Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

Sziasztok!

Sima OP8 telefonnal rendelkezem, amiben már engedélyezve van a device unlocked. Használok pár Magisk kiegészítőt, amit eddig Andoid 11-el simán használtam, azonban ma elszántam magam hogy felteszem az Android 13-at (bár ne tettem volna). Sajnos ezen nem megy az általam megszokott Magisk kiegészítő, ezért szeretnék visszatérni Android 11-re. Elméletileg innen letöltöttem a Fastboot romot, amiben van egy flash-all.bat script aminek le kéne futni és vissza kéne fastboot alól töltenie a gyári Android 11 rendszer fájlokat. Namost a gondom az hogy ő erre nagy ívben tojik. Megnyitom ezt a script fájlt, kérdezi akarok e wipe-olni...ha igent választok beküld a telefon gyári recoverybe menüjébe, ha a nemet választom szintén és itt el is akad a tudás. Próbáltam a sriptben egyesével manuálisan flashelni az img fájlokat, de valami gyíkja lett az adb-nek, ugyanis vagy nem küldi a telefonra a fájlokat (tehát várakozik és semmisem történik csak kiírja hogy send xy fájlnév, vagy nagynehezen megcsinálja eszméletlen lassan. Szóval kérdésem az lenne hogy tud e valaki segíteni abban, hogy miként tudok vissza állni Android 11-re?

Új hozzászólás Aktív témák