Új hozzászólás Aktív témák
-
xTech
tag
Igen, azt én is olvastam, de ettől függetlenül reménykedem, hogy az EU ROM-ot nem érinti a hiba.
Bár, sokat nem veszítenék, tekintve hogy OOS12 óta konkrétan használhatatlan a telekomos kártyám, mivel nem hajlandó 4G-s hálózatra csatlakozni, így lényegében non-stop 2G-n van (OOS11-en, illetve más telefonba helyezve tökéletesen működik).
-
( V )
veterán
No de pont ez az, hogy amíg "hibátlanul" fut a rom, addig nem érdekel téged sem hogy elavult a rendszer és az esetleges kritikus biztonsági rések nincsenek befoltozva.
Amúgy teljesen értem az álláspontod, logikus is, de az akkor működne ha legalább a biztonsági frissítéseket külön lehetne rá telepíteni a fő rendszere (mint anno a Nexus 5 nél volt hogy gyakorlatilag a gyári romra tudtál egy pöpec up-to-date custom kernelt lehetett rá flashelni és még a banki alkalmazások sem hülyültek meg).
Így most legjobb esetben a közösségi támogatásban lehet bízni. -
( V )
veterán
Valahol ezért ez baj (mármint általánosságban) hogy a vásárlók többségét nem érdekli hogy mi és hogy fut a telefonjukon, pedig nagyon sok és fontos és érzékeny adatot tárol rólunk ez a kütyü ahhoz hogy ez csak mellékes dolog legyen. Persze értem hogy miért is kéne egy egyszeri felhasználónak ilyeneket tudni, de épp ezért kéne sokkal szigorúbban fellépni a hatóságoknak is.
Egyszerűen nonszensz hogy (főleg az Android vonalon) azért vegyen új hardvert a fogyasztó mert az amúgy kifogástalan és erős hardverre nem hajlandóak megfelelő támogatást adni 2/3 év után.
Márpedig a pénztárcával igazán tudnának szavazni a vásárlók. -
( V )
veterán
LOL végülis tényleg milyen naiv elvárás hogy egy flagship telefonra (amiért nem kevés pénzt fizettünk anno) elfogadható minőségű update-et adjon a gyártó és ha más nem legalább a kritikus biztonsági frissítéseket megkapjuk.
Én is imádtam a Galaxy S1 em spékelt Ginger Bread rommal DAC nak használni még jó ideig, de azért érzékeny személyes információkat már nem nagyon tárolnék rajta pl -
laskr99
addikt
Sima 7 pro de:
Hívás néha azt csinálta, hogy a túlsó felén mintha leraktam volna azt hallották, a saját részén ment, és süket volt.
Random fagyások
Mobilnet random 2p időközönként 2gre váltott és elvesztettem, erre az esetek 90%ban működött az, ha repülőgép üzemmódba raktam majd vissza, akkor visszajött
Oneplus buds pro lhdc kodek alatt szaggatott, ki be kapcsolt, torzított, ha visszakapcsoltam AAC-re semmi baja nem volt.. -
n0is3es
aktív tag
Ezek nem is annyira nagy bugok, de mivel helyi frissitéssel nem engedi feltenni azt írja régebbi build szám mint ami a készüléken van igy nem telepíthető
OPLocalUpdate_For_Android12.apk.zip-el gondolom ugyan úgy nem fogja feltenni, így nem szenvedek vele
Esetleg valakinek valami tipp? -
renziNNN
tag
Igen, ez nálam is ilyen.
A fényerő állítás is laggol - bár ezt elvileg tudják. A VoLTE-t nem sikerült még működésre bírnom, a Dolby-s app még ahogy láttam nem lett megcsinálva Android 11-re sajnos.. valamint a Messenger chat bubble-ok kezelése sem a legergonomikusabb
Remélem ezek azért javításra kerülnek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest