- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
waszabi07 #1597 üzenetére
Mi 3x éltünk sajnos a lehetőséggel. Én azt gyanítom, hogy csere van, mert ugyan az imei stimmel, de full új készüléket kaptunk mind a 3 alkalommal. Szóval szerintem vannak itt is ilyen dummy telefonok ilyen esetre és a töröttet beküldik, aztán kapod az újat, belerakják az imeit (úgy, ahogy a Dell is csinálja szvsz) te meg örülsz. Én csak a garanciával szívtam meg, visszakeresed, leírtam mindent. Jó az a biztosítás, főleg ilyen értékű mobilnál.
-
válasz
waszabi07 #1594 üzenetére
Én Budapesten a west endben lévő mediamarktban csináltattam és ott hatlapra is raknak az biztos.
(#1595)waszabi07
Vodánál az új készüléket kapsz törés esetén opciót én nagyon kétlem.Nekem volt egy vodás huawei mate 10 pro-m amire szinten volt biztosítás és amikor leejtettem és összetört a teló akkor 20 ezer önrész fejében cserélték a kijelzőt meg a hátlapi üveget de új telefon adása fel sem merült.Ezt honnan vetted?
-
waszabi07
aktív tag
Azt valaki nem tudja hogy van, ha vodánál van biztosításom amire azt mondták ha összetöröm a telefont kb 20 ezer önrésszel kapok egy újat, ilyen esetben csak ugyanilyen telefont kaphatok vagy árban kb megegyezőt is választhatnék?
-
dannyl
addikt
A hátlap védelmére van tokon kívül valami értelmes megoldás? Utálom a tokokat, de valami hátlapi fólia vagy valami jó lenne. Illetve a kijelzőre se ártana. Van amúgy rajta gyárilag fólia? A napokban fog megérkezni a teló.
-
Albigator
őstag
Köszönöm a válaszokat, megnézem milyenek ezek.
(#1587) eddhunter
Amit linkeltél nem olcsó és elég macerásnak tűnik felrakni.Én most valami occó kínaira gondoltam a semminél jobb lenne. Ja és valószínű rendelnék többet is (2-3) ha elcseszném a felrakását.
(#1588) PartyShan
Már rendeltem ugreent úgyhogy mindegy.
Azért köszi. -
PartyShan
aktív tag
válasz
Albigator #1583 üzenetére
Nekem ilyen van "Ilyen "
original" oneplusos van valakinek?"
Ez is tökéletesen működik. -
Albigator
őstag
Hali!
Akarok venni valami occó jack usb type c adaptert Kínából..Ilyen "
original" oneplusos van valakinek?Vagy inkább a korábban említett ugreen a nyerő?
Ha igen, akkor:
Ez a változat jó lesz?
-
7 Pro-n kipróbáltam, amit (#1580) PartyShan írt, és így van, magyar nyelven nem elérhető a betűtípus állító. Sokat nem vesztesz vele azért, csak a Roboto és OnePlus Slate™ van benne.
Esetleg kipróbálhatod, hogy átrakod angolra, beállítod a betűtípust, és vissza magyarra, hátha úgy marad. (ezt én elfelejtettem megfigyelni) -
G-Bali
senior tag
Véletlenül [ezt] vagy a fényképet hozzá töltés közbe ,hogy & hol tudom kikapcsolódás ?
Régebb csak azt állítottam be hogy, az óra legyen de sokszor azt se mutatta.... -
fauv
őstag
Üdv !
Srácok egy pici help kellene.A testreszabás menüben elvileg írja, hogy betűtípus és hang, de ha megnyitom semmi ilyesmi nincs.
Hol találom a betűtípus menüjét?Köszi előre is
-
Albigator
őstag
válasz
tibcsi0407 #1566 üzenetére
Jogos.
(#1573) *Mukeey*
Majd 1 év múlva állapotjelentést kérek. -
válasz
beyruth82 #1567 üzenetére
"Azóta komolyabb záporban vagy zivatarban nem veszek elő olyan telefont amin nincs hivatalos ip minősítés."
Ennyi a megoldás, én is így teszek. Nem tudom, ki milyen fontos ember az életben, de nekem szerencsére van lehetőségem dönteni: elázok, vagy inkább felveszem később.
-
tibcsi0407
félisten
Jó kis EQ Dolby Atmos-hoz: [link]
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Albigator #1565 üzenetére
Szerintem az ilyen védelem arra jó, ha véletlenül beejted a mosdóba, vagy elázol az esőben, akkor nem kell félned, hogy tönkremegy.
De kísérteni a bajt felesleges, hiszen a hivatalosan IP védett telefonok is beáznak néha. Van a telefon belsejében egy kis indikátor, vagy mi a fene, ami a víz hatására elszíneződik. Ha szétszedik, akkor látják, hogy ázva volt és ugrott a garancia. -
Albigator
őstag
válasz
tibcsi0407 #1564 üzenetére
Tudom, olvastam erről már korábban...
Én sem akarok vízben fotózni, videózni meg ilyesmi, meg sztem az emberek 90%-a sem.
De otthoni fürdésnél jól jöhet, mondjuk bevinni a kádba. (Egy kis pihenés, közben telefonozás...)
Csak szerintem igazából semmilyen telónak nem tesz jót ez hosszabb távon a pára miatt...
Vagy tévedek? -
-
*Mukeey*
addikt
Ha ez valamennyire megnyugtat az ip védelemmel kapcsolatban, én többször ejtettem már kádba fürdéskor, semmi baja nem lett. Nekem ennyi elég, víz alatt nem akarok fotózni.
Kijelzője BIZTOS, hogy sokkal jobb, mint a Sony-é. Volt a kezemben 1-es. Egyik legjobb kijelző van benne, bármit mellé lehet tenni.
Fotóban is erős már a OP, olyan képeket lövök vele automatán, hogy magam is meglepődök mindig, és akkor nekem csak a 7pro van, 7tpro még jobb.
-
HREH
senior tag
Töltés közben nektek is melegszik a telefon?
Elvileg pont ezzel promózzák a Warp Charge-t, hogy a gyári adapter melegszik a telefon helyett... másik OP telefon is csinált ilyet.
Ampere 40,3 °C-ot ír ki, az nem sok egy kicsit? -
Poyo
újonc
Helló nekem egy XS mellett szolgál ami a legjobban zavar az hogy ha nézem a képernyőt elsötétül és nem látja a szememet illetve nincs benne elől szenzor. A kamerája picit jobb mint az XS
-
rankesz
veterán
válasz
tibcsi0407 #1549 üzenetére
Vigyázz mert meg szondázlak...
-
Az xperia 1 4k-ja az ugyan olyan mint a regebbi sony-k hogy csak akkor 4k ha olyan tartalmat nézünk rajta vagy a galériaban boklászunk különben Fdh+ vagy tényleg 4k mindig?Az xperia x1 fényképezőjéről nincs tapasztalatom de én a legelégedettebb a kamerájával vagyok ennek a telefonnak.Mindig meglepődök hogy milyen szép képeket és videófelvételeket csinál(1080p 60fps-ben használom videót) Eddig kamerában ez a legjobb amivel dolgom volt pedig én kritikusan állok a telefonhoz egyaltalan nem vagyok elfogult.Mate 10 Pro-m volt nekem is majdnem 2 évig aztán xiaomi és most ez.Hivatalos ip védelme ennek a telefonnak nincsen.Az aksija nem bírja addig mint a mate 10 pro-nak arra is készülj fel de kamerában szerintem sokkal jobb.A rendszer a oxygen os fapadosabb mint az emui bár nekem már az emui is az volt a miuihoz kepest 😀
de meg lehet szokni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Dale Cooper #1546 üzenetére
Úgy, ahogy az űrlény kolléga mondja.
-
D013
aktív tag
Sziasztok, telefoncserén gondolkodom egy ideje már. A tavalyi Xperia 1 volt kinézve, de sajnos elfogyott a Telekomnál, és nem lehet tudni hogy lesz-e még. Utána megakadt a szemem ezen a készüléken. Kb ugyanennyit kéne havi szinten fizetnem, nagyobb az akksija, nem 4k-s a kijelző, cserébe 90 Hz, nincs IP rating, ami talán nem akkora nagy baj. Picit erősebb SoC (855 vs 855+). Mate 10 Pro-ról váltanék, fotó szinten hogy viszonyul az Xperia 1-hez képest? Meg úgy összességében, ki mennyire van megelégedve a telefonnal? Előre is köszi a válaszokat.
-
rankesz
veterán
válasz
Dale Cooper #1546 üzenetére
Jah, csak nem HD
-
Dale Cooper
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #1542 üzenetére
Netflix"kompatibilis" ?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #1544 üzenetére
*custom ROM.
-
Land
veterán
válasz
tibcsi0407 #1542 üzenetére
Van benne fixre állítható AOD, illetve egykezes mód?
-
Land
veterán
Üdv!
Volt rövid ideig 7T Pro, majd úgy alakult el kellett adnom.
Néhány zavaró hiányossága volt az OOS-nek.
Pl. egy Paranoid Android ilyen téren fejlettebb lenne, illetve stabil, gyors ROM?- nincs állandó AOD
- nincs egykezes mód (néha jól jött volna, mikor csak egy kézzel tudtam használni)Volt IOS-es telefonom és eléggé megtetszett a gesztus vezérlés.
Hasonlóan fluid gyári ROM-nál vagy főzött ROM-nál is 7T Pro esetében?
A jelenlegi MI 9T-nél is gesztus vezérlést használok, de sokkal darabosabb az IOS-hez képest. -
vilmose33
őstag
Elment a Volte egyszer-kb.4 órája- most csak H+-van. Vodafone hálózat és csak egy sim van benne, 14.kerületben. Másnál jó?
-
drsanya
aktív tag
válasz
beyruth82 #1532 üzenetére
Így igaz, nekem se reklamált már érte, úgyhogy én se töltöttem le. Nem törli ki, külön onnan is törölni kell. A másik, ami még fáj, hogy az ébresztőt ha hosszan tartom a gombot, nem csendesíti el a telefont, azt külön kell. Apróságok ezek tudom, csak bosszantó. Azt megnézhetné valaki még, hogy a Smart lock csak nekem nem megy, vagy nektek sem.
-
válasz
drsanya #1530 üzenetére
A telefonon ha megnézted eltűnt a karkötőn az ertesítése? Nekem az még huawei mate 10 pro+ honor band 5 páros esetén sem tünt el.Ki kellett törölni a karkötőn.OP7T Pro-val is ugyan ez a helyzet. Víszont nem kell már a huawei mobile service a huawei health hasznalatához.Ki is töröltem a hms--t és ugyan úgy működik az egészség app. Eddig ez nem így volt.
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok. Végre visszakaptam szeretett készülékem, a support csillagos ötös. Kedden ment ki Lengyelországba, pénteken már a kezemben volt. A Vodafone meg a TMX szerviz elmehet a ... A kérdésem azokhoz szánom, akiknek van Honor Band 5 a telefon mellett. Nálatok működik normálisan az értesítés kezelés? Ha Huawei telefonnal használtam, tökéletesen ment, ikonok is rendben voltak, ha a telefonon megnéztem azt amire jött az értesítés, eltűnt a szövegbuborék is. De itt nem. És ami a legjobban fáj, az a smart lock. Nem jelenik meg a listában. Tudja valaki miért?
-
Albigator
őstag
Köszönöm a rendkívül megnyugtató választ.
Majd tuti kipróbálom. Csak most hétvégén nagyon spórolós felhasználást tesztelem FHD+ mellett, úgyhogy nem csinálok semmit szinte, mobilnetet/wifit és BT-t is kikapcsolom mikor nem használom. Eddig 98-77%-ig, 37min SOT 26óra üzemidő alatt.
(#1525) csako és (#1527) hard74
-
tomp
félisten
válasz
Albigator #1524 üzenetére
Mi történne?
Semmi! 7T Pro-t töltené 5V/4A-el mivel ugyan úgy VOOC.
Azt hiszem nem lesz "WARP" töltési animáció az elején de az állapotsorban ott lesz a villámjel.
Töltőt nem nagyon lehet kinyírni. Max ha kínai és nincs benne védelem.
A töltő annyit ad le max amennyit bír. Ha többet kérne a telefon akkor elkezdene esni a feszültség amit a normális töltő egy minimum határid enged csak. Ez 4,75V. Ez alá nem engedi.
Az egy másik dolog, hogy a OnePlus telefon WARP töltés alatt 4,1-4,3V-ot kap. -
Albigator
őstag
Most nézem a régi OP5 Dash töltője 5V 4A ami talán 20W-os.
7T Pro Warp töltője pedig 5V 6A 30W.Mi van ha az OP5 adapterével tölteném? Az milyen töltésnek minősül, félgyorsnak?
Korábban olvastam/hallottam olyat valahol, hogy a telefonnak mindegy mivel pumpálom árammal, viszont a töltőt ki lehet nyírni egy idő után ha olyan telefont kell töltsön, amit nem bír olyan teljesítménnyel mint amit a teló tud(na).
Valaki használ rendszeresen másik, gyengébb, nem gyári adaptert a 7T Pro töltésére?
Mert én most azt gondoltam ki, hogy melóba beviszem a 7T Pro töltőjét (ingyen áram
), itthon pedig majd az OP5 adapterével töltöm néha.
-
Albigator
őstag
7T Pro és 7 Pro között sincs túl sok különbség:
-nagyon picivel erősebb proci (SD855 vs SD855+)
-akksi (jelentéktelen) növekedése, +85mAh (4085vs4000)
-valamint kamerában kapott pár +funkciót ha jól tudom
-végül elvileg a rezgőmotor erősebb lett a T szériánál (amit csak én így is gyengének érzek)azt hiszem ennyi...
5G-ről nem tudok nyilatkozni, engem még nem nagyon izgat...
A korona is így terjedt ugyebár...
Ha nagyon kicsi a felár (5-10%) én már a 7T Prot venném inkább... -
Caaabi
senior tag
válasz
Albigator #1517 üzenetére
Azért örülök hogy ezt így leírtad, tetszene a 7T, notch nélkül 😅 Így a 7pro és 7T pro között ment az elmélkedés mert Angliába van 5g képes a sima 7pro bol, de lehet még felesleges az 5g és érdemes várni vele a következő váltásig. Tárhelyből elég a 128 giga is bőven nekem, igazából ami felmerült még bennem az a poco f2 pro meg az mi9t pro. Idén valamiért ez a lyukas kijelző a menő amit nem értek, sokkal szebb a pop up kamerás megoldás szvsz..
Év vége felé tudok majd cserélni, úgyhogy addig lehet figyelek és gyűjtöm az infókat 😄 -
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407 #1514 üzenetére
A Play Áruházban megvásárolható Moment Pro Camera app tudja kezelni mind3 kamerát csak a tömörítése eléggé rossz. Szóval megoldható lenne.
-
Albigator
őstag
Szia!
1. Igen, visszaállítható minden és nincs gari vesztés sem
2. Személyes vélemény: de sztem nem éri meg a felárat a PRO verzió a sima T-hez képest
ha bejön az a dizájn, azaz a notch (én ezt ki nem állhatom) és hátlapi kamerarendszer, valamint a kisebb felbontás és kijelző nem zavar, akkor nincs gond
én most (automata) QHD+-ről visszaállítottam FHD+-ra kíváncsi vagyok, ezzel jobb lesz-e az üzemidőm mert igazából ezzel vagyok kicsit elégedetlenJa amit elfelejtettem az a tárhely, ami azért elég fontos dolog. Sima 7T "csak" 128 gigás, 7T Pro viszont 256 gigás.
Ez valakinek megérheti a felárat, ugyanis nem bővíthető a készülék.Ja te a 7Pro-t kérdezted, nem a 7T-t.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, szemezgetnek egy ideje ezzel a telefonnal, mert már régóta szeretnék egy oneplust magamnak. Régen szerettem használni a custom romokat is és amint látom erre a célra is az egyik legjobb/legtámogatottabb készülék.
3 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.Rootolas és viszont rom használat után garancia vesztés nélkül vissza állítható a készülék gyári állapotúra ha szükséges ?
Azt olvastam ma hogy vagy root nélküli GCam 8 as verzióra ami kezeli az összes kamerát, de 7T re nincs. Rootolt készüléken megoldható h kezelje mindegyik kamerát ettől függetlenül?
A készülék megéri a felárat a 7pro hoz képest ?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ja, és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
-
tomp
félisten
8-as szérián a Gcam tudja mind3 kamerát használni root nélkül. Vajon 7T szériára is meg fogják oldani?
-
Albigator
őstag
válasz
PartyShan #1506 üzenetére
Köszi. Ehhez is jó a korábban 1348-as hsz-ben lévő XML?
-
Albigator
őstag
Hali!
Na az van, hogy ugyebár ez az első illyen kiugró előlapi kamerás telefonom és viberes videóhívásnál elbújik a kamera mikor megnyomom a kezdőlap gombot de a hívás aktív marad. Visszatérve, a v.hívás megszakítása nélkül elő tudom csalni a kamerát de azért ez nem az igazi.
Hogy lehetne azt elérni, hogy ne húzza vissza a kamerát, csak akkor ha vége a videóbeszélgetésnek? -
válasz
heidrich #1503 üzenetére
Egyszer már nekem is csinálta ezt illetve valami hasonlót.Kivettem zsebből és sötét maradt a kijelző.Akármit csináltam semmire sem reagált.Nekem még a hard resetre sem reagált.Bármit csináltam sötét maradt a kijelző és se kép se hang.Nagyon megijedtem.Zsebre tettem majd kb 30 perc múlva elő vettem és ugyan úgy működött mint máskor.Azóta sem tudom mi volt az de remélem többet nem lesz ilyen.
-
heidrich
senior tag
Szisztok srácok/lányok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek, Telekomtól dolgozóként jutányos áron vettem egy kibontott OP7T Pro-t és a következőket tapasztalom:
Lezárt képernyőnél véletlenszerűen megszűnik a kijelző érzékelése, nem reagál semmire csak hard resetre. Ujjlenyomat érzékelő sem reagál ilyenkor, de ha leveszem csak passcode-ra akkor is képes befagyni és nem tudok beírni a kódot. Ha fel van oldva a készülék tökéletesen érzékel és működik minden.
Szerintetek lehet szoftveres hiba? Valaki tapasztalt már ilyet? Legújabb oxygen van rajta (májusi bizt. csomagos, 10.0.9 végű) , most próbálok még egy resetet.
Természetesen ha nincs megoldás megy visza 14 napba a készülék..
Köszönöm!
Üdv, Dani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Villanyszerelés
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A karcsúság ára
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest