el is dőlt. Ahogy írtam, a második céges telefonom egy Redmi 9, páromnak pedig egy Mi10t-je van, de tényleg iszonyat bonyolult a menürendszer. Az amoled 120hz is jobbat vonz mint az IPS 144hz. Már csak ezzel az iszonyat zöld színnel kell megbarátkozni...
-
RingLord
újonc
Elolvastam mindent kommentet
Latom, hogy osszeirtad a 2 eves garis helyeket GJ!
Az a problemam, hogy i7 128gb-rol v-ltok es nem tudom itt is eleg lesz-e.. Amugy talaltam egy video tesztet 10e ponttal jobb (ez elenyeszo)
Szerintem alzarol bedurom gyorsan! Olcsobb, 2 ev gari, hazai, mi kell meg?
-
-
törölt tag
Január/február a végső határidő, szerintem, mert akkortájt fogják bejelenteni az újabb csúcsot (szerintem), és addigra kifuttatják.
Az 5(T)-hez képest a balta is minőségibb telefon; a kamerája (meiner meinung nach) pocsék, ki fog kerekedni a szemed a 8-sorozatúaknál.
És ehhez képest jobb fél-fényévvel pl. a P30 (Pro).
Nem elég neked mindenre: frissítési periódusnak vége, max. biztonsági frissítés lesz, főverzió már nem.A 8 series OIS-os minden tagja, P30 (Pro) meg sokszor olyan érzés, mintha csak szoftveres lenne, nem hardveres; persze ez videónál érdekes, fotóra sokkal jobb.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest