- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackphant'r
tag
válasz
Norby86 #2264 üzenetére
Hát engem rövid úton megbolondított. Evolution X 6.7. verzió. Ez volt az utolsó Android 12, augusztusi. Azóta van már 13, de még nem tettem fel. Ezzel olyan mint egy pixel 6 pro.
Msm-et használni egyszerű. Csak töltsd le a legutolsó verziót, ami azt hiszem tavaly tavaszi 11-es Android. -
Blackphant'r
tag
válasz
Norby86 #2260 üzenetére
A friss kód általában jobb. A legutolsó 12-es verzióban az ujjlenyomat olvasót elrontották. Egy hét után elfelejti kb az ujjad. Nem ismer fel. Én felraktam és azóta custom romot használok.
Visszatérni én nem szoktam fastboot-tal, nem is vagyok benne biztos hogy azzal menne-e.
MSM download tool-t használok már az OP6 óta. Ez teljesen visszaállítja a gyárit és vissza is zár. Keresd meg xda-n a legutolsót. -
Blackphant'r
tag
válasz
Norby86 #2258 üzenetére
Próbáld meg hogy fastboot devices. Ahol nem ismeri fel ott is ADB devices van leirásod szerint. Fastboot módban adb-t nem fog találni.
Plusz adb-ben is azt irja hogy unauthorized. Vondd vissza az összes usb hibakeresési engedélyt és engedélyezd újra amikor a beírod és feldobja az értesítést a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest