Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolka25
tag
Még az AOD témához. Tegnap óta az ujjlenyomat ikon nem jelenik meg, hiába mozdítom meg a telefont. Persze ez nem katasztrófa, csak előtte 2 napig működött. És maga az AOD működik, változtatja a helyét, tehát az rendben van. Csak nem értem, hogy egy funkció ami eddig működött, az most már miért nem? Amúgy a telefon sokkal fürgébb szerintem az új rendszerrel.
-
Figura89
tag
Még nagyon az elején vagyok az új rendszer tesztelésében, de az már most tisztán látszik, hogy az automatikus fényerőt sikerült megjavítaniuk, végre úgy működik, ahogy az elején működnie kellett volna.
-
Zolka25
tag
Amit az AOD-al kapcsolatban írsz, azt tapasztaltam én is, de állítólag ez csak egy bug a rendszerben. Azèrt gondolom én is azt, mert még sokszor nekem az érintésre se reagált. Kizárt, hogy ez direkt lenne így. Ha google-ben rákeresel ki is ad olyan külföldi cikkeket ahol adnak megoldási javaslatot. Ki is próbáltam. Le kellett tölteni egy apk-t ami az AOD funciót frissíti és így már aktív az a menüpont a beállításokban. Lehet választani mostmár, hogy egész nap látszódjon, vagy ütemezés szerint. És ha megmozdítod a telefont akkor megjelenik az ujjlenyomat ikon is. Szóval így mostmár végre van értelme az AOD-nak.
Ja és kb 2 percenként változtatja a helyét is a kijelzőn, szóval beégés veszély sincs. -
xTech
tag
Megosztok én is pár gondolatot az új verzióról:
1) A 4G-vel már a bétában és a korábban kiadott indiai buildben is voltak gondok, és ezek sajnos az EU verzióban is jelen vannak. Egyszer csak gondol egyet a telefon, és átkapcsol 2G hálózatra. Lehet bűvészkedni a repülőgépmóddal és a manuális hálózatválasztással, de a siker nem garantált.
2) A 7-es széria nem kapott teljes értékű AOD-t, a beállításokban csak egy ún. "Power Saving" mód áll rendelkezésre, ez a gyakorlatban pedig azt jelenti, hogy a képernyő lezárása után kb. 10 másodpercig van jelen az AOD, utána eltűnik.
A másik nagy probléma, hogy kivették a tap-to-wake funkciót, azaz nem jelenik meg az AOD egy koppintásra. Dupla koppintás esetén feléled a telefon, a lock screen jelenik meg. A 11-es verzióban megszokott AOD-t lezárt kijelzőnél csak úgy lehet előcsalni, ha felemeled (vagy megmozgatod) a telefont. Érdekes.3) A szöveg (font) méretezése sem tűnik túlságosan egységesnek. Néhol túl kicsinek, máshol pedig túl nagynak érződik a betűk mérete. OOS11 alatt nem vettem észre ilyet, vagy legalábbis egyáltalán nem volt ennyire feltűnő, zavaró.
-
Morph33
tag
Eddig 2 bakit vettem éazre:
Az egyik a töltés elnevezése. Ha bedugod a gyári töltőt, akkor azt írja ki a képernyőre, hogy warp charge, azonban a beállításokban az akkumulátor almenüben ilyenkor vooc-ot ír :-D
A másik, hogy van egy olyan almenü a beállításokban, ahol a kameralyukat lehet eltüntetni a felső sávba rakott fekete sávval, ami ugyebár nálunk értelmetlen, mert nincs kameralyuk. :-D
Az akkuidő ugyanolyan, mint volt, de erről nem niylatkozok, mert az enyémben gyengélkedik az akksi. Már úton van az új, majd ha kicseréltem, meglátom, hogy javít-e a helyzeten.
Egyébként gyalulás nélkül raktam fel android 11-ről közvetlenül.
De alapvetően teszik, gyors. Az AOD működési logikáját továbbra sem értem, ezt valójában nem is lehet AOD-nak nevezni. Hiányzik az Android 12-es nagyobb gyorskapcsoló ikonsor és sok egyéb apróság, amit a Samsung pl. szépen átvett a stock androidból, de az OPPO/OnePlusnak nem sikerült. Olyan tipikus kínai feelingje van, nem Oxygen OS-es.
Továbbra is szégyen, hogy több, mint 1 évig tartott, hogy kiadják a 12-es androidot a telónkra, ráadásul augusztsi biztonsági csomaggal. Ráadásul többet verziófirssítést már nem is kapunk.
A céges telóm egy középkategóriás Samsung, már 8 hónapja megkapta a legfrissebb androidot és decemberben érkezik rá a 13 is. A felület is sokkal szebb és kezelhetőbb, testreszabhatóbb.
A következő privát telefonom is Samsung lesz, a OnePlusnak abban a formában, ahogy én szerettem, végleg vége.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Üzemidőről tudnátok majd véleményt írni?
Én még 10-en vagyok, de a 12-t lehet már bevállalnám.
-
Zolka25
tag
Én is felraktam az előbb a 12.1-et. Eléggé megváltozott sokminden, de alapvetően tetszik. És tényleg mintha gyorsabb lenne tőle a telefon. Viszont az AOD nálam nem akar normálisan működni. Sokszor nem jelenik meg ha megérintem a kijelzőt. Ha pedig meg is jelenik, az ujjlenyomat ikon akkor sem jelenik meg vele. Az előző rendszeren ez jól működött.
-
Morph33
tag
Megérkezett a hivatalos eu Android 12.1 ma az oxygen updateren keresztül. Fel is raktam, egyelőre jónak tűnik.
-
( V )
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
Nekem is a Nexuson volt utoljára
Itt még egyelőre nem vacakoltam vele mert tényleg csak használni akarom a telefont nem babrálni vele. Mindenesetre sokkal erősebben kellene kötelezni a gyártókat a minimum 5 éves szoftveres támogatásra, mert ez tényleg egy szégyen amit csinál egynémelyik. -
Gabis
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Szia! A főkamerával lehet csak RAW-ban fotózni gyári appal. OOS10.
-
válasz
balazs1022
üzenetére
Gcamot használva biztosan.
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Nézegetem ezt a telót egy ideje. Az lenne a kérdésem, hogy mind a 3 kamerával lehet RAW-ban fotozni?
-
gmisi93
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát a riasztás független a slider állásától. Megnéztem a "Gombok és Gesztusok" menüben és az "Alert slider" összes beálltásánál írják, hogy a riasztásra nem hat.
Szóval a risztásokkal észnél kell lenni, hiába van némán a slider.
-
Winner_hun
félisten
-
gmisi93
csendes tag
Főleg, hogy még az indiaiak is panaszkodnak, hogy OTA-n keresztül nem kapják meg, csak Oxygen Updaterrel. Szóval karácsonyra hátha lesz stable EU....vagy nem, ki tudja. Nem nagyon akaródzik ez a 7-es széria szoftvertámogatása a gyártó részéről.
-
gmisi93
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ébresztésenként tudod állítani, hogy milyen erős legyen a rezgés intenzitása, illetve azt is, hogy legyen hang vagy ne legyen hang. Tehát a csúszka maradhat némán, az ébresztés hangereje meg maxon, ha a beállított ébresztőn "Nincs" van kiválasztva a hangnál.
-
klooo
tag
Sziasztok!
Na felraktam az Oxigen OS 12.1 (Indiai verzió), global még nincs. Idegesített nagyon a fényerő ugrálás, gondoltam megpróbálom. Na ezen végre működik az adaptiv fényerő. 😁 Amúgy a rendszer maga nekem tetszik. Valóban távol áll az igazi oxigen os-től, de nekem ezzel különösebben nincs bajom. Van pár Indiai hülyeség rajta, de ez mind törölhető, így nem gáz. Első nap még néha mintha dadogott volna itt-ott, de ez egy-két újraindítás után megszűnt. A rendszer sokkal gyorsabbnak tűnik, az üzemidő pedig jobbnak. AOD van, én csak próbáltam, de nem fogom használni. Egyetlen egy dolog ami zavaró bug, hogy nem nyitja meg linkről az adott appot. Ezzel kapcsolatban még átbogarászom, hátha valami beállítási hiba részemről. Amúgy szerintem működik minden, ahogy kell. Ja és nem csináltam teljes gyári visszaállítást, nem éreztem szükségesnek ha jó minden. Sima frissítésként telepítettem a .zip-et. 😁 -
Albigator
őstag
Az 5-ösnél a fordított kijelzőt nem olyan sokan vették észre, de aki igen azt tényleg nagyon zavarta. Ettől a bakitól és persze a gyengébb kamerától eltekintve kiváló készülék (volt). Nekem még mindig meg van és 5 évesen is veri üzemidőben a mostani 7T Promat, ez az ami zavar igazán.
-
-
( V )
veterán
Komolyan b@zze ez már vicc kategória
OnePlus 7, 7 Pro, 7T, and 7T Pro finally receive Android 12 update
OxygenOS 12.1 comes to the stable track for 7- & 7T-series (India-only)
menjenek a retekbe de tényleg...
-
Winner_hun
félisten
Ha átrakom némára a telefont, az ébresztés hangereje megmarad. Ezt a többi hangerővel együtt nem lehet a csúszkával állítani? Hajnalban elég ha rezeg, ne zenéljen, de napközben ha kell akkor meg jelezzen, ne legyen néma.
-
ilyr
tag
Adapter témában nem tudok állásfoglalást mondani, de kábel témában igen... Alapvetően gyári dolgok híve vagyok, mert mégiscsak az valami biztonságot nyújt ha valami nem jól sülne el. Ezért a OnePlus-tól rendeltem új kábelt, amiből egy lapos verzót küldtek, mivel csak az van. Hát mondom egye fene, legyen lapos, ha ugyanazt nyújtja, engem nem érdekel. Nem érdekelt egészen addg amíg észre nem vettem rajta egy fekete foltot, aztán mégegyet, meg több helyen púposodásokat. A fekete foltok égésnyomok voltak, a puposodások is valszeg túlmelegedés nyomai. Nyitottam rá support jegyet és küldtek egy másikat. Pár hónapig jó volt, de aztán az is felpuposodott. Ismét jeleztem, ismét küldtek újat, az is puposodott egy idő után. Itt elértem oda, hogy többet lapos kábelt nem vagyok hajlandó használni és mivel a Oneplus-nak csak olyan volt, így inkább rendeltem AliExpress-ről 3 különböző eladótól 1 és 2 méteres kábelt. A 6 kábelből 2 kapásból kuka volt, mert nem ment rajta a gyors töltés, de a számomra szimpatikusat azóta is használom és semmi gond vele...
-
zita79
csendes tag
Sziasztok! Gyári töltőadaptert és kábelt vennék. Tudtok beszerzési forrást?
-
Morph33
tag
Az accubattery app bő 1 éve fent van a telón, és szerinte 81%-os az akksi így 2 és fél évesen, de érzésre is sokkal gyengébb már. A töltőcsatlakozó nálam is kitágult, az apple macbook usb-c csatija konkrétan kicsúszik magától, de a gyári is nagyon lazán van benne.
Hol érdemes akksit venni? Én a fixshopon tervezek, mert van gyári, illetve ragasztócsík is a hátlaphoz, USB-C csatit viszont csak aliexpressen találtam. Sajnos a fixshopon nem sok mindne van hozzá, mert ritka telefon, bezzeg samsungokhoz szinte bármit lehet ott venni.
-
Winner_hun
félisten
Úgy tudom egyszerre csak egy készüléken lehet fent a rafis app. Feleségemén megy, nekem csak az NFC-s fizetés miatt kell, arra meg ugye van külön appjuk (ami kicsit vacak, többször jeleztem, még nem sikerült javítaniuk).
Feltettem, megnéztem, tényleg megy. Szóval van a magisk ami elrejti a rootot meg ez az ice box, ami elrejti a rejtést. Rejtelmes megoldások ezek

-
HREH
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ice Box-al ha elrejted a Magisk-et, akkor megy a Rafis app is.
-
ilyr
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajna nem boldogít ha MKB-s appot kell használnom...
Azért majd rápróbálkozok, hátha meg tudom oldani a build prop módosítást a Paranoid recovery-jén keresztűl is ADB-vel... -
ilyr
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajnos túlnyomó részt nem működnek, mert van olyan app (MKB), ami az OEM Unlock kapcsoló állapotát is nézi a Developer options-ben és a custom ROM-okban amiket eddig néztem nincs bent ez az opció. Elvileg a build prop módosításával be lehet varázsolni, de ehhez tudni kell offline szerkeszteni a fájlt. Az általam própált Paranoid Android Sapphire Beta 2-ben sincs ez benne, így nem is működik a banki alkalmazásom virtuális kártya része (a többi igen), de olyan hihetetlenül jó, hogy jóval tovább bírja az akksi (ebből eredendően gyorsabban is tölt) és mindemellett gyorsabb is, hogy egyelőre úgy döntöttem, hogy lenyelem a kellemetlenségeket...
Az OOS 12-őt meg megcseszhetik... -
.LnB
titán
válasz
n0is3es
üzenetére
Személy szerint, én nem várom az O12-t. Ami most van az működik nekem, jól. És ma már inkább ez számít, mint, hogy mindig a legújabb dolgot használjam.
Másrészt, ezt viszont pont a napokban olvastam, hogy a rootolt telefonokon, nem működnek a banki alkalmazások, biztonsági okokból.
Nem tudom ez mennyire igaz, vagy mennyire igaz az itthoni banki alkalmazásokra, de ezért le is tettem róla. Pedig én nem is custom romot akartam, csak rootolni, -
n0is3es
aktív tag
Srácok az OOS12 ből lessz valami vagy elég nekünk a 11, amiben már így is pár dolgot elcsesztek? Gondolkodom costum romon azon belül is a Lineagen de sose romoltam még OP-t
Válaszotok előre is köszi -
ilyr
tag
Mivel egyrészt továbbra is késik az OOS 12, másrészt utána túl sok frissítésre nem számíthatunk, gondoltam elkezdek barátkozni a 7T Pro-mon is a custom ROM-okkal. Elsőre a Paranoid Android Sapphire Beta 2-re esett a választásom és bár vannak gyerekbetegségei (amik remélhetőleg idővel javítva lesznek), a sebessége és az akksifogyasztása nekem rendkívül szimpatikus a OOS 11-hez képest...
Ha valaki kisérletezne vele, akkor az XDA thread itt található, a letöltési link pedig itt (Telegram-on keresztül lehet csak letölteni).
-
ilyr
tag
A problémát az okozza, hogy a telefon felső részén van a fényérzékelő és ha nem nappali fény van, hanem mondjuk este, lámpafénynél, akkor előfordulhat, hogy ahogy tartod a telefont a kezedben, az árnyékot vet a fényérzékelőre és ezt a telefon úgy veszi, hogy sötétebb van, ergo lejebb veheti a fényerőt. Piszkosul idegesítő nekem is, ilyenkor ki szoktam kapcsolni az automatikus fényerőbeállítást és olyan 20-25%-on hagyom.
-
klooo
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy ha a telefon automatikus fényerőre van állítva akkor "ugrál" a fényerő. Általában bent jól megvilágított szobában csinálja, rohadt idegesítő "liftezik" a fény. Sokszor nem látok semmit. Ilyenkor persze kikapcsolom, ne ugráljon nekem. Igazából OOS 11 óta csinálja, előtte egyáltalán nem. Valaki találkozott hasonlóval? Van erre valami megoldás? Válaszokat előre is köszönöm!
-
seria
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?
Felcserélődött a hívásfogadás /elutasítás gomb iránya. (Hogy hogy, azt nem tudom)
Eddig ha felfelé húztam, fogadta a hívást, most meg elutasítja.
Nem találom a beállítást.
Előre is köszönöm! -
( V )
veterán
Na talán Q3 ban lesz valami? 🤔
OxygenOS 12 Open Beta 2 based on Android 12 rolls out to the OnePlus 7 and 7T series
-
ilyr
tag
Egyrészt ettől a weboldalukról még továbbra is rendelhetsz, másrészt meg amilyen vackok az új modellek, nagyon nem fog érinteni egy darabig...

-
( V )
veterán
Kitilthatják az OPPO és OnePlus telefonok értékesítését az EU-ban
[link] -
adorjan95
csendes tag
Megérkezett a gyári supervooc kábel, ugyan úgy sz@r.

-
.LnB
titán
Kétlem, hogy kikopott volna a csatlakozó. Inkább telement szösszel. Én is nemrég takarítottam ki.
Igen, nincs értelmes telefon. De nem is akarok váltani. Remélem ez még sokáig bírja, eszembe sincs lecserélni. Na meg el is múlt már az nálam, hogy mindig új kell. Ja és az árak, nevetségesnek manapság.
-
Tibko8
senior tag
válasz
adorjan95
üzenetére
Igen
Általában 5-6 percig azzal szórakozok míg nem sikerül úgy bedugni hogy jó legyen. Valszeg a telefonban kikopott a csatlakozó mert van olyan USB Type-C kábelem ami kicsuszik lazán.Egyébként olyan gyér mostanában a telefonos felhozatal hogy nincs értelme semmire sem váltani. Legalábbis számomra még ezzel a kis hibával is jobb megtartani ezt a telefont mint újat venni.
-
adorjan95
csendes tag
Már jó ideje nem működik a warp charge, másnak is van hasonló gondja?
-
Bembee12
aktív tag
-
ilyr
tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Az IMEI szoftveresen változtatható...

-
Victoryus94
őstag
Ha az IMEI-t tiltod, azon nem segít a SIM csere.
Ez elég régi cikk, azóta szerncsére javult a helyzet:
https://itcafe.hu/hir/okostelefon_lopas_elveszett_imei_tiltas.html -
ilyr
tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Rak bele új SIM kártyát, formázza a rendszert és máris tudja használni a telefont... Nincs tiltási lehetőség.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Albigator
üzenetére
Lopás esetén az nem elég, ha a szolgáltató tiltja az IMEI számot (meg a SIM-et)?
Akkor használni nem fogja tudni (legalábbis telefonálásra).
A jelszónak az inkább a lényege hogy az adatokhoz (céges adatok, bankkártyák, fotók) ne férjenek hozzá.Tényleg a Oneplus-nak nincs olyan opciója, hogy letiltják az egészet?

Megtalálni úgyse fogod, ha nem volt olyan hülye hogy mobilnet+gps bekapcsolva mászkál tovább. -
-=Vacsek=-
senior tag
Sziasztok, nincs valakinek eladó carbon case tokja?
-
Albigator
őstag
Én tuti nem frissítek. Max akkor ha üzemidőben lenne javulás, amit nem hiszek...
Más:
OP-nál jól tudom hogy, nem lehet beállítani sehol olyat, hogy csak azonosítás után lehessen kikapcsolni a telót? Ugye ez ilyen "lopás elleni védelem" lenne.
Mert így simán értesítési sávot lehúzva ki lehet kapcsolni, majd belépve boot menübe és "jelszót elfelejtve" simán le is lehet gyalulni akár a telefont. -
n0is3es
aktív tag
Ezek nem is annyira nagy bugok, de mivel helyi frissitéssel nem engedi feltenni azt írja régebbi build szám mint ami a készüléken van igy nem telepíthető
OPLocalUpdate_For_Android12.apk.zip-el gondolom ugyan úgy nem fogja feltenni, így nem szenvedek vele
Esetleg valakinek valami tipp? -
.LnB
titán
válasz
n0is3es
üzenetére
Én még várok vele:
Known Issues:
Unable to set photos taken by camera as wallpaper.
Unable to wake screen by tapping screen.
May have lagging and silent issues after reboot.
Unexpected clock widget will be shown on the phone.
Clock on AOD cannot be disabled.
After downgrading to OxygenOS 11 version, reset data may fail.
After upgrading to OxygenOS 12, the clock might become smaller when screen resolution has changed.
-
n0is3es
aktív tag
Srácok próbálta már valaki a gyári open bétát? Letöltöttem de még nem mertem felrakni. Valakinek valami tapasztalat vele? Válaszotok előre is köszönöm
-
n0is3es
aktív tag
Srácok, az akku állapotát mivel tudom megnézni? Válaszotok előre is köszi
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
A beégett OLED panel csak cserével javítható, jól gondolom? A szoftveresen "megoldások" ordas nagy kamuk? -
( V )
veterán
válasz
Bembee12
üzenetére
a céges Samsung Galaxy A22
-mre pedig pont ma jött ki a teljes A12 update csomag... vicc lett ez az OP
-
Bembee12
aktív tag
Utolsó pillanatban, de kijött az OxygenOS 12 béta az első félévben.
Ahogy nézem van jó pár ismert bug benne. -
Albigator
őstag
válasz
Bembee12
üzenetére
Nekem a GPS és a BT mindig be van kapcsolva..
BT az aktivitásmérő miatt + BT fülest is napi szinten használok.
WiFi és mobilnet között sem mindig váltakozok, sokszor megy mind2 egyszerre.
Ez már luxus, pazarlás kategória?
Ilyr
Hát nem tudom. Nem szívesen mennék vissza 10-re.. -
Bembee12
aktív tag
válasz
Albigator
üzenetére
Nekem 5-6 óra mindig megvan, de nem játszom, inkább netflix, Disney+, Youtube, messenger, app fejlesztés (wifi adb).
Gps off, Bluetooth off, mobilnet csak ha nem vagyok otthon, de akkor meg a wifi off (otthon fordítva)
Nyáron mindig kevesebb az üzemidőm (gondolom a meleg miatt)
Reggelente szoktam tölteni gyorstöltővel, este pihen.
OOS 11.0.7.1.
- 2 SIM (Telekom, Telenor)
- QHD+ 90 Hz
- Akksi állapota 85% (egészséges) Oneplus diag szerint, gyári -
ilyr
tag
válasz
Albigator
üzenetére
Mivel sokat játszok, nekem 2 töltés legalább van naponta...
Nemrég cseréltettem akksit a telefonban mert 75%-os volt, a OnePlus Diag 92%-ot ír rá, az AccuBattery 90%-ot. Most többnyire csak 80%-ig van töltve, hogy kímélve legyen, de szerintem a te 89%-od még teljesen jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kutya topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval a risztásokkal észnél kell lenni, hiába van némán a slider.

Az OOS 12-őt meg megcseszhetik...

De amúgy kb. az átlag az 5 óra.