- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Gondolom amiért én az S20 Plusz-t!!!
Exynos melegedés, üzemidő, stb. mizéria miatt! Fotós képalkotásban is rosszabb, mint a SD865!
Ujjlenyomat olvasó egy csiga rajta! Értem én, hogy ultrahangos, nem optikai, de az O+8 Pro-hoz képest pontatlan és lassú! Valamint azért az OxygenOS (szélsebes, okos, sallangmentes) is nagyon tetszik nekem, bár ez nem volt újdonság, mert volt már pár O+ készülékem!
Amúgy a félreértések elkerülése végett, nagyon jó készülékek az S20-ak, de ilyen áron az exynos okozta negatív diszkrimináció és kompromisszumokat nem tudom elviselni! Mi az már, hogy például a QHD 120hz nem elérhető rajta??? Értem én, hogy nem létszükség, de ebben az árszegmensben az ilyen és ehhez hasonló dolgokat nekezen nyelem le! -
-
Noukoum
veterán
lol #1: Sehol nincs ilyen képfrissítés mellett ilyen felbontás. Amellett én eddig sehol nem olvastam ez szóval valószínűleg szoftveres hiba, javítva lesz. (Szoftveres gond mindenhol van)
lol #2 Még jó hogy máshol gyárilag kapsz 30w-os vezetéknélküli gyorstöltést, szerencsére. Ja várj hogy mégsem?
lol #3 a túlárazás relatív, a konkurenciához képest nyugodtan mondhatjuk hogy nem drága.
3/3 tökönrúgás, mennyit gondolkodtál ezen a hsz-n?
Gondolom nem néztél utána a dolgoknak, mert hát miért is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest