Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Én is s20/n20u után váltottam op8pro-ra.
Az okok egyszerűek:
-3óra sot-nál többet a samsungokon nem tudtam sehogy kihozni max full lebutítva, ami elkeserítő volt, kamera meg az akkor p40pro-mhoz képest édeskevés.
-SoC-ban az exyfos 990 csoda megfözte magát, csak netezéskor a SoC 50-60 fokos optimalizált módba, a snapdragon kézmeleg se ezalatt. (illetve az n20u-n ha nyitsz egy kamera appot vagy huzamosabb ideig netezel (30p) a kezed elkezd izzadni úgy fűt a telefon.
-Kamerában az n20u nálam leszerepelt nagyon, de sok samsung fan betámadt miatta, csináltam pedig összehasonlítást és annyira nem nyügözött le p40pro-hoz képest, az op8 pro viszont stabilabb teljesítményt nyújt, nincs végtelensokáig exponáló fotók meg homály minden vonal mentén, összességében stabilabb lett.Egy próblémám van az op8pro-val hogy már beégett egyszer, de nem látszodik mintha elmúlt volna. (azóta nem merek hosszabb ideig navizni, néha túltolja a fényerőt)
Új hozzászólás Aktív témák
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest